На мен до съвсем скоро ми вървеше през 4 дом. Направил е опозета с Уран и Марс. Уран ми е у1, съвпад Мц. Марс ми е у2.
И аз сменях хиляда и триста пъти дома си за времето, в което минаваше през 4 дом. В крайна сметка се върнах в стар дом, засега се закотвих.
Правих малки ремонтни дейности в дома - освежаване, боядисване, премествания. Нищо особено. От финансова гледна точка имах и неочаквани харчове по домашните теми.
Започнах да градинарствам, да отглеждам много цветя, направих си цветни градинки, разни разкрасителни неща за двора. Удари ме желанието за еко земеделие. Много сладко направих. Имаше секстил и към Луната ми през този период.
Това с еко производството ми стана идея фикс.
Станала съм жена, малко повече се усещам домакиня, но това е временен период според мен. Сега през 5 дом като увеличи забавленията, ще ми затихне сладкоправенето.

Като цяло прекарвах повече време в домашна обстановка, което не ми е привично. Обикновено се прибирам в дома си за няколко часа. А сега ми беше много приятно да си стоя в къщичката, да си човъркам нещо по цветя, градинка. Чувствам се уютно, предразполагащо ми е. Намерила съм спокойствие. Една от причините да не се задържам в предходен период в дома си е, защото не ми е било уютно. Чувствах се безпътна.
Георгиев, в картата на моя приятелка Юпитер през 12 дом й донесе пътувания в чужбина по работа, но тя е лекар. И в същото време й беше някак тъпо там, не много уютно, често предпочиташе да остава насаме със себе си, отколкото да се среща с хора, към което предразполага чужбинската разходка.