Здравей Гост

Новолуние в риби 2013

• 81 Отговора
  • 13097 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Новолуние в риби 2013
« Отговор #20 -: Март 01, 2013, 02:54:22 pm »
В 8 дом ми попада....ще обера банка, или ще го ударя на секс

:97: Нека е второто.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Март 01, 2013, 03:02:38 pm »
Марая, Сатурн определено. Въпреки, че се идентифицирам до голяма степен и с Плутон ...

Имам усещане..,че познавам картата ти... :rolleyes: :unsure:

Плутон... ;D и Сатурн...заради какво? :-\

И има ли минорен аспект към Юпитер?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Март 01, 2013, 04:41:14 pm »
Точно върху АС и мерк/у3,4,7/, до градус. Каре с у1 нептун /на МС/, горе-долу след тази дата до края на месеца се налага да местя квартира. /кратко пътуване да новия дом  :-[/

:unsure: :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Март 01, 2013, 04:44:45 pm »
Точно върху АС и мерк/у3,4,7/, до градус. Каре с у1 нептун /на МС/, горе-долу след тази дата до края на месеца се налага да местя квартира. /кратко пътуване да новия дом  :-[/

Точно това щях да напиша...Смяна на дом. И гледай да е близичко до вода. Карето към Нептун ще те освободи символично....

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Март 01, 2013, 05:01:21 pm »

Точно това щях да напиша...Смяна на дом. И гледай да е близичко до вода. Карето към Нептун ще те освободи символично....

Благодаря, Марая, да, живея в морски град, много хубава беше досега квартирата, много изгодна и със страхотна гледка от 12 етаж към морето, но, уви, продадоха апартамента. Ще остана засега в града, до ново решение Свише.
Оповавам се на юпи през 3 в близнаци, управлява 9 стрелец, та се надявам на късмет. Досега с търсенето съм до никъде, а времето тече. Уф, пари, сметки, не знаеш на кого и какво ще попаднеш. А съм и сама и ще трябва да се оправям, та... Нептунът да ме пази.  :rolleyes: ;D Хубави почивни дни, момичета!
« Последна редакция: Март 05, 2013, 03:30:55 pm от Нова »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #25 -: Март 01, 2013, 05:07:07 pm »
При мен това Новолуние е в 7 дом ,а пък Венерата е точно на самия ДесЦ ;)еее знае ли човек ...ха дано ..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 01, 2013, 05:13:45 pm »
При мен това Новолуние е в 7 дом ,а пък Венерата е точно на самия ДесЦ ;)еее знае ли човек ...ха дано ..

Какво? ;D

Проектирай го...щом е положителна емоция.

Забелязала съм..,че при нещата които се случват определено има доза емоция... ;D Само с мисъл не става. От дозата емоция и нейните аспекти идва и проявлението... ;D

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #27 -: Март 01, 2013, 06:17:46 pm »
Знаеш ли Марая,че е имало и неща които съм проектирала и съм насочвала всички усилия,но така е ставало ,че не се случва,затова сега смятам,че насоката трябва пак да е положителна,но да не хлътваме толкова НАВЪТРЕ и може би тогава ще стане :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 01, 2013, 06:20:03 pm »
Знаеш ли Марая,че е имало и неща които съм проектирала и съм насочвала всички усилия,но така е ставало ,че не се случва,затова сега смятам,че насоката трябва пак да е положителна,но да не хлътваме толкова НАВЪТРЕ и може би тогава ще стане :blink:

Е стига де...
Дай ...просто маркирай...Поискай го силно и забрави...Ще стане!

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #29 -: Март 01, 2013, 07:35:15 pm »

Е стига де...
Дай ...просто маркирай...Поискай го силно и забрави...Ще стане!
Дано :rolleyes:от твоите уста в Божиите уши
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 01, 2013, 09:41:25 pm »
Венера ми е в 21.46 в риби в 12 дом, новолунието попада точно върху нея. Аз съм родена на новолуние, възможно ли е да получа тайно пари от чужбина? Или нещо друго :-\

фНимавай..,да не е някоя тайна любовна връзка... ;D :P

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #31 -: Март 02, 2013, 08:42:20 am »
При мен в края на осми дом, опозиция Марс-почти точна. Марс ми е управител на 10-ти дом.

« Отговор #32 -: Март 02, 2013, 02:50:47 pm »
Нека и аз да кажа:
при мен е в опозиция със Слънцето (У10). И не само това - имам точен съвпад на осите на новолунието с тези от наталната карта.  :o
Никога не ми се е случвало такова нещо, имала съм съвпад на АЦ/ДЦ, но не и на куспидите на всеки дом (има по 1-2 градуса орбис).
Е, аз няма особен опит, може и да не е толкова необичайно. :blink:
Няма много-много да го мисля сега, няма много време до новолунието, ще видя дали ще се случи нещо особено  :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #33 -: Март 02, 2013, 07:03:03 pm »
Нещо...несподелено до тук...НО ПОДАРЪК ЗА БАБА МАРТА...

НАЙ-СИЛНО ВЛИЯНИЕ ОКАЗВАТ ЛУНАЦИИТЕ , КОИТО ПОПАДАТ В ЗНАКА И ДОМА НА ПРОГРЕСИВНАТА ЛУНА.... ;D

От опит и много ...мнооого изследвания...на хиляди карти вече... :blink:

Кога бяха стотици :o...Ужас...
тъкмо щях да питам дали се отчита съвпада с прогресивната Луна,че моята сега е на 24 градуса в риби в Д4,а отделно новолунието прави опозиция на Марс и Сатурн.У4 е Нептун на К2 в натала,някакви предположения?

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 02, 2013, 07:17:05 pm »

НАЙ-СИЛНО ВЛИЯНИЕ ОКАЗВАТ ЛУНАЦИИТЕ , КОИТО ПОПАДАТ В ЗНАКА И ДОМА НА ПРОГРЕСИВНАТА ЛУНА.... ;D

тъкмо щях да питам дали се отчита съвпада с прогресивната Луна,че моята сега е на 24 градуса в риби в Д4,а отделно новолунието прави опозиция на Марс и Сатурн.У4 е Нептун на К2 в натала,някакви предположения?

Парички , вложени в дома...От майка..,баба.
Отделно възможна е и конфликтна ситуация в дома...,породена и причинена от остри предмети...

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #35 -: Март 02, 2013, 08:18:39 pm »

Парички , вложени в дома...От майка..,баба.
Отделно възможна е и конфликтна ситуация в дома...,породена и причинена от остри предмети...
хм,интересно,благодаря ти за отговора...всъщност тази лунация предполагам отключва Т-квадрата от натала Марс/Сатурн-Венера-Нептун още повече,че Нептун е и У4, ще дам обратна връзка..

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 02, 2013, 08:30:12 pm »
Не бях обърнала внимание, че Новолунието ще е и в тригон с нат. Южен възел, а тр. Северен възел в момента е в съвпад с него. Възможно ли е новолунието да активира този транзит, защото до сега няма проявления

За каретата към нодалната ос...съм сигурна. За тригоните при мен не сработиха.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 02, 2013, 10:11:07 pm »
Не бях обърнала внимание, че Новолунието ще е и в тригон с нат. Южен възел, а тр. Северен възел в момента е в съвпад с него. Възможно ли е новолунието да активира този транзит, защото до сега няма проявления

За каретата към нодалната ос...съм сигурна. За тригоните при мен не сработиха.

Мерси, ако има случки ще споделя

Моля... :blink:

« Отговор #38 -: Март 04, 2013, 12:56:44 pm »
 :blink:Колко градуса са максимално-използваните от вас орбиси???

« Отговор #39 -: Март 04, 2013, 01:05:36 pm »
При мен новолунието ще бъде в седми дом и ще аспектира Марс и Нептун от четвърти с квадратури.Голямо струпване на планети в дома на брака - разводът ми е почти факт, чакам само документалното оформяне, но въпреки това отношенията с партньора ми са все така неясни.Разтълкувайте, моля, моята транзитна карта...