Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37029 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #60 -: Юни 10, 2013, 01:27:32 pm »
Нова, защо така си подценяваш?
В какво според теб се изразява перспективността на жената като потенциална партньорка?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Юни 10, 2013, 01:29:21 pm »
Дрийм, стига бяга по тъча. Колко пъти да ти кажат, че ще раждаш.

Лили,

не аз, а те ме подценяват. Ми знам ли в какво се изразява, гадая. Сигурно в това да прави 70 неща, нали знаеш...))))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #62 -: Юни 10, 2013, 01:29:46 pm »
Но мен ме зарязаха, слаба ракия съм и безперспективна парньорка ))))
Еее, ти така като говориш за себе си, никаква реклама не си правиш.  :-\ Трябва по-скоро да се хвалиш, за да може да има и дългосрочни предложения.  :P
При мен, когато Юпитер ми беше в тригон с Венерата и асцендента, никакви проявления от него не съм видял, но това може да се дължи, защото е в заточение в Близнаци, а в натала ми е на трон в Стрелец, и се чувствах/м по-скоро нещастен.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #63 -: Юни 10, 2013, 01:31:55 pm »
Те ако са били много стока тези мъже, нямаше да са в миналото ми. От време на време избухват с някое предложение. Обикновено след някоя дълга връзка, която са приключили. И от немай къде, защо да не потормозят клетата Везна.  ;D Не съм им правила заклинания, нито супа на тези специално.
Но ми е странно, що за его и вяра, че ще си зарежа живота и ще тръгна ей така. Не знам, не мога да си го представя, че ще реша утре да звънна на някой, без да съм наясно какво се случва с него, с живота му, за да му предложа да се женим.
Аз съм смотана, не мога да нахалствам така.  :-[

На мен и Юпо около Иц ми влияеше на килограмите. Добре е, че Сатурна удържа положението с карето към Луната.

п.п. От 2 минути се опитвам да постна това мнение, а то не се получава.  :-[ Натискам бутона "предварителен преглед", а не "публикувай". :-[

« Отговор #64 -: Юни 10, 2013, 01:38:25 pm »
Дрийм, стига бяга по тъча. Колко пъти да ти кажат, че ще раждаш.

Лили,

не аз, а те ме подценяват. Ми знам ли в какво се изразява, гадая. Сигурно в това да прави 70 неща, нали знаеш...))))))
Заради съвпада с Луната и опозицията с 5-ти дом ли смяташ така? Може ли опозицията да повлияе така?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Юни 10, 2013, 01:46:12 pm »
Те ако са били много стока тези мъже, нямаше да са в миналото ми. От време на време избухват с някое предложение. Обикновено след някоя дълга връзка, която са приключили.

Дали ще е с предложение за брак (по-рядко) или за нещо друго - що да не се пробват, все някъде нали им минава номерът.  ;D

Ако не сме ние, все някоя може да е техният временен пристан. Благодаря, летящи холандци не ми трябват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #66 -: Юни 10, 2013, 02:12:45 pm »
При мен все още е в 4 дом. Освен, че ми опозира стрелешкия стелиум, включително наталния Юпитер, нищо добро не съм видял от него.

« Отговор #67 -: Юни 10, 2013, 02:27:31 pm »
При мен все още е в 4 дом. Освен, че ми опозира стрелешкия стелиум, включително наталния Юпитер, нищо добро не съм видял от него.
2001 година когато пак ми транзитираше през 4 дом , смених града , и съответно жилището

« Отговор #68 -: Юни 10, 2013, 02:44:33 pm »
Някой може ли да каже нещо за транзит през 12-ти?  Също се чудя какво да очаквам когато тр. Юпи (у5) съвпадне с натален марс и квадратира себе си, и когато транзитен марс (у10) по същото време съвпадне с натален юпитер и квадратира себе си? Плс хелп  :-\
:)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #69 -: Юни 10, 2013, 02:50:08 pm »
На мен до съвсем скоро ми вървеше през 4 дом. Направил е опозета с Уран и Марс. Уран ми е у1, съвпад Мц. Марс ми е у2.

И аз сменях хиляда и триста пъти дома си за времето, в което минаваше през 4 дом. В крайна сметка се върнах в стар дом, засега се закотвих.
Правих малки ремонтни дейности в дома - освежаване, боядисване, премествания. Нищо особено. От финансова гледна точка имах и неочаквани харчове по домашните теми.
Започнах да градинарствам, да отглеждам много цветя, направих си цветни градинки, разни разкрасителни неща за двора. Удари ме желанието за еко земеделие. Много сладко направих. Имаше секстил и към Луната ми през този период.
Това с еко производството ми стана идея фикс.  :-[ 
Станала съм жена, малко повече се усещам домакиня, но това е временен период според мен. Сега през 5 дом като увеличи забавленията, ще ми затихне сладкоправенето.  :-[
Като цяло прекарвах повече време в домашна обстановка, което не ми е привично. Обикновено се прибирам в дома си за няколко часа. А сега ми беше много приятно да си стоя в къщичката, да си човъркам нещо по цветя, градинка. Чувствам се уютно, предразполагащо ми е. Намерила съм спокойствие. Една от причините да не се задържам в предходен период в дома си е, защото не ми е било уютно. Чувствах се безпътна.

Георгиев, в картата на моя приятелка Юпитер през 12 дом й донесе пътувания в чужбина по работа, но тя е лекар. И в същото време й беше някак тъпо там, не много уютно, често предпочиташе да остава насаме със себе си, отколкото да се среща с хора, към което предразполага чужбинската разходка.

*

Нова

• 3491
« Отговор #70 -: Юни 10, 2013, 02:58:39 pm »
На мен до съвсем скоро ми вървеше през 4 дом. И аз сменях хиляда и триста пъти дома си за времето, в което минаваше през 4 дом.

Ай, стиге, бееее. Тамън там влезе. Нямам нерви да се занимавам с местенки и квартири. Знам, че е неизбежно и ще е за добро предвид сегашното ми статукво на дивана, ама много нервички ми коства целия екшън покрай търсене, хазяи.. Ако знаете на какви субекти съм попадала като прозвъня на обява.. Още от "алото" те отчайват.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #71 -: Юни 10, 2013, 03:04:38 pm »
То при мен любовните теми бяха водещи за преместванията. И шантавият ми Уран спомогна.  :-[ При теб може да не е така отчайващо положението.  ;D
И аз си относих на багажи, но преместих фокуса на вълнението и Ураня, че той много ме тика към уранически и спонтанни буйства.  :-[

« Отговор #72 -: Юни 10, 2013, 03:05:39 pm »
На мен до съвсем скоро ми вървеше през 4 дом. И аз сменях хиляда и триста пъти дома си за времето, в което минаваше през 4 дом.

Ай, стиге, бееее. Тамън там влезе. Нямам нерви да се занимавам с местенки и квартири. Знам, че е неизбежно и ще е за добро предвид сегашното ми статукво на дивана, ама много нервички ми коства целия екшън покрай търсене, хазяи.. Ако знаете на какви субекти съм попадала като прозвъня на обява.. Още от "алото" те отчайват.
на тези тръни се печа от 12 години :-X

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #73 -: Юни 10, 2013, 03:07:16 pm »
На мен Юпитер У5 в Рак ще ми транзитира през 11 и 12 дом, натално е в 12-ти в съвпад с Лилит.
Ще направи опозиция със Слънцето У1-малко ме притеснява този аспект, после опозиция с Марс У9.
Опитвам се да върна спомени от преди около 12 г., но ще видим  :-[
Надявам се след това тригона със Венера У10, У3 и със Уран У7 да донесе положителни неща  :blink:

« Отговор #74 -: Юни 10, 2013, 03:38:02 pm »
При мен още при влизането в Рак Юпитер ще съвпадне със Слънце, 0 гр. и Венера, 1 гр., които правят квадрат с Плутон.
Очаквам...предложение. ;)
На 7 гр. влиза в 8-ми дом. Да видим как се получат нещата. Още малко парички няма да са излишни. :P

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #75 -: Юни 10, 2013, 03:44:57 pm »
При мен не беше лош периода на Юпитер през Близнаци и 4 дом, въпреки че не донесе кой знае какво/чакам да мине и през Слънцето след 10-на дни/, донесе ми някои придобивки, които дълго време бавех, връзка с момиче с 6 години разлика в моя полза/докато минаваше през Венера още в 3-ти/, някои интересни познанства и такива работи. В Рак от 3-я градус ще влезне в 5-я ми дом и ще има доста сериозна активност - тригон към Плутон,квадрат към Луна, съвпад с Меркурий,Марс,квадрат към натален Юпитер, пък и като тръгне назад ще се застои в 5 дом.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #76 -: Юни 10, 2013, 04:00:05 pm »
През 4-ти - повече домакински задължения, засаждах/м разни билки, подправки, цветенца; много време прекарвам - приятно ми е и ме успокоява да се ровя в пръста ;D
5-ти дом ми е в рак - ще съвпадне и с нат. Лилит. Общо взето - нищо не очаквам нищо :blink:

« Отговор #77 -: Юни 10, 2013, 06:08:13 pm »
През 4-ти - повече домакински задължения, засаждах/м разни билки, подправки, цветенца; много време прекарвам - приятно ми е и ме успокоява да се ровя в пръста ;D
5-ти дом ми е в рак - ще съвпадне и с нат. Лилит. Общо взето - нищо не очаквам нищо :blink:
„съвпада юпитер с черната луна  е едно от най добрите съчетания които може да направи лилит!
така че , няма да минеш без нищо, според мен ще ти се случи нещо положително :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #78 -: Юни 10, 2013, 06:19:14 pm »
А съвпада му със Сириус дали ще донесе нещо добро?

« Отговор #79 -: Юни 10, 2013, 06:43:26 pm »
Юпитер е в съвпад с Лилит в наталната ми карта. Честно казано, никога досега не съм търсила инфо за евентуалните значения/ проявления на конкретния съвпад.

Изключително интересна и изчерпателна статия за съвпад Юпитер-Лилит: http://darkstarastrology.com/lilith-conjunct-jupiter-2011-2012/
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!