Здравей Гост

Пак Юпитер

• 222 Отговора
  • 33395 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Пак Юпитер
« Отговор #180 -: Януари 19, 2007, 08:07:13 pm »
Напоследък сънищата ми се върнаха и имах съмнения, че Нептун е замесен  :D Те са свързани все с положителни емоции и приятни случки. Това от гледна точка на тълкуването, може би не е добро, но пък какво толкова поне насън малко щастливи мигове  :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Пак Юпитер
« Отговор #181 -: Януари 19, 2007, 08:14:40 pm »
Цитат
Напоследък сънищата ми се върнаха и имах съмнения, че Нептун е замесен  :D Те са свързани все с положителни емоции и приятни случки. Това от гледна точка на тълкуването, може би не е добро, но пък какво толкова поне насън малко щастливи мигове  :)
Радвай се, макар и насън,положителната емоция си е положителна ;)  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #182 -: Януари 19, 2007, 08:15:49 pm »
Интересно, но и на мен напоследък започват да ми се връщат някои сънища, за които си мислех, че вече са тотално загубени и няма да се повторят - за добро или зло... снощи или по-точно между 4 и 5 сутринта отново сънувах от "моите" сънища  :blink: тая вечер майка ми без да знае за съдържанието на съня ми сподели за странно усещане, от което се е събудила почти по същото време... усещане за невидимо присътствие на сила с неизвестен произход  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пак Юпитер
« Отговор #183 -: Януари 19, 2007, 08:21:20 pm »
Цитат
Интересно, но и на мен напоследък започват да ми се връщат някои сънища, за които си мислех, че вече са тотално загубени и няма да се повторят - за добро или зло... снощи или по-точно между 4 и 5 сутринта отново сънувах от "моите" сънища  :blink: тая вечер майка ми без да знае за съдържанието на съня ми сподели за странно усещане, от което се е събудила почти по същото време... усещане за невидимо присътствие на сила с неизвестен произход  :ph34r:
Систъра и тя се жалва от такива сънища,а и при нея са на приливи и отливи.
Прави ми впечатление,че такива сънища се случват или ги сънуват най-вече хора с много ретроградни планети в радикса :huh:  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #184 -: Януари 19, 2007, 08:23:31 pm »
Многото ретро планети ли ни карат насън да виждаме някои неща през чужди очи... и толкова много чужда болка също?  :huh:  :blink:  :unsure:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пак Юпитер
« Отговор #185 -: Януари 19, 2007, 08:35:29 pm »
Цитат
Многото ретро планети ли ни карат насън да виждаме някои неща през чужди очи... и толкова много чужда болка също?  :huh:  :blink:  :unsure:
Честно ,нямам идея,но от наблюденията през последните месеци на карти,които са с ретро планети,притежателите им се жалват от ярки сънища .
интересното е ,че винаги споменават едни и същи симптоми след тези сънища.
Голяма умора,чувството ,че са бродили цяла нощ и че са присъствали по някакъв особен начин в събитията от сънищата.

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #186 -: Януари 19, 2007, 08:48:58 pm »
Цитат
чувството, че са бродили цяла нощ и че са присъствали по някакъв особен начин в събитията от сънищата.
...съпроводено с едно странно и толкова запомнящо се чувство как сякаш почти излизаш извън тялото си и наблюдваш това, което се случва някак си "отгоре", без да напуснеш окончателно тялото на наблюдаващия (собственото си) и същевременно намирайки се в тялото и в съзнанието на наблюдавания... странно, нали?  :blink: Затова всъщност казах, че тези сънища са "поглед през чужди очи"... или нещо като "разцепване" на съзнанието на две  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пак Юпитер
« Отговор #187 -: Януари 19, 2007, 08:56:35 pm »
Друго,което ме е впечатлило е много повтарящи се мотиви от сънища и то при хора,които нямат нищо общо,дори не се познават.
Къщи,вода,ветреещи се завеси,пламък на свещи,скърцащи звуци,огледала и приглушена светлина,нощни птици.
В повечето случаи се споменават и усещания за различни аромати и топлинни влияния.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Пак Юпитер
« Отговор #188 -: Януари 19, 2007, 09:00:23 pm »
Изпитвам адски невероятен чудовищен глад за пари, спокойствие, сигурност, материална стабилност.
Некъде откъм нова година. Говоря за вътрешно състояние.
Направо лудвам по въпроса и не знам откъде идва.
А в същото време нещата ама непрекъснато ката ден се променят, аз вече се изморих до дупка да правя каквито и да било планове за бъдещето, защото всичко се разпада на пух и прах.
Светът ежедневно се разпада и събира по нов начин и пак се разпада. Лудница неква.
А за парите не знам отде ми доде, дали вече се изморих тотално от тая пуста българска реалност, дали защото при оня познат, де бачках 3-те месеца, за сефте изпитах усещането за сигурност, щото на него просто бизнеса му е сигурен и някак нещата си вървят, а аз с тия недвижими съм в непрекъснат стрес. Не знам.

Искам лукс, луство и изобилие барабар с престиж, а получавам вечно променящ се среден пръст...поне той да беше стабилен. ..  :o  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #189 -: Януари 19, 2007, 09:08:06 pm »
Цитат
А в същото време нещата ама непрекъснато като ден се променят, аз вече се изморих до дупка да правя каквито и да било планове за бъдещето, защото всичко се разпада на пух и прах.
Светът ежедневно се разпада и събира по нов начин и пак се разпада.
Кайли, при мен проблемът е, че не знам какво да искам. Вече. Не защото имам всичко, а защото... и аз не знам защо  :blink:
Да, светът ежедневно се разпада и се възражда преди да се разпадне отново, а "средният пръст" си остава единствената ни реалност  :lol:
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 09:08:29 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #190 -: Януари 19, 2007, 09:16:21 pm »
Ма при мен и средният пръст се разпада.  :ph34r:
Бе нещо ужасно е, Уран в действие с тригон точен на Мрас, секстил точен на Юпитер и приближаващ нещастна моя луничка, или Плутон в действие връз Меркурий.
Аз такова нещо не съм срещала през дългия си живот досега, направо съм върху плаващи пясъци, ама буквално непрекъснато, дето се вика, не мога да си направя сметка утре дали ще ида с метрото до центъра, щото очаквам нощес метрото да е пропаднало.
А виж това да не искам нищо или да не знам какво искам вече съм го минавала. Още в първо отделение.  :P  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #191 -: Януари 19, 2007, 09:27:45 pm »
Цитат
Аз такова нещо не съм срещала през дългия си живот досега, направо съм върху плаващи пясъци, ама буквално непрекъснато, дето се вика, не мога да си направя сметка утре дали ще ида с метрото до центъра, щото очаквам нощес метрото да е пропаднало.
Ама виж... цял живот съм като върху плаващи пясъци, а и има ли по-"плаващо" от рибешки Марс кацнал точно на ИЦя?  :blink:  :lol: така че щеш не щеш - свикваш. Въпросът не е да не изпадаш в крайности, ритайки срещу ръжена или безропотно се примирявайки със статуквото, а да напипаш невидимата "нишка", която те води напред през плаващите пясъци и прочие заложени "капани" по пътя  :huh: а нишките са толкова много и имат навика да се оплитат, коя ли ще е "правилната"?  :unsure:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #192 -: Януари 19, 2007, 09:36:01 pm »
Много бих се учудила ако си цял живот като в моето настоещо положение, то не се изтрайва бе, на крачка съм от лудостта направо.
Дето се вика и в бурята има око и знаеш, че ако станеш вътре, поне няма те отвее. Винаги съм могла да предвидя голяма част от развитията с доста голяма точност, а сега сутринта ми се случи едно, следобед тотално наопакито и тотално нелогично и непредвидимо.
Няма начин Уран да няма пръст в тая работа, аз просто друго обяснение нямам. Още повече, че АН преди време ми беше писала, че мога да очаквам всякакви неочакваности, в т.ч. ненадейно да се окажа в космически скафандър на Луната.
Е, честно казано, аз вече съм си налупила каската на скафандъра-така за всеки случай.

Пак Юпитер
« Отговор #193 -: Януари 19, 2007, 09:36:21 pm »
Я стига сте се жалвали от планетните влияния,диагнозата на болшинството българи е "усещане за плаващи пясъци".

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #194 -: Януари 19, 2007, 09:54:03 pm »
Цитат
Я стига сте се жалвали от планетните влияния,диагнозата на болшинството българи е "усещане за плаващи пясъци".
Слушайте чичо Док - той винаги поставя верни диагнози  :D да, определено това усещане е едно от болестните състояния на сегашното ни общество  :huh: а и погледнато в глобален план, нищо не е по-различно, макар и да изглежда. Целият ни триизмерен свят се крепи върху една полусрутена вече основа - сами си отсичаме клона, върху който така удобно сме се настанили всички... правейки опити да отсечем клона на другарчето /съседа/ си  :lol: *шегичка*  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #195 -: Януари 19, 2007, 09:56:56 pm »
Е добре тогава, не върху плаващи пясъци, досега беше така. Ама отскоро съм в квантова реалност, то и песъчинка не мое се заформи, че изобщо да стане реч пък и чак за пясъци, били те и плаващи.
Квантова реалност, Алиса в страната на чудесата, многомерно пространство, бе пространството и времето се усукаха и вече не знам кое е пространство и кое е време бе. И меря времето в линейни метри.  :D  :P  

Пак Юпитер
« Отговор #196 -: Януари 19, 2007, 09:58:36 pm »
Шегичка ли :huh: ,това си е реалността,но да се надяваме ,че сме седнали на по-дебели клони ;)  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #197 -: Януари 19, 2007, 10:02:35 pm »
Цитат
Шегичка ли :huh: това си е реалността, но да се надяваме, че сме седнали на по-дебели клони ;)
Хихи, нали се сещаш...  :rolleyes: "клонът на съседа винаги изглежда по-дебел"  :lol:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пак Юпитер
« Отговор #198 -: Януари 19, 2007, 10:03:39 pm »
Цитат
Е добре тогава, не върху плаващи пясъци, досега беше така. Ама отскоро съм в квантова реалност, то и песъчинка не мое се заформи, че изобщо да стане реч пък и чак за пясъци, били те и плаващи.
Квантова реалност, Алиса в страната на чудесата, многомерно пространство, бе пространството и времето се усукаха и вече не знам кое е пространство и кое е време бе. И меря времето в линейни метри.  :D  :P
Абе  Кайли,що ревеш.....аз имам нова колежка в общината, "хигиенистка" ,жената е завършила за ядрен физик с докторати и т.н.
Я,сега да те питам тя в кое измерение ще трябва да е,като и кметот Чомаков е с по-ниско КПД на акъла от нея <_<  :huh:  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #199 -: Януари 19, 2007, 10:12:08 pm »
В тази връзка некоя астроложка се беше изказала нещо от сорта, че "всеки получава точно толкова, колкото заслужава"... ммм, интересно  :huh: или аз разбирам нещата буквално, или наистина нещо не ми се връзва "смисълът" с "реалността"  :lol: кравар от некой селски обор да 'зема депутатска заплата и всички екстри, а на ядрен физик доктор на науките да му се наложи да се превърне във виртуоз в механичното управление на метлата  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.