Юпитер ще транзитира през ДСЦ, няколко пъти, а Сатурн през МС, пак няколко пъти. Очаквам Сатурн да ми донесе нови професионални ангажименти и отговорности, а от Юпитер очаквам нови бизнес партньори, но съм съгласна и на разширение при основния партньор.
Юпитер винаги е бил щедър към мен. В натала е в съвпад със Слънцето, ЮЛВ и с ИЦ.
Уф, верно! Ама и аз нещо да си поискам и да го изрека на висок глас. Понеже съм израсла в епохата на развития социализъм и стоковия дефицит от малка ме бяха дресирали да не искам нищо да ми се купува, защото "няма и няма да има!"... И недай си боже да се осмеля да се приближа до щанда с играчки в ГУМ, пък даже и само да посъзерцавам... А когато започна да има, (защото нищо не е вечно, нямането и то) се оказа, че не смея да си позволя, защото "за какво ми е тази маймунщина" или просто ме ни е интересно...
И аз съм така, но не че не смея да си позволя, поне не усечам да се самоограничавам заради някакви навици, просто не виждам смисъл да купувам част от маймунщините, които се предлагат и все се питам дали наистина ми е нужно това..