Мдам, преди години отнякъде си намерих интернет дружка един мъж, 2 години лаф мохабет с него, бяхме направо като дупе и гащи. Грък. Като ходих в Солун, не му се обадих, просто не изпитах нужда. После май той идва тук и не се обади, нещо такова беше.
После се затрихме, а преди 2-3 седмици случайно пак попаднахме един на друг в нета. И все едно сме се видяли вчера.
Наистина изпитвам едно хубаво здраво приятелство необяснимо към него...и нищо повече.
Та като му погледнах преди 3 седмици синастрията, това ми направи впечатление-моя Венера опозиция негова луна и негова Венера с моя луна.
Даже мислех да пиша да питам какво значи, ма междувременно той пак изчезна, след като ме попита защо съм се зарадвала на нашата среща отново-защото имам нещо към него, или защото съм срещнала стар приятел.
И отговора го знаете. :-)
Ма все пак да си питам, кой ще метне едно очо на тая карта, щото се присетих за него покрай тая опозиция венера-луна, та му писах мейл и той цъфна та се появи отново. Ама верно се чувствам много спокойно и близка с него, някак нещата вървят като по мед, били сме се познавали 7 години, ме подсети тая вечер.