Здравей Гост

Късмета и Юпитер

• 78 Отговора
  • 11200 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Късмета и Юпитер
« Отговор #60 -: Март 02, 2013, 10:43:49 pm »

Рару, не се взирай в негативните аспекти, без тях не може, виж хубавите- тр Нептун съвпад с Хирон, тр Хирон тригон Нептун и съвпад ПФ в 7д, тр Юпитер куинконкс Хирон- давам пепеляшкови аспекти под наем на който си няма  ;D

Не се...
очаквам нещо сериозно като събития, квадрати, съвпади-всичко движи -не е казано за лошо :)

« Отговор #61 -: Март 04, 2013, 10:05:28 pm »
То, защото масово българите сме родени психолози, затова сме все в крайните класации по щастие и пр.

Че кой е казал, че сред психолозите също няма пациенти?  :blink:

Лили, сега видях въпроса, но съм натурална блондинка и не го разбирам ;D
Но по принцип само лекарите могат да имат пациенти, защото само те могат да поставят диагноза.

ПП. А да, донякъде и психотерапевтите.

То, защото масово българите сме родени психолози, затова сме все в крайните класации по щастие и пр.

То, понеже американците ги обработват изучени психолози и за това подскачат от щастие по улиците

Във всеки случай са по-добре от нас...
Не случайно началото на хуманистичната школа е поставено в САЩ, а останалите школи се доразвиват от американски психолози и психиатри, които са и едни от най-известните имена в тази област.
В Америка е поставено началото и на прагматизма, където основната идея е, че животът зависи от нас самите, от нашата вяра и във възможността да го подобрим, и че не трябва да се оплакваме, а да действаме.
По-късно там се поставя началото и на Ню Ейдж епохата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Март 04, 2013, 10:24:22 pm »
За да е по-разбираемо, уточнявам  :blink: - сред психолозите също има немалък процент объркани хора и с личностни разстройства. Поне така съм чувала от колеги астролози, на психолозите също се налага да потърсят помощ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #63 -: Март 04, 2013, 10:31:39 pm »
Да не кажем направо, че първо са пациенти, после лекари (може и обратно, но е по-лошия вариант)

« Отговор #64 -: Март 04, 2013, 10:32:57 pm »
Ахаа, ясно... Ако погледнем реално всеки нормален човек има някакъв страх и някакъв личностен проблем, който на даден етап от живота може да бъде активиран или още по-лошо да бъде изтласкан надълбоко и замаскиран.

Едни от най-добрите имена в психологията са именно тези, които са успели да се справят със свои психо- проблеми. Защото по-добър учител от личния опит няма.
Интересно е да се отбележи, че хората практикуващи тази професия доживяват до дълбока старост.

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Март 04, 2013, 10:35:36 pm »
Моите лични наблюдения-колкото повече физически труд, толкова по-малко психически проблеми

« Отговор #66 -: Март 05, 2013, 07:11:28 am »
За да е по-разбираемо, уточнявам  :blink: - сред психолозите също има немалък процент объркани хора и с личностни разстройства. Поне така съм чувала от колеги астролози, на психолозите също се налага да потърсят помощ.
социалната им среда ,с какъв се събереш,такъв ставаш :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #67 -: Март 08, 2013, 02:33:50 pm »
Точния аспект на Юпи с Уран уж неочакван късмет баща ми почина .Той беше тежко болен на няколко пъти го спасявах лекатите в цяла България отдавна го бяха отписали и си мислех че 7 месеца след като Сатурн ми мина през Слънцето ще мине метър и се надявах да тръгне напред а то на същич ден почина неочаквано.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Март 08, 2013, 02:54:32 pm »
Точния аспект на Юпи с Уран уж неочакван късмет баща ми почина .Той беше тежко болен на няколко пъти го спасявах лекатите в цяла България отдавна го бяха отписали и си мислех че 7 месеца след като Сатурн ми мина през Слънцето ще мине метър и се надявах да тръгне напред а то на същич ден почина неочаквано.

Мойте съболезнования!

Тригона е дал свобода...Винаги съм казвала , а и наскоро писах за тригоните...и тук и в другия форум...,че тригоните не са най-доброто нещо...винаги.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Март 08, 2013, 02:56:48 pm »
При една моя приятелка наскоро също така се случи, баща й почина внезапно - при тригон на тр. Юпитер към наталното й Слънце и по време на Саде Сати (тр. Сатурн в съвпад с нат. Луна).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #70 -: Март 08, 2013, 04:22:41 pm »
Да ви кажа много рядко поглеждам картите свързани с най-тежкия период за живота ми ,но сега погледнах транзитите и видях,че транзита на Хирон е през 4 дом и е в точен съвпад с Юпитер -на 29 в Стрелец-през 2001-тогава почина баща ми..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #71 -: Март 08, 2013, 08:10:27 pm »
Моите съболезнования  :(. Моят баща почина при съвпад на Юпитер с ЮЛВ и сходящ съвпад с Уран. Юпитер не е толкова късметлийска планета, колкото пишат.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #72 -: Март 08, 2013, 08:24:41 pm »

Мир на праха му, оттървал се е от мъките

« Отговор #73 -: Март 08, 2013, 08:37:55 pm »
Не е по темата за Юпи но да кажа танз.Луна на баща ми му беше 12 дом умря когато пресече Асз.На маика ми транз Луна навлизаше 4 дом Скорп имаше квадрат на Сатурн Слънце сестра ми също квадрат Сатурн Слънце и наскоро отминали сатурново завръщане......нали картите на роднините са свързани по принцип ,и въпреки всичко тотално се обърках ако Юпи не носи късмет то тогава какво ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #74 -: Март 08, 2013, 11:21:55 pm »
Моите лични наблюдения-колкото повече физически труд, толкова по-малко психически проблеми
Абсолютно съм съгласна, щях да го пиша в темата за психическите разстройства. Неизразеният марс прави белите обикновено.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Март 08, 2013, 11:23:59 pm »
Абсолютно съм съгласна, щях да го пиша в темата за психическите разстройства. Неизразеният марс прави белите обикновено.

Имаш ли наблюдения? Защо мислиш така?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #76 -: Март 08, 2013, 11:31:22 pm »

Имаш ли наблюдения? Защо мислиш така?
Имам-върху 4-ма мъже-марс везни-квадрат или опозиция сатурн, имам от потиснати марсове-ретро с опозиции и така...Имам и личен опит с моя си марс-пак е потиснат в стила на гореписаното, малко по-различно...Ама аз що-годе мога да осъзная себе си чрез астрологията, а другите...
Имам една книга за серийните убийци-българска авторка,астрологично разгледани. Освен това имаше цитиран пример на /При друг автор/  сериен килър пак, при него имаше дилема марс-луна,освен другото. Потискан марс -в детствто, неизразен. Та, майката-казва:Той дори не притворечеше като малък, а е изобретателен садист в убийствата, това не е дошло отведнъж. Значи, тя го е кастрирала психологически още съвсем отрано.
Избягахме от темата...

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Март 08, 2013, 11:58:41 pm »
Енигма,
Благодаря за отговора...Много.
Ще отворя такава тема..,защото за мен е много интересно да се разгледат няколко такива карти...

Аз имам карти на няколко убийци..,които мисля да кача на по-късен етап. Изследвам ги...все още.

*

Papy

• 4343
« Отговор #78 -: Март 09, 2013, 12:01:39 am »
Преди време в някаква тема стигнахме до извод, че в картите на убийци юпитер и нептун често играят важна роля