Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37159 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #80 -: Юни 10, 2013, 07:01:22 pm »
И при мен има такъв съвпад - в 7 дом/Телец.

Чудех се какво му е посланието в 7 дом, докато в един момент не установих интересна повторяемост - във всичките ми по-важни връзки мъжът е влизал в отношения с мен след връзка с друга жена, която приключва непосредствено преди мен или с моята поява (аз чужди мъже не отмъквам).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #81 -: Юни 10, 2013, 07:17:16 pm »
Къде в натала Ви ще транзитира?
Какво очаквате от транзита му?
Къде е наталния и прогресивния Ви Юпитер.... :blink:
При мен ще транзитира през 12ти дом.Първо ще направи опозиция с юпитер в 6ти.После секстил със планетите ми в 10 дом.Ще направи и тригон с лилит в 4ти дом.
Мунданният съвпад на лилит с юпитер ще ми е точно на К12.

« Отговор #82 -: Юни 10, 2013, 07:24:26 pm »
А съвпада му със Сириус дали ще донесе нещо добро?
не знам , в книгата която имам за Лилит не е описано за
Сириус :-[

*

Veselin

• 2737
« Отговор #83 -: Юни 10, 2013, 07:27:56 pm »
Коя е тая книга за Лилит?

« Отговор #84 -: Юни 10, 2013, 07:31:32 pm »
Коя е тая книга за Лилит?
Анелия Цветанова автор
Черната Луна :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #85 -: Юни 10, 2013, 07:34:01 pm »
Благодаря, Смешко!  :P

« Отговор #86 -: Юни 10, 2013, 07:40:55 pm »
Сириус 

Най-ярката звезда на северното небе е на 13гр.57мин. в Рак през 1990,съчетава Юпитер и Марс.При благоприятни съединения дава слава и богаство. При Мария Кюри е в съвпад с Уран и в мидпойнт Марс/Юпитер.Съвпад със Слънце- президенти,поети, писатели.Айнщайн и Елена Блаватска имат съвпади на Сириус и Асц.
Канопус -Юпитер/Сатурн.

http://antoanela.wordpress.com/

Символиката на Sirius се свързва със сърцето. 
Така че може да свържем тази звезда с развитието на сърцето, груповото съзнание, всеобхватната и безлична любов. Юпитер в много личния знак на Рака ни помага за постигане реално нашите стремежи.
« Последна редакция: Юни 10, 2013, 07:58:51 pm от romantica »

« Отговор #87 -: Юни 10, 2013, 07:41:20 pm »
 :wub:
Благодаря, Смешко!  :P
:wub:

*

satin_

« Отговор #88 -: Юни 10, 2013, 07:59:14 pm »
Смешко, може ли да видиш в книжката какво пише за Лилит съвпад Венера и Асцендент, моля  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Юни 10, 2013, 08:13:42 pm »
Лилит в съвпад с Венера, при това на АС, ми звучи като фатална жена.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #90 -: Юни 10, 2013, 08:17:16 pm »

Стига сега, моята Лилит е това ;D

*

ivola

• 41
« Отговор #91 -: Юни 10, 2013, 08:44:41 pm »

Стига сега, моята Лилит е това ;D
Обърканост в чувствата и желанията.Такъв човек не е наясно със собствените си чувства и стремежи.У него всичко е някак подсъзнателно и мъгливо.Той не усеща добре подтиците,които идват от вътрешната му емоционална същност.Той е много непостоянен в чувствата и желанията си.Няма изградено мнение по въпросите,касаещи емоционалните му прояви.Има ниско самочувствие ,а понякога и комплекси.Не умее да се облича и няма представително поведение.

« Отговор #92 -: Юни 10, 2013, 08:53:56 pm »
Смешко, може ли да видиш в книжката какво пише за Лилит съвпад Венера и Асцендент, моля  :blink:
Обърканост в чувствата и желанията
Такъв човек не е наясно със собствените си чувства и стремежи.У него всичко е подсъзнателно и мъгливо.Той е много непостоянен в чувствата, понякога има ниско самочувствие , а понякого и комплекси
Транзита носи носи неудачи в любовта и творческите изяви :-[
Не се коси от написаното  :P, за моят съвпад с луна пише още по неприятни  работи :P

*

satin_

« Отговор #93 -: Юни 10, 2013, 09:01:04 pm »
Благодаря, намерих книжката. Доста негативно е описана Лилит и не съм съгласна  :blink:

« Отговор #94 -: Юни 10, 2013, 09:26:27 pm »
Благодаря, намерих книжката. Доста негативно е описана Лилит и не съм съгласна  :blink:
Да така е , а виж положението с луната какво е  ;Dаз трябва да съм преродена луда ;D

« Отговор #95 -: Юни 11, 2013, 09:26:27 am »
Къде в натала Ви ще транзитира?
Какво очаквате от транзита му?
Къде е наталния и прогресивния Ви Юпитер.... :blink:
4-ти дом Рак, където по рождение ми живее Юпитер заедно с Луната. За сега промяната се очертава като покачване на наема.  В неделя ни предизвести хазайката за тази неприятност. Юпитер , като най-голямата и обемна планта в хороскопа предразполага към увеличения... още и още.
Иначе аз съм оптимистично настроена и се надявам Юпитер да ми даде мой собствен дом най сетне, може би нова кола, че старият таралясник е  вече срам пред обществото, още се надявам  за добро здраве и благоденствие за майка ми, чакам и  повече признание във финикийски знаци на работното ми място! ;D
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

Нова

• 3491
« Отговор #96 -: Юни 11, 2013, 09:53:24 am »
Гаури, много скромно ))) Шегувам се, а дано! И да ни се похвалиш!

А тези пък хазяи не се наядоха...

« Отговор #97 -: Юни 11, 2013, 10:46:02 am »
Гаури, много скромно ))) Шегувам се, а дано! И да ни се похвалиш!

А тези пък хазяи не се наядоха...
Уф, верно! Ама и аз  нещо да си поискам и да го изрека на висок глас. Понеже съм израсла в епохата на  развития социализъм и стоковия дефицит от малка ме бяха дресирали да не искам нищо да ми се купува, защото "няма и няма да има!"... И недай си боже да се осмеля да се приближа до щанда с играчки в ГУМ, пък даже и  само да посъзерцавам... А когато започна да има, (защото нищо не е вечно, нямането и то) се оказа, че  не смея да си позволя, защото "за какво ми е тази маймунщина" или просто ме ни е интересно...
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #98 -: Юни 11, 2013, 12:02:47 pm »
Jupiter in Cancer 2013 - Gahl Sasson

http://youtu.be/xABlDqC4em4

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #99 -: Юни 11, 2013, 12:07:15 pm »
Юпитер ще транзитира през ДСЦ, няколко пъти, а Сатурн през МС, пак няколко пъти. Очаквам Сатурн да ми донесе нови професионални ангажименти и отговорности, а от Юпитер очаквам нови бизнес партньори, но съм съгласна и на разширение при основния партньор.
Юпитер винаги е бил щедър към мен. В натала е в съвпад със Слънцето, ЮЛВ и с ИЦ.

Уф, верно! Ама и аз  нещо да си поискам и да го изрека на висок глас. Понеже съм израсла в епохата на  развития социализъм и стоковия дефицит от малка ме бяха дресирали да не искам нищо да ми се купува, защото "няма и няма да има!"... И недай си боже да се осмеля да се приближа до щанда с играчки в ГУМ, пък даже и  само да посъзерцавам... А когато започна да има, (защото нищо не е вечно, нямането и то) се оказа, че  не смея да си позволя, защото "за какво ми е тази маймунщина" или просто ме ни е интересно...
И аз съм така, но не че не смея да си позволя, поне не усечам да се самоограничавам заради някакви навици, просто не виждам смисъл да купувам част от маймунщините, които се предлагат и все се питам дали наистина ми е нужно това..