Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76905 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #200 -: Април 30, 2013, 08:45:48 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Klj6aXj52gQ

Нищо нчма да е същото...
Пак ще си говорим....

Аз знам много добре как изглежда ада....

Разбира се, ПЛУТОН И УРАН НЕ СА САМО У НАС В КВАДРАТУРА....

Горда съм от себе си...До тук всичко е така..,както е казано в периода 11 февруари- края на март...

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ВАС...С МНОГО , АМА МНОГО ЛЮБОВ...И ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ВЛИЗАТ ДА ЧЕТАТ!
ТЕКСТА Е МОЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Април 30, 2013, 08:51:31 pm »
Подобна е ситуацията в повечето Области. Ние нямаме нефт и газ, за да си позволим толкова много хора зависещи от фиска.

А на обикновените данъкоплатци вече не останаха пари за финансиране на толкова държавни търтеи.

Отдавна трябваше да се оптимизират държавните и общински структури, но това означава десетки хиляди безработни, разчитащи на социални помощи. Малцина от тях ще излязат да търсят ново "призвание" на свободния пазар на работна сила в частния сектор. Там е за камикадзета като нас. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #202 -: Април 30, 2013, 08:55:45 pm »
Подобна е ситуацията в повечето Области. Ние нямаме нефт и газ, за да си позволим толкова много хора зависещи от фиска.

А на обикновените данъкоплатци вече не останаха пари за финансиране на толкова държавни търтеи.

Отдавна трябваше да се оптимизират държавните и общински структури, но това означава десетки хиляди безработни, разчитащи на социални помощи. Малцина от тях ще излязат да търсят ново "призвание" на свободния пазар на работна сила в частния сектор. Там е за камикадзета като нас. :))

Ами да видят какво е. Не са свещена крава. Защо един инженер/металург или какъвто е там, да може да бъде уволнен, а бюджетника- йок?!

*

Papy

• 4343
« Отговор #203 -: Май 01, 2013, 10:25:46 am »
Защото ако оставиш на улицата примерно 200 000 държавна администрация, ще си мнооого непопулярен
И после трябва да накараш останалите да работят, което е почти невъзможно
И защото държавата има нужда от пълни-касички, такса за това, такса за онова..
Нали сме в ЕС, има си правила

*

Uran

• 6041
« Отговор #204 -: Май 01, 2013, 11:00:06 am »
Папи, няма държава прокопсала чрез администрация. Инженери трябват. Бачкатори. Съзидатели.
Администрацията не би трябвало да бъде "кариера". Това е работа по блок схема- акъл не е нужен, а "устав"- като при военните. Светва зелана лампа и процедурата ти казва, че ти трябва да натиснеш ("напишеш"/пуснеш бланка номер еди коя си) копче номер 1. Работа, която и един шибек би трябвало да може да свърши.
Добре разписани процедури и какво следва от неспазването им. Това трябва да е администрацията и нищо повече.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Май 01, 2013, 11:27:46 am »
Държавната администрация не създава "продукт", тя самата е създадена с цел да служи на обществото, а не обществото да й служи на нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Май 01, 2013, 11:37:28 am »
Интересна логика има в тая държава! :rolleyes:
Държавната администрация се създава ,за да обслужва инересите на гражданите. А това...тук е ужас ...гражданите обслужват интересите на администрацията.... :-\ :o.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #207 -: Май 02, 2013, 06:42:10 am »
Някъде разглеждали ли сте картата на Цветанов? Интересен образ ми се струва - изгорели ретро мерк и венера в почти точен съвпад със слънцето,  съвпад на марс/уран/плутон в опозиция на сатурн и квадрат към възлите, неаспектиран юпитер, ако се изключи широката опозиция с нептун.
В момента Юпитер му е върху сев.възел и задейства големия кръст с  марс/уран/плутон в опозиция на сатурн, плутон от козирог доста време здраво му гази луната в рак, а уран я квадратира.
« Последна редакция: Май 02, 2013, 06:47:48 am от piruette »

« Отговор #208 -: Май 02, 2013, 09:23:59 am »
Някъде разглеждали ли сте картата на Цветанов? Интересен образ ми се струва - изгорели ретро мерк и венера в почти точен съвпад със слънцето,  съвпад на марс/уран/плутон в опозиция на сатурн и квадрат към възлите, неаспектиран юпитер, ако се изключи широката опозиция с нептун.
В момента Юпитер му е върху сев.възел и задейства големия кръст с  марс/уран/плутон в опозиция на сатурн, плутон от козирог доста време здраво му гази луната в рак, а уран я квадратира.

качи да видим кога ще се разкара от политиката и дали ще влезе в затвора.
датата е ясна - 8 април 1965 г. в София,... ... а часът?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Май 02, 2013, 01:20:42 pm »
ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ! КОРТЕЖ НА БОС ОТ ГЕРБ ЗАСИЧА АВТОМОБИЛ ПО ПЪТЯ БУРГАС – ВАРНА. АВТОМОБИЛЪТ КАТАСТРОФИРА, МЛАДА ЖЕНА ЛЕЖИ В ГИПСОВО КОРИТО.

Полицаи от „Пътна полиция”, които са извозили катастрофиралия автомобил, са доверили на източник на АФЕРА, че по пътя Бургас – Варна кортеж на високопоставено лице от ГЕРБ, в което са припознали такъв на Бойко Борисов или Цветанов, е засякъл автомобил, шофиран от млада жена. В резултат на засичането, автомобилът на жената е катастрофирал, а тя е била настанена в болница, където лежи в гипсово корито. Случаят не е отразен в официалния бюлетин на МВР, а полицаите от „Пътна полиция” твърдят, че кортежът не е бил спрян или търсен от КАТ.

http://afera.bg/pozitsia/42449.html

Някой искаше да е пИдал.... ;D "Русо гладно нЕма".... ;D

http://afera.bg/pozitsia/42449.html
« Последна редакция: Май 02, 2013, 01:27:06 pm от jinom »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Май 02, 2013, 01:26:56 pm »
Някой искаше да е пИдал.... ;D

Оооо, не, ще падна  ;D ;D, страхотен колаж!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #211 -: Май 02, 2013, 01:30:19 pm »
Ето една песня, много подходяща за тях  ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oz0W34UXDQ8[/youtube]

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Май 02, 2013, 01:38:13 pm »
Вескоооо, разби ме.... :wub:
Много е подходящо.... :03: :kissd: :haha: :rolf:

« Отговор #213 -: Май 02, 2013, 04:33:44 pm »
 :haha: Колажа е уникален!!! БРАВО...ХАХАХА

« Отговор #214 -: Май 02, 2013, 07:01:23 pm »
Това колаж ли е?  :o
Браво!Не можах да се въздържа-колажа е невероятен!
Аз съм от тези, които четат във форума и искам да ви кажа, че освен, че сте много правдиви и точни в прогнозите и предположенията, сте и изключително забавни.Този колаж ме повали на земята от смях:)!
Желая ви много любов и безоблачни дни!

« Отговор #215 -: Май 02, 2013, 08:05:36 pm »
Колажа е невероятен! хаха

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Май 02, 2013, 08:06:51 pm »
Цитат

Бойко много се комплексирал напоследък от постоянните подмятания и подигравки, че бил прост и неграмотен. Попитал той заобикалящите го съветници какво да направи, та да стане и той интелигентен. Казали му, че трябва да чете много книги и да научи поне един чужд език. С големи мъки Бойко прочел една книга – Винету. Тогава се обадил в радио Ереван и ги попитал колко книги трябва да прочете, за да стане интелигентен. Отговорили му - нито една, просто стани педал.

Източник: afera.bg  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #217 -: Май 03, 2013, 12:00:56 am »
Това колаж ли е?  :o
Е как ще е колаж?! Не виждаш ли, че се връщат от гей парад! Чак такова вълнение... явно води до регистрация. Това само Вожда го може, амин!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #218 -: Май 03, 2013, 09:58:20 am »
Е как ще е колаж?! Не виждаш ли, че се връщат от гей парад!

:rolf: :rolf: :rolf:

В Москва Путин ги беше забранил, но у нас виждам, че се организират начело с управляващите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Май 03, 2013, 12:32:53 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

„ГЕРБ са заложили не толкова на срещи с хората, на клипове и билбордове, които са обичайни за една кампания, а на други две неща. Първо – на предсказанията на врачки, астролози и социолози, които ни обясняват как на всички Сатурнът им е сплескан, а на Бойко Борисов Юпитерът му два-три пъти надстърча над средното. Постоянно се правят внушения, че ГЕРБ са толкова големи, че никой не може да ги стигне, че ще спечелят по някакъв чудодеен начин. Нещо, което съвсем не изглежда вярно, ако съдя по срещите в страната, които ние от “Движение България на гражданите” провеждаме. Напротив, хората са силно разочаровани от това управление и имат своите конкретни основания за това. И второто въведение на ГЕРБ – целенасочен черен пиар, в който се включва всевъзможен слугинаж”, казва в интервю за варненското издание на в. "Труд" водачът на листата на „България на гражданите” за Варна Даниел Вълчев, цитиран от сайта afera.bg.
http://www.glasove.com/daniel-vulchev-vrachki-astrolozi-i-sotsiolozi-ni-natrapvat-gerb-za-predizvesten-pobeditel-26886

Не му симпатизирам...,но за съжаление е прав. :-\
Ето защо астролозите се нареждат до врачките! :unsure: