Ох, при мен е имало интересни ситуации в живота, някои изпитания, но не съм падала духом.
Но 2010 и 2011 година бяха ад. Тогава на моменти мислех, че полудявам, не бях аз. Нямах никакво желание за живот, а беше странно, че нямаше кой знае колко непреодолими кризи. Имах трудности, но погледнато от разстоянието на времето, чудя се как може така да ме сринат. Това не бях аз. Усещах как от мен лъха черна енергия. Събуждах се нощем, а от очите ми течаха сълзи и се чувствах зле, без да имам причина.
Транзитен Плутон е квадратирал наталния Меркурий в 8 дом, Везни.
Транзитен Сатурн такава разходка направи в осмодомния ми стелиум - съвпадите с Меркурий, Венера, Слънце, Сатурн и Плутон оцветиха страхотно ситуацията.

Нодалната ос и тя беше замесена - тр. Юлв върху нат СЛВ.
Възлите квадрат към Меркурия.
Транзитен Плутон в съвпад с прогресивния ми Марс - аз толкова агресивна никога не съм била, това ми изкара всички демони, които дори не подозирах, че съществуват. Направо ме е срам от мен.
Прогресивен Меркурий в квадрат с наталната Луна.
Дирекционната Луна в квадрат с наталния Уран. И тук роман мога да изпиша. Дир. възли върху Асц,Дсц и съвпад наталната Луна.
В емоционален план бях тотално разбита, без да се е случило кой знае какво. Имаше и събития, но не ги отчитам като разрушаващи така силно психиката.
Такова отчаяние никога не ме е налягало, а съм имала къде по-трудни мигове и събития.
Но го преживях. Намерих път, успокоих се. Това беше много полезен урок. Сякаш ме срина, за да потърся своята пътечка. И сега ме чакат трудни аспекти, Плутон удари квадрат към Венерата ми, Сатурн към Луната. Уран и той скоро подхваща на опозиции 8 дом. Но сякаш знам, че този път ще е по-леко, защото психически се чувствам по-подготвена.