Картата на България не е конституция ..,която може да бъде подпалена. Тя е карта , която дава събитийност...и показва всичко...,което "четящия астролог" може да прочете.
Карта на пролетното равноденствие:
Слънце в съвпад Марс и Уран връх на Тао . Плутон и Луна в опозиция. Взаймна рецепция на Сатурн и Плутон. Кардинален и фиксиран знак Кози рог и Скорпион. При последните заети домове 6 и 12. Съвпада на Слънцето в 10-ти.
Узрял градус на Венера на МЦ знак Риби.
Луната от картата на равноденствието е в опозиция на Плутон и е в съвпад със наталния Сатурн...
Тази карта е валидна за три месеца считано от датата 20.март 2013-та.
Транзити към картата на България:
Венера от картата на равноденствието е в квадратура с Нодалната ос от картата на България.
Плутон е в опозиция с управителя на АСЦ от наталната карта на България. Уран е в квадратура със Сатурн , както споменах вече упр. на АСЦ ..ситуиран в 7-ми дом. Сатурн е в ретро фаза и е в тригон към наталния Сатурн...ПРЕДСТОЙ МУ КВАДРАТУРА КЪМ ЛУНАТА от картата на България. Транзитния Сатурн е в опозиция на Слънцето и Уран от основната карта...
още има...разбира се. Но това е основния лайт мотив...
Тааа...,много са ми смешни АСТРОЛОЗИТЕ С РОЗОВИ ОЧИЛА...мисля, че не са много...СМЕШНИ СА МИ ЛАКЕЙТЕ...И ЖАЛКИ.