Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76805 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #320 -: Май 29, 2013, 03:42:03 pm »
... искрено се радвам, че съм далеч от твоя свят и се надявам никога да не го опознавам.  :blink:     

както казваше класикът: Опознай ближната, за да я обикнеш!

:o или беше обратното?! - обикни я, за да я оближеш!   ;D

все не мога да го запомня правилния ред .. кое беше първо, кое второ...

хаха .. днеска ти е ден  ;D

« Отговор #321 -: Май 29, 2013, 03:42:56 pm »
При диктатурите има най-много забрани. И най-малко щастие.

« Отговор #322 -: Май 29, 2013, 03:46:46 pm »

хаха .. днеска ти е ден  ;D

Всеки ден почти ми е ден, ... ама няма кой да забележи...  ;D ))) .. на вас не ви е ден всеки ден!
мале, колко съм скромен днес
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #323 -: Май 29, 2013, 03:51:21 pm »

Не е въпрос на количество, а на качество. Зависи какво ти забраняват!
Още Томас Хобс е писал (по смисъл), че ако няма нито една забрана, обществото няма да е свободно, а хаотично = Тотална война.
Така че да не изпадаме в социалистическо заслепление... ( "Да живеят строителите на капитализма от БСП"!)

*

Grace

• 2257
« Отговор #324 -: Май 29, 2013, 03:54:45 pm »

Още Томас Хобс е писал (по смисъл), че ако няма нито една забрана, обществото няма да е свободно, а хаотично = Тотална война.
Така че да не изпадаме в социалистическо заслепление... ( "Да живеят строителите на капитализма от БСП"!)

;D  сигурно имаме тригон на Меркуриите  ;D

« Отговор #325 -: Май 29, 2013, 03:58:41 pm »

Грейс Кели, не те разбрах, тригон на моя и твоя меркурий ли? ...или тригон на моя и транзитния днес?!?
Изобщо, какво общо има Меркурий? Днес се боря с войнствения Марс... вече обясних!
Затова залитам към ВенЕра,
за да те намЕра
под фенЕра!
;D ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #326 -: Май 29, 2013, 04:07:05 pm »

Грейс Кели, не те разбрах, тригон на моя и твоя меркурий ли? ...или тригон на моя и транзитния днес?!?
Изобщо, какво общо има Меркурий? Днес се боря с войнствения Марс... вече обясних!
Затова залитам към ВенЕра,
за да те намЕра
под фенЕра!
;D ;D ;D

Обуздаваш го Марса, не виждам днес да си по-войнствен от обикновено.  :blink:
Иначе, откъм поезия го докарваш  ;D

Да, синастрично ми се струва, че може да имаме тригон. Харесва ми твоя начин на мислене и е близък до моя.  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #327 -: Май 29, 2013, 04:11:31 pm »
ето - как се обръща за пореден път астро сайт в сайт за чифтосване ;D

вчера в новините казаха, че унгарското правителство приело национална стратегия за спешно и масирано чифтосване на населението с цел компенсиране и преборване на демографската криза с множество скорошни зачевания и живородени бебета :P
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Май 29, 2013, 04:22:47 pm »
... искрено се радвам, че съм далеч от твоя свят и се надявам никога да не го опознавам.  :blink:     

Опознай я, за да я оближеш.  ;D

Гледам, днес на шеги и закачки сте подкарали, докато бях навън... Иииий, изтървах!  :41:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #329 -: Май 29, 2013, 04:31:56 pm »

Обуздаваш го Марса, не виждам днес да си по-войнствен от обикновено.  :blink:
Иначе, откъм поезия го докарваш  ;D

Да, синастрично ми се струва, че може да имаме тригон. Харесва ми твоя начин на мислене и е близък до моя.  :blink:

Доста съм войнствен... ама понеже не си тук и не виждаш!
Добре че още не съм набил някого... ))) ... затова се опитвам да се шегувам, че да не започне поредната световна война.

Що се отнася до синастриите и сватосването (това е към priya) - унгарският случай се оказа бутафория... Нали ги критикуваха и станаха за смях.
Всеки форум в Интернет е подходящ за "чифтосване". Да не би в реалността да не е така? хората се запознават на концерти, на служебни конференции, на кино, в ресторанти, дискотеки, в магазини, в градския транпорт и дори във влак/самолет. Каква е разликата???? Така че, priya, не се опитвай да ме ловиш на тясно... хлъзгав съм като риба...  ;D)))) ... няма да успееш. А ако ние с Грейс решим да правим нещо такова (като опознаване на ближния или облизване на непознатия) - ти си последната, която ще разбере )))

*

Grace

• 2257
« Отговор #330 -: Май 29, 2013, 04:36:04 pm »
Така че, priya, не се опитвай да ме ловиш на тясно... хлъзгав съм като риба...  ;D)))) ... няма да успееш.

Но пък от друга страна погледнато, можеш да се радваш - явно предизвикваш скрита ревност сред част от женската публика ;D  ама аз ги разбирам, толкова е рядко мъжкото присъствие във форума  ;D
няма как, ще трябва да огряваш възможно най-голям кръг  ;D / пък и виждам, че се стараеш  :P /

« Отговор #331 -: Май 29, 2013, 04:39:09 pm »
...явно предизвикваш скрита ревност сред част от женската публика ;D 

е, има тема за ревността, ама там всички спорят с мен, а на практика се държат в разрез с това, което говорят за ревността. Нямало трети, нямало не-знам-какво-си... ДРЪН-ДРЪН (това е друга тема))))

ей, пак оспамихме Бойко Борисов! Тюх!

*

Grace

• 2257
« Отговор #332 -: Май 29, 2013, 04:40:03 pm »
А ако ние с Грейс решим да правим нещо такова (като опознаване на ближния или облизване на непознатия) - ти си последната, която ще разбере )))

Тук мога да се съглася на 100 %  ;D
Не само тя ! Публичния форум е последното място, където би си проличало  :blink: 

« Отговор #333 -: Май 29, 2013, 04:43:18 pm »
А ако ние с Грейс решим да правим нещо такова (като опознаване на ближния или облизване на непознатия) - ти си последната, която ще разбере )))

Тук мога да се съглася на 100 %  ;D
Не само тя ! Публичния форум е последното място, където би си проличало  :blink:

значи и на сватбата няма да ги каним, така ли?   ;D  ;D  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #334 -: Май 29, 2013, 05:57:44 pm »
свобода е да вършиш, каквото искаш да вършиш без да вредиш на другите. и да оставиш другите да вършат каквото искат да вършат, ако не вредят на теб.

зали за пушене и зали за не пушене е свобода. никой не кара антипушаите да се натрисат в залите за пушачи. никой. а че те си представят, че навсякъде трябва да е на тяхната правоверност - е грубо незачитане и налагане на криворазбран морал.

всички зали за непушене - и всички пушачи в снега - е дискриминация. и я има в единични страни. това е несвобода.

да - антипушаческите дискриминатори, направо фашистки добиха смелост, агресия, чувство за елитарност и самочувствие, че те са единствените правоверни - което е просто смешно. подобен пуризъм е лицемерен и откровено опасен и вредящ на обществото като цяло.

човекът е порочна твар. има нужда от малките си порци, за д ане отива към много по-застрашителни. као тежки наркотици, синтетика, сексуални, расови и други извращения - справка - статистиката и спиралата на историята..

Абсолютно съгласна.
Цигарите не са забранени и са въпрос на свободен избор. Този закон си е абсолютна талибанщина, загуба на автономна воля, и се "държи" с част от населението като с престъпници, даже- по-лошо- с презрение. Аз не съм била никога пушач, но съм живяла с такъв. Притежава много повече лични качества от кой да е пурист.

« Отговор #335 -: Май 29, 2013, 06:08:46 pm »

При забраните количеството определено има значение. Освен това никога в живота си не съм изпадала в социалистическо заслепение.  А ти?

« Отговор #336 -: Май 29, 2013, 06:24:12 pm »

При забраните количеството определено има значение. Освен това никога в живота си не съм изпадала в социалистическо заслепение.  А ти?

Този закон си е абсолютна талибанщина, загуба на автономна воля, и се "държи" с част от населението като с престъпници, даже- по-лошо- с презрение. Аз не съм била никога пушач, но съм живяла с такъв. Притежава много повече лични качества от кой да е пурист.

ТРАКТАТ ЗА ЗАСЛЕПЛЕНИЕТО (става дума за понятийното заслепление, тоест неразбиране на понятията)

Никой не ви забранява да пушите! Стига с тази демагогия и лъжи!!!! Пушете си колкото си искате, но... в къщи. Забраната е на обществени места, където се събират много хора. ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА, а??? Няма никаква талибанщина, нито фашизъм. Би имало, ако забранят ИЗОБЩО пушенето и продажбата на цигари. Това би било ЗАБРАНА. Другото си е ограничение! ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА????? Същата "забрана" важи за секса! Забранено е да се прави секс на публични места! Обаче секса не е забранен изобщо - всеки може да си го прави в къщи или на "тайни" места... но не и на площада, в магазина, в сладкарницата или на работното място.  ...Така че укротете малко езика на синия болшевизъм!

*

Grace

• 2257
« Отговор #337 -: Май 29, 2013, 06:32:54 pm »

ТРАКТАТ ЗА ЗАСЛЕПЛЕНИЕТО (става дума за понятийното заслепление, тоест неразбиране на понятията)

Никой не ви забранява да пушите! Стига с тази демагогия и лъжи!!!! Пушете си колкото си искате, но... в къщи. Забраната е на обществени места, където се събират много хора. ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА, а??? Няма никаква талибанщина, нито фашизъм. Би имало, ако забранят ИЗОБЩО пушенето и продажбата на цигари. Това би било ЗАБРАНА. Другото си е ограничение! ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА????? Същата "забрана" важи за секса! Забранено е да се прави секс на публични места! Обаче секса не е забранен изобщо - всеки може да си го прави в къщи или на "тайни" места... но не и на площада, в магазина, в сладкарницата или на работното място.  ...Така че укротете малко езика на синия болшевизъм!

;D  еее, не мога да се сдържа, благодаря ти ! по-добре не мога да го кажа   ;D

а, така, отпусни го тоя Марс накрая, амаха ...  :P

« Отговор #338 -: Май 29, 2013, 06:41:17 pm »
И секса на плажа щели да го забраняват. Е, па, нЕма да одя на море тогава. ;D

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #339 -: Май 29, 2013, 06:48:34 pm »
Прав е Калоян.

За непушача да не би да е по-малко дискомфортно и дискриминиращо да диша нечии дим или да е принуден да е забутан в някакъв ъгъл/импровизирано отделение/, да отиде в бар или на дискотека и дрехите му да миришат на цигари след като си тръгне ? Аз като клиент не се чувствам длъжен да дишам нечии цигарен дим или пък да се съобразявам и да ме завират в някакво си помещение, където примерно не бих искал да съм настанен.

И секса на плажа щели да го забраняват. Е, па, нЕма да одя на море тогава. ;D

хванат го забранят и по хотелските стаи напра'о  ;D ;D
« Последна редакция: Май 29, 2013, 06:59:29 pm от г-н Santi »
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен