Здравей Гост

Пак Юпитер

• 222 Отговора
  • 33328 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Пак Юпитер
« Отговор #200 -: Януари 19, 2007, 10:13:00 pm »
Не рева, информирам.
А напоследък има наистина глад за компетентни или кадърни кадри.
И заплатите почнаха да се изфистрят.
Аз в момента имам възможност да бачкам на три места-на местото, на което все още съм, евентуално просондирах стария си шеф оня ден и той не даде знак, че не ме ще. И на едно место също толкова престижно като горните две, ако не и повече.
Но никъде не мога да получавам заплатата, която ми се иска да получавам.
А аз искам, както вече упоменах, ПАРИИИИ И МАТЕРИАЛНО БЛАГОДЕНСТВИЕ.
И сега се въртя като шугава и се почесвам даже с идеи да се омета в чужбина на гурбет на дърти години, оня ден се бех много навила за Канада, даже си бех стегнала багажа и турила четката за зъби в куфара, ма после се оказа, че не им покривам критериите, та останах само с една студена вода без бяло сладко.

Пак Юпитер
« Отговор #201 -: Януари 19, 2007, 10:25:31 pm »
Цитат
В тази връзка некоя астроложка се беше изказала нещо от сорта, че "всеки получава точно толкова, колкото заслужава"... ммм, интересно  :huh: или аз разбирам нещата буквално, или наистина нещо не ми се връзва "смисълът" с "реалността"  :lol: кравар от некой селски обор да 'зема депутатска заплата и всички екстри, а на ядрен физик доктор на науките да му се наложи да се превърне във виртуоз в механичното управление на метлата  :blink:
Тази астроложка в БГ ли живее :huh: ?

Пак Юпитер
« Отговор #202 -: Януари 19, 2007, 10:31:04 pm »
Цитат

А напоследък има наистина глад за компетентни или кадърни кадри.

Дааа........за метла и парцал новото изискване ще е да си завършил физика,ъхъм.....щото трябва кадъра да вдява от механика :blink:  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #203 -: Януари 19, 2007, 10:33:55 pm »
Всеки получава толкова, колкото може да носи, хм, явно некои могат и повече.  :angry:  

Пак Юпитер
« Отговор #204 -: Януари 19, 2007, 10:40:27 pm »
Цитат
Всеки получава толкова, колкото може да носи, хм, явно некои могат и повече.  :angry:
Кайли,ако продължа езика ще ми стане неподходящ за тук,щото такава жлъч съм насъбрал ,че направо не е за разправяне.
( а пък кой знае защо,все успяваш да ми подпалиш чергата ;)  :D )

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #205 -: Януари 19, 2007, 10:47:18 pm »
Цитат
Страните от източния блок явно сме орисани много да носим...  :huh:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #206 -: Януари 19, 2007, 11:02:20 pm »
И жлъчта сме я минали още в първо отделение.  :P
Гледай сега, щом още имаш сили за жлъч, още не си стигнал дъното, не бой се, има още да копаш.  :P
Аз вече немам сили и за жлъч, вдигнах ръце и да се оправя господ с тая работа, мен кво ми е.

Пак Юпитер
« Отговор #207 -: Януари 19, 2007, 11:33:25 pm »
Цитат
И жлъчта сме я минали още в първо отделение.  :P
Гледай сега, щом още имаш сили за жлъч, още не си стигнал дъното, не бой се, има още да копаш.  :P
Аз вече немам сили и за жлъч, вдигнах ръце и да се оправя господ с тая работа, мен кво ми е.
А в първо ли мина и урока- Прави каквото искаш ,пък да става каквото ще.Щото аз този го спрягам най-често :P  :D  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #208 -: Януари 20, 2007, 03:44:43 pm »
Цитат
А в първо ли мина и урока- Прави каквото искаш ,пък да става каквото ще.Щото аз този го спрягам най-често :P  :D
 :o
Е тук ме фана, признавам си.
Тоя още си го повтарям в предучилищна.  :(  :unsure:  

Re: Пак Юпитер
« Отговор #209 -: Февруари 11, 2012, 07:53:37 pm »
Цитат
Как най-общо тълкувате съвпад на тр. Юпитер с нат. Нептун?
Абе Юпитер неслучайно го наричат и "планета на големите очаквания", а съформничката ни Валда дори бе свързала (и не без причина) аспектите му със символично "раздуване"  B)  :D
Наистина в повечето случаи очакванията ни за придобивки - независимо в каква форма и в какво измерими - по време на юпитеровите транзити могат да си останат само в сферата на очакваните вероятности. Важно е да се отбележи дали има други активни по това време транзити, прогресии и т.н.
Нерядко Юпитер и Сатурн започват да действат малко преди да наближат знака на Луната, като влиянието им вече може да бъде усетено, когато се намират в знака, предхождащ Луната в радикса, и продължава да се усеща и в следващия знак, след като напуснат знака на наталната Луна. Доколкото съм запозната, в индийската астрология тези периоди се отбелязват като "повратни точки" в човешкия живот, когато се започва плавно преминаване от един житейски цикъл в друг.

Транзитът на Юпитер през Нептун сам по себе си може и нищо да не донесе, ако очакванията ни се проектират само в материален план и "реално" измерение. Понякога транзитите на Юпитер почти не действат в аспект с лични натални планети, та камо ли с някоя транссатурнова...  :huh:
Но не е изключено транзитът му да ти донесе и прилив на духовна енергия, вдъхновение, по-интересни сънища например също... хубаво е да обръщаш повишено внимание на всички "знаци", които ти изпраща подсъзнанието в този период от живота ти  :)
Едни от най важните събития в живота ми са се случвали когато Юпитер е минавал през осите.Сигурно е имало и други фактори но все пак е така и странно защото Юпито е забито в 12 дом.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #210 -: Февруари 11, 2012, 07:56:39 pm »
По едно и също време ми предстои тригон на тр.Уран с нат Юпи  и нат Юпи опоцизия с нат Венера Уран МАрс и мерк.Единия аспект обещава хубави неща и печалби и останалите все не много хубави .Какво според суфорумците се случва,когато по едно и също време има напрегнат и хармоничен аспект на тези две Планети?
Ще се радвам ако някой пише!
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Uran

• 6041
« Отговор #211 -: Февруари 11, 2012, 08:13:57 pm »
По едно и също време ми предстои тригон на тр.Уран с нат Юпи  и нат Юпи опоцизия с нат Венера Уран МАрс и мерк.Единия аспект обещава хубави неща и печалби и останалите все не много хубави .Какво според суфорумците се случва,когато по едно и също време има напрегнат и хармоничен аспект на тези две Планети?
Eдно печелиш, друго- губиш.
При мен поне е било така защото съвпадите активират опозиции и квадратури.

*

Stella

• 7765
« Отговор #212 -: Февруари 11, 2012, 08:49:18 pm »

Транзитен Уран в тригон с натален Юпитер е аспекта на неочаквания късмет, на помощта "свише", на "щастливият случай". Особено силно е проявлението му, ако си го имаш по рождение в натала. Късметът ще засегне домът, който Юпитер управлява и дома, в който се намира.

Не можах да разбера тр. Юпитер ли прави опозиция на Венера/Уран/Марс, защото си написала "нат.", допускам, че е грешка. Домът, през който транзитира Юпитер получава небесна защита, защото Юпитер е великият благодетел. Очаквай да ти се изсипят благоприятни възможности, обаче заради опозицията с наталните планети, няма да можеш да се възползваш по най-добрия начин от предоставените ти възможности. С Венера действа като прекалено угаждане, с марс - разпиляване на енергията, прибързаност и припряност, но общо взето е благоприятен аспект, ако го сублимираш в пътешествия и спорт, с Уран - "широки пръсти" ;  "от където дошло-там отишло". Виж къде се намират транзитен и натален Сатурн и прави ли балансиращи аспекти към същите натални планети, които Юпитер опозира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #213 -: Февруари 12, 2012, 09:53:27 am »

Транзитен Уран в тригон с натален Юпитер е аспекта на неочаквания късмет, на помощта "свише", на "щастливият случай". Особено силно е проявлението му, ако си го имаш по рождение в натала. Късметът ще засегне домът, който Юпитер управлява и дома, в който се намира.

Не можах да разбера тр. Юпитер ли прави опозиция на Венера/Уран/Марс, защото си написала "нат.", допускам, че е грешка. Домът, през който транзитира Юпитер получава небесна защита, защото Юпитер е великият благодетел. Очаквай да ти се изсипят благоприятни възможности, обаче заради опозицията с наталните планети, няма да можеш да се възползваш по най-добрия начин от предоставените ти възможности. С Венера действа като прекалено угаждане, с марс - разпиляване на енергията, прибързаност и припряност, но общо взето е благоприятен аспект, ако го сублимираш в пътешествия и спорт, с Уран - "широки пръсти" ;  "от където дошло-там отишло". Виж къде се намират транзитен и натален Сатурн и прави ли балансиращи аспекти към същите натални планети, които Юпитер опозира.
Да грешка е ще повторя отново.Транз Юпи прави опозиция с Нат стилиум Марс Венера Мерк и Уран точно преди да навлезе в 10 дом .А Транзитен Уран ще направи тригон с нат Юпи,които се намира в 12 дом и управлява 5 дом.Транз Уран се намира в 8 дом и е господар на 7 .В този период ми предстои още съвпад на тр.Сатурн със Слънце (ще се повтори още 2 пъти)В близката половин година има ужасно много аспекти и на САтурн и на Юпи и на какво ли още не
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Stella

• 7765
« Отговор #214 -: Февруари 12, 2012, 10:29:31 am »
Значи правилно съм те разбрала. Щом Уран е в 8-ми дом, внимавай със заемите - не вземай и не давай. но може да получиш внезапна подкрепа от пъртньор - Уран е У7.

Съвпадът на Сатурн със Слънце е труден аспект, но те прави "корава". Ще има забавяне на делата по дома, който Слънце управлява и в дома, в който се намира. Ще трябва да преразгледаш приоритетите си и да изградиш нова структура, нова база за стабилност.

Но когато говорих за Сатурн в предишния контекст, аз имах предвид дали сатурн прави някакви аспекти към засегнатите планети, които Юпитер опозира. Само така може да компенсират негативните прояви на опозицията.  Защото, докато Юпитер те кара да си разширяваш възможностите, Сатурн те ограничава. Това са две противоположни сили. Сатурн компенсира и проявите на Уран. Докато Уран носи промени, консервативния Сатурн "брани миналото".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #215 -: Февруари 12, 2012, 12:05:27 pm »
Значи правилно съм те разбрала. Щом Уран е в 8-ми дом, внимавай със заемите - не вземай и не давай. но може да получиш внезапна подкрепа от пъртньор - Уран е У7.

Съвпадът на Сатурн със Слънце е труден аспект, но те прави "корава". Ще има забавяне на делата по дома, който Слънце управлява и в дома, в който се намира. Ще трябва да преразгледаш приоритетите си и да изградиш нова структура, нова база за стабилност.

Но когато говорих за Сатурн в предишния контекст, аз имах предвид дали сатурн прави някакви аспекти към засегнатите планети, които Юпитер опозира. Само така може да компенсират негативните прояви на опозицията.  Защото, докато Юпитер те кара да си разширяваш възможностите, Сатурн те ограничава. Това са две противоположни сили. Сатурн компенсира и проявите на Уран. Докато Уран носи промени, консервативния Сатурн "брани миналото".
Ще погледна по щателно какви аспекти прави Сатурн със засегнатите Планети .Относно Уран да знам за опасността от вземане и даване на заеми,но ще пребивава в този дом доста дълго.
А при мен е на дневен ред взимане на работно помещение с ипотека след това продаване на имоти и евентуално купуване на други а ако сбъркам ще плащам цял живот и много се страхувам да не оплескам конците .
А и според мен аспектите водят към оплескване за което ще плащам цял живот .Ако беше за дреболия хич нямаше и да се замислям чак толкова много .
Благодаря на съфорумките за съдействие по темата.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Grace

• 2257
« Отговор #216 -: Февруари 12, 2012, 12:09:51 pm »
Уран към Юпитер е много хубав транзит и аз мисля, че щастливата случайност или късметът ще се намесят в твоя случай и това може да бъде неочаквана финансова помощ. Опозицията на Юпитер не е толкова страшна мисля в дългосрочен план, тъй че дори и да имаш преразходи сега, ако не се надцениш / себе си или ситуацията / в дългосрочен план нещата ще се развият добре. Особено ако в следващите 2-5 години на Уран и Сатурн им предстоят добри аспекти в натала.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #217 -: Февруари 12, 2012, 12:13:18 pm »
Уран към Юпитер е много хубав транзит и аз мисля, че щастливата случайност или късметът ще се намесят в твоя случай и това може да бъде неочаквана финансова помощ. Опозицията на Юпитер не е толкова страшна мисля в дългосрочен план, тъй че дори и да имаш преразходи сега, ако не се надцениш / себе си или ситуацията / в дългосрочен план нещата ще се развият добре. Особено ако в следващите 2-5 години на Уран и Сатурн им предстоят добри аспекти в натала.

Точно! Това са основните транзити с които прогностиката не бърка...Винаги се учудвам , колко последователна във всичко е Вселената...,колко точни могат да бъдат предсказанията при правилния прочит...и как правилно може да бъде планирано времето с помощта на астрологичните цикли...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #218 -: Февруари 12, 2012, 12:13:43 pm »
От това ,което съм чела за Юпитер и аспектите му та Според Аройо всеки аспект на или към Юпитер носи експанзия ,дори и напрегнатите но според много други автори аспектите на и към Юпитер и то напрегнатите носят обратното на експанзия загуби ,крах и т.н.
Какво ще кажат съфорумците по този въпрос?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #219 -: Февруари 12, 2012, 12:21:46 pm »
От това ,което съм чела за Юпитер и аспектите му та Според Аройо всеки аспект на или към Юпитер носи експанзия ,дори и напрегнатите но според много други автори аспектите на и към Юпитер и то напрегнатите носят обратното на експанзия загуби ,крах и т.н.
Какво ще кажат съфорумците по този въпрос?

Не съм чела подобни съждения...и не мисля , че са правилни....Принципите и излъчването на планетата са конкретизирани в ключови думи: разширение , експанзия...щастие , късмет...развитие...Напрегнатите аспекти от и към Юпитер показват как може да бъде реализиран потенциала...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците