Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76834 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #140 -: Март 05, 2013, 01:01:05 am »
А Фидосова как са я назначили - с прасета и мезета ли?  ;D

Вероятно.... ;D

мисля, че става за лице на свинекомплекс... ;D

Абе жената може да има сериозни здравословни проблеми, ей че сте и вийй :)

И аз си мисля, че има здравословни проблеми, не може жена с луна и меркурий в дева така да се тъпче ;D

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #141 -: Март 05, 2013, 10:07:02 am »
Изводът е, че няма напълно достоверна информация (която повече астролози да споделят) за изгряващ знак. Затова и няма как да бъдe отхвърлено или прието едно заради друго предположение. Прогнозите в този ред на мисли могат да бъдат некоректни, което не пречи всеки, ако желае и според предполагаемия от него Асцендент да ги прави.
« Последна редакция: Март 05, 2013, 10:12:24 am от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Март 05, 2013, 10:10:40 am »
Изводът е, че няма напълно достоверна информация (която повече астролози да споделят) за изгряващ знак. Затова и няма как да бъдат отхвърлено или прието едно заради друго предположение.

Това се опитвам да кажа и аз.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #143 -: Март 05, 2013, 12:34:41 pm »
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-03-05&article=443327 ето ви едно различно мнение :-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #144 -: Март 05, 2013, 12:38:50 pm »
Окосмихте и темата.... ;D

:03: :haha:

Втората снимка. Това Роджър Федерер ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Март 05, 2013, 12:47:25 pm »
Топ астролог...  ;D Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Март 05, 2013, 12:49:43 pm »

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Март 05, 2013, 12:56:25 pm »
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-03-05&article=443327 ето ви едно различно мнение :-)

"На 12 май, за когато бяха насочени изборите, Луната е в Близнаци в съвпад в Юпитер, което кореспондира изключително благоприятно с личния хороскоп на Борисов. Ха, познайте от три пъти кой ще има най-много гласове тогава", казва с усмивка топастрологът Маргарита Паскалева.

Не знаех..,че е ТОП АСТРОЛОГ.... :rolf:

Изключително съм радостна...,че имаме различно мнение...и този път няма да има копи-пейст...

ТОП АСТРОЛОГ....Юпитер в Близнаци....нали нямаше достойнства... ;D А Луната ...тя дали не дава промяна...,колебание....дали тя не е тази..,която мултиплицира всичко до което се докосва?

ЩЕ ...падна...Толкова е жалко всичко...на гърба на народа....и на НЯКОЛКОТО АСТРОЛОГИЧНИ ФОРУМА! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Март 05, 2013, 01:00:19 pm »
Не се захласвайте чак толкова по тази дата  ;D, да не вземат да я сменят накрая, по близнашки.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Март 05, 2013, 01:04:07 pm »
Не се захласвайте чак толкова по тази дата  ;D, да не вземат да я сменят накрая, по близнашки.  :blink:

Не се захласвам по никакъв повод... :blink: Просто недоумявам...,как АСТРОЛОГИЯТА СЕ ИЗПОЛЗВА by all means с цел ДА СИ НАРАБОТИМ МЦ И ОВЧАТА ЛУНА....То от тук се почва ...Луна-рак и Слънце в Овен е друго...,ама обратния вариант....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Март 05, 2013, 01:06:55 pm »
Препоръката не беше към теб. Просто допуснах, че всякакви промени впоследствие са възможни, имайки предвид какви транзити са им дали първоначален тласък - предретрограден Меркурий в Риби в квадрат и рецепция с Юпитер, имаше и съвпад с Нептун. А Луната е филтър, тя пренася енергията на аспектите от едни към други. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #151 -: Март 05, 2013, 01:22:31 pm »
Ей, до сега я четох тази тема.....
Посмях се малко... ама така сте я оцветили ......

А бе няма ли кой да звънне и да пита лично ББ за часа му на раждане ?
Четейки тука оставам с впечетлението, че много хора от форума са имали лични контакти с него, ми една шайба ще приключи спора за АЦ-то му :)
ха ха  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Март 05, 2013, 01:24:20 pm »

Както вече предположих, откъде да сме сигурни на кого е казал истинския час?  ;D

Хаха, я го вижте и тоя  ;D:

Цитат

Митрополит Николай: По-добре без ролекс в рая, отколкото с ролекс в ада

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #153 -: Март 05, 2013, 01:26:30 pm »

Както вече предположих, откъде да сме сигурни на кого е казал истинския час?  ;D

Е добре де никой ли не се е опитвал да му направи ректификация ?
И още нещо Лили, къде и по какво в картата на един човек се вижда, острия му език ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Март 05, 2013, 01:29:12 pm »
И още нещо Лили, къде и по какво в картата на един човек се вижда, острия му език ?

Меркурий в съчетание с Марс, Плутон, Сатурн (последният за жлъч), може и Уран (за джаста-праста). В тази конфигурация може да е включена и Луната, особено когато има аспект с Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Март 05, 2013, 01:30:11 pm »
Картата на България не е конституция ..,която може да бъде подпалена. Тя е карта , която дава събитийност...и показва всичко...,което "четящия астролог" може да прочете.

Карта на пролетното равноденствие:

Слънце в съвпад Марс и Уран връх на Тао . Плутон и Луна в опозиция. Взаймна рецепция на Сатурн и Плутон. Кардинален и фиксиран знак Кози рог и Скорпион. При последните заети домове 6 и 12. Съвпада на Слънцето в 10-ти.
Узрял градус на Венера на МЦ  знак Риби.
Луната от картата на равноденствието е в опозиция на Плутон и е в съвпад със наталния Сатурн...

Тази карта е валидна за три месеца считано от датата 20.март 2013-та.

Транзити към картата на България:

Венера от картата на равноденствието е в квадратура с Нодалната ос от картата на България.

Плутон е в опозиция с управителя на АСЦ от наталната карта на България. Уран е в квадратура със Сатурн , както споменах вече упр. на АСЦ ..ситуиран в 7-ми дом. Сатурн е в ретро фаза и е в тригон към наталния Сатурн...ПРЕДСТОЙ МУ КВАДРАТУРА КЪМ ЛУНАТА от картата на България. Транзитния Сатурн е в опозиция на Слънцето и Уран от основната карта...

още има...разбира се. Но това е основния лайт мотив...

Тааа...,много са ми смешни АСТРОЛОЗИТЕ С РОЗОВИ ОЧИЛА...мисля, че не са много...СМЕШНИ СА МИ ЛАКЕЙТЕ...И ЖАЛКИ.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #156 -: Март 05, 2013, 01:30:51 pm »

Меркурий в съчетание с Марс, Плутон, Сатурн (последният за жлъч), може и Уран (за джаста-праста). В тази конфигурация може да е включена и Луната, особено когато има аспект с Меркурий.

Мерси Лили .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #157 -: Март 05, 2013, 01:41:42 pm »
А защо има няколко карти на Бъгария, аз вече не знам коя да гледам  :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Yaya

• 2265
« Отговор #158 -: Март 05, 2013, 01:43:01 pm »
Ох, ако ми каже някой коя е картата на България и от коя дата  взема.... Вчера цял следобед се рових в поне 6 карти.... Някои със засичани събития през вековете  ;D с дата 27.10.681г., час на раждане 19,13ч  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Март 05, 2013, 01:44:01 pm »
А защо има няколко карти на Бъгария, аз вече не знам коя да гледам  :'(

Аз работя основно с картата на перестройката... :blink: Но тъй като тук , а и в пространството има хора , които практикуват в/у картата на Левин затова анализирам и нея.