Здравей Гост

Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013

• 298 Отговора
  • 37062 Прегледи
Re: Юпитер ще плува в Рак от края на юни 2013
« Отговор #200 -: Юни 28, 2013, 04:45:24 pm »
~Във вселената няма съвпадения, има само знаци. Виждаш ли знаците?~ "Черно мляко", Елиф Шафак

http://youtu.be/uy0HNWto0UY :blink:

« Отговор #201 -: Юни 28, 2013, 05:44:25 pm »
Ако на жена с деца Юпитера и преминава през 5-ти дом...това ще донесе ли късмет на децата и?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #202 -: Юни 29, 2013, 10:51:32 am »
Не знам дали е от юпитер в рак,но детето нещо се поразболя :(Температура,отпадналост,не иска да яде....лежи.
На мен Юпитер ми е съуправител на 5ти дом.А на детето е управител на 6ти дом и сега започна при него транзита през 12ти дом. Той има по натал юпитер в 5ти в стрелец,скоро ще има и първата си опозиция с нат юпитер.А аз поредната юпитерова опозиция :-[

« Отговор #203 -: Юни 29, 2013, 12:58:14 pm »
Ако на жена с деца Юпитера и преминава през 5-ти дом...това ще донесе ли късмет на децата и?
Би трябвало, при мен хубавите аспекти на Луната отидоха при майка ми ;D
Аз имам друг въпрос, никога не съм разчитала на Юпитер, защото моят е в падение, но пък се намира в 10 дом, който ми е хубав дом, възможно ли е все някога да ми донесе нещо хубаво?
Разбира се, особено ако има аспекти или (и) съединения от позитивни планети и ако владетелят на  10 дом се пада приятелски настроен или дори неутрален...Зависи още на колко градуса в дома е разположена планетата, ретроградна ли е или не...
Ти как усещаш върху себе си падението на Юпитер в натала. Казват, че по принцип било все едно нямаш Юпитер, но на мене ми се струва, че такова тълкувание е малко екстремално..
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #204 -: Юни 29, 2013, 01:09:18 pm »
Юпитер в 10-тие е в падение и по дом, мунданно това е дома на сатурн. Може би ако има статус на най-издигната планета в натала ще има по-явно благотворно влияние или ако има повечко добри аспекти. Иначе си е просто ъглов дом и планетата там оказва влияние върху значенията на дома, повече от знака на дома и куспидата.

« Отговор #205 -: Юни 29, 2013, 01:14:52 pm »
Би трябвало, при мен хубавите аспекти на Луната отидоха при майка ми ;D
Аз имам друг въпрос, никога не съм разчитала на Юпитер, защото моят е в падение, но пък се намира в 10 дом, който ми е хубав дом, възможно ли е все някога да ми донесе нещо хубаво?
Разбира се, особено ако има аспекти или (и) съединения от позитивни планети и ако владетелят на  10 дом се пада приятелски настроен или дори неутрален...Зависи още на колко градуса в дома е разположена планетата, ретроградна ли е или не...
Ти как усещаш върху себе си падението на Юпитер в натала. Казват, че по принцип било все едно нямаш Юпитер, но на мене ми се струва, че такова тълкувание е малко екстремално..
Въпроса беше за майка ми. Юпитера и преминава през 5-тия и дом,а нейния е ъглов и огнен...Надявам се освен на нея и на мен да донесе късмет. В момента е на 1 гр от К5. А за себе си не бих казала,че имам особен късмет...Дори транзита на Юпитер през 10-ти не ми донесе нищо,нито издигане,нито дори повишение на заплатата.Сатурна ми също е в падащ дом  :blink:

« Отговор #206 -: Юни 29, 2013, 01:16:55 pm »
Сега разбирам защо Юпитер не ми е донесъл нищичко. Хем е бил в Близнаци,хем в падение по дом  :blink:

« Отговор #207 -: Юни 29, 2013, 01:22:45 pm »
Моя Юпитер като е Водолейски,а в натала Юпитер и Уран при мен са в секстил и във взаимна рецепция (Урана ми е ъглов),дали влизането в 11-ти дом няма да му се отрази добре? Все пак влиза в дома на планета,с която са в добри отношения  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #208 -: Юни 30, 2013, 06:31:53 pm »
Съни, на мен Сатурн у 11 ми е в 8ми...мисля у 11 също има връзка с политиката, може би и мен за това така ме влече..хм..
Относно дискусията за усещането за Юпитер- дали го имаш или нямаш-Аз също имам изключително зле поставен Юпитер- в падение и по знак , и по дом- и моя в 10ти- но с много хубави аспекти- само съвпади и секстили. При мен е у10.

Мога да кажа, че в професията си се развивам добре, по стечение на нещата попаднах в добра фирма, направих добри контакти, имам добра заплата. НО! Трудно успявам да изпъкна, да се наложа. Около мен е пълно с хора, които нямат и половината от качествата ми, а са стигнали къде, къде по- далеч. Това за мен са хора евентуално с по- силен у 10 от моя. Често имам усещането, че при мен всичко става със зор, с усилия, бавно, бавно, мравешката,че не се реализирам по правилния начин и на максимума ми..все още търся верния път.

Ето, това е да имаш зле поставен юпитер, но 10ти дом си е 10ти дом и юпитера си е юпитер. Един добре аспектиран юпитер там, дори и заточен, дори в този дом- но все пак дома на реализацията,служебната, няма да те остави без работа, ще имаш, дори доста добре заплатена, но не всичко ще е лесно и гладко и няма да имаш усещането, че си дете на късмета (в службата специално), все с труд и търпение става всичко.

Знам, че ми предстои израстване в службата след няколко години (по астро прогнози)- но ето всичко става късно, бавно, с търпение и напъни и компромиси. Това е юпитер в падение по знак и по дом в 10, у10.
« Последна редакция: Юни 30, 2013, 06:40:11 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #209 -: Юни 30, 2013, 09:18:28 pm »
Съни, здравей и от мен.
Не се занимавайте с незначителни неща. Аз съм тревожен от разположението на общата ти планетарна картина.
От тази година рожденния ти Юпитер е станал ретрограден, но така както е поставен по натал ти дава подчертана влиятелност, благородство, активност и решителност.
Но в краткосрочен план (от 6 месеца до една година) ще си под обсада. За да смекчи сценария на перфектна буря, трябва да се опиташ да излезнеш от рамката на зодияка.
« Последна редакция: Юни 30, 2013, 09:26:30 pm от Борис Василев »

« Отговор #210 -: Юли 01, 2013, 06:16:29 am »
Съни, здравей и от мен.
Не се занимавайте с незначителни неща. Аз съм тревожен от разположението на общата ти планетарна картина.
От тази година рожденния ти Юпитер е станал ретрограден, но така както е поставен по натал ти дава подчертана влиятелност, благородство, активност и решителност.
Но в краткосрочен план (от 6 месеца до една година) ще си под обсада. За да смекчи сценария на перфектна буря, трябва да се опиташ да излезнеш от рамката на зодияка.
Никога не предсказвай началото на кризата! Това е част от кодекса на астролога...Само веднъж ходих на астролог до сега и ми предсказа раздяла (с бившия),катастрофа с автомобил...Е,кажете ми...Такива неща редно ли е да се казват?!?  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #211 -: Юли 01, 2013, 06:22:46 am »
Не е редно, разбира се. Такива наричам пишман астролози. И на мен преди Синухе ми беше казал, че може да "пукясам" по време на Сатурновото завръщане, ама ей на, още съм жив.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Юли 01, 2013, 06:31:56 am »
Редно е да се предопреди, но по много фин и ненатрапчив начин.
Ако човек се притеснява за нещо, пита, тогава да му се даде алтернатива.
Има и клиенти, които после са недоволни защо астрологът не ги е предупредил. Но в днешни ремена познаваемостта в астрологията е много ниска и освен общи тендеции и периоди, астрологът рядко може да се ангажира с повече конкретика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #213 -: Юли 07, 2013, 10:55:46 am »
Как влияе Юпитер в 6 дом?
В натала управлява 12 дом, и влизайки в 6, застъпва Марс, У3; прави опозиция с Луната, У6.
На мен ми изглежда като проблеми в работата, разправии с майката, неразбирателство с жените като цяло. Отделно ретро Меркурият и той там транзитира. Все пак ми изглежда, че ще се възобновят разгори за израстване в работата.
Споделете вашите мнения, моля!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #214 -: Юли 07, 2013, 04:22:11 pm »
Как влияе Юпитер в 6 дом?
В натала управлява 12 дом, и влизайки в 6, застъпва Марс, У3; прави опозиция с Луната, У6.
На мен ми изглежда като проблеми в работата, разправии с майката, неразбирателство с жените като цяло. Отделно ретро Меркурият и той там транзитира. Все пак ми изглежда, че ще се възобновят разгори за израстване в работата.
Споделете вашите мнения, моля!

ох..здравословни неща по- скоро- мисля си! не съм добра точно в тази част..но така като теми ми се струва, че може да има решаване на някакъв здравословен проблем. Луната у6 е в 12? в стрелец..не е много силна, може човека цял живот да има някакви болежки- високо кръвно ли..витален е доста де- луна в стрелец дава много живинка, но не е силна здравословно си мисля, човека дали е предразположен към екстремности с тази натална опозиция луна- марс? Опозицията Луна- Марс дава напрегнати отношения с майката принципно!..с един екзалтирал юпитер може да се стабилизира здравословното състояние, операция да мине успешно.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #215 -: Юли 07, 2013, 08:29:42 pm »
Мерси, Зикову!
Луната е още по-нещастна, в Козирог е! Към никакви екстремности не е предразположен, обмисля елементарна покупка, на салам например, поне 15 минути ;)
До колкото знам няма здравословни проблеми, за туй си мислех, че по-скоро е работната обстановка или може би ежедневните дейности...

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #216 -: Юли 07, 2013, 08:56:22 pm »
Всъщност знаеш ли, може и да си права за здравословните проблеми.  Сега се загледах в картата и видях, че Слънце, Марс, Юпитер му минават през наталния Марс и затварят Т-квадрат с тр. Уран и нат. Юпитер и Сатурн, в осми дом; отделно оформят втори Т-квадрат с тр. Плутон и нат. Луна в 12.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Юли 08, 2013, 11:35:43 am »
Юпитер върху нат. Луна започва да се усеща вече.  ;D

Колегите от офиса се опитаха да ме сватосат за един мазник... Оказа се някакъв познат на колегата, който е минавал през офиса и ме е харесал. И като го видях на снимка, веднага се сетих кой е - още от пръв поглед беше ми направил неприятно впечатление, стори ми се по-нахалничък и когато ми се представяше, ми намигна през очилата. Мазен очилатко.  :angry:

Обаче едно и също мъжко име не спира да ме преследва, май съм се абонирала за него.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #218 -: Юли 08, 2013, 11:50:44 am »
Юпитер върху нат. Луна започва да се усеща вече.  ;D

Колегите от офиса се опитаха да ме сватосат за един мазник... Оказа се някакъв познат на колегата, който е минавал през офиса и ме е харесал. И като го видях на снимка, веднага се сетих кой е - още от пръв поглед беше ми направил неприятно впечатление, стори ми се по-нахалничък и когато ми се представяше, ми намигна през очилата. Мазен очилатко.  :angry:

Обаче едно и също мъжко име не спира да ме преследва, май съм се абонирала за него.  ;D

E, жалко, че не се е оказал сносен господина- ретро мерка може би също се усеща- виждала си го и преди.

Е, няма да се притесняваме така или иначе съвпада на юпи с натална луна ще ти действа поне няколко месеца- все би трябвало да се влюбиш. При мен е в опозе- дано и този аспект донесе някакви случки. Искам вече да се влюбяяяяя пак :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Юли 08, 2013, 11:56:20 am »
Усетя ли неприязън още в първия миг, по-нататък дори да се допълни с други впечатления, трудно преодолявам първоначалното усещане. И досега почти не ми се е случвало да сгреша в първото си впечатление. Кофти енергиите ги усещам, както и мазните свалячи. :))

Обаче да не повярва човек как толкова силно ме е харесал, аз през повечето време гледам страшно или с безразличие. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.