Съни, на мен Сатурн у 11 ми е в 8ми...мисля у 11 също има връзка с политиката, може би и мен за това така ме влече..хм..
Относно дискусията за усещането за Юпитер- дали го имаш или нямаш-Аз също имам изключително зле поставен Юпитер- в падение и по знак , и по дом- и моя в 10ти- но с много хубави аспекти- само съвпади и секстили. При мен е у10.
Мога да кажа, че в професията си се развивам добре, по стечение на нещата попаднах в добра фирма, направих добри контакти, имам добра заплата. НО! Трудно успявам да изпъкна, да се наложа. Около мен е пълно с хора, които нямат и половината от качествата ми, а са стигнали къде, къде по- далеч. Това за мен са хора евентуално с по- силен у 10 от моя. Често имам усещането, че при мен всичко става със зор, с усилия, бавно, бавно, мравешката,че не се реализирам по правилния начин и на максимума ми..все още търся верния път.
Ето, това е да имаш зле поставен юпитер, но 10ти дом си е 10ти дом и юпитера си е юпитер. Един добре аспектиран юпитер там, дори и заточен, дори в този дом- но все пак дома на реализацията,служебната, няма да те остави без работа, ще имаш, дори доста добре заплатена, но не всичко ще е лесно и гладко и няма да имаш усещането, че си дете на късмета (в службата специално), все с труд и търпение става всичко.
Знам, че ми предстои израстване в службата след няколко години (по астро прогнози)- но ето всичко става късно, бавно, с търпение и напъни и компромиси. Това е юпитер в падение по знак и по дом в 10, у10.