Здравей Гост

Да стигнеш дъното и да полетиш

• 99 Отговора
  • 13187 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Да стигнеш дъното и да полетиш
« Отговор #40 -: Март 06, 2013, 12:18:36 am »
пр. Юпитер квадрат пр. Луна-само раздува Ад-ът  ;D Транзитния като мине в рак ще почне едни квадрати с планетите в 1-ви, тр. Плутон до скоро ми беше в кв. с Мерка. А тоя като ме подпука не искам и да си помислям  ;D
при мен когато тр плутон влезе в 1 дом и направи съвпад с нат Меркурии активира наталния квадрат м/у тях 1-10 дом и започнах тежки дела с работодател за да си полу4а заработени но неизплатени пари...делата се водиха 3 години и половина, смених 3 съдийки,куп изгубени и подменени документи и само ядове около некомпетентността на съда в бг, но при мен Меркурий е и ретро по натал...

Свършиха ли делата и кога?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #41 -: Март 06, 2013, 12:29:50 am »
напълно съгласна съм и аз съм с такава луна и опредено подкрепям вси4ко казано тук....
колкото до това 4е е борбена и склонна на рискове си абсолютно права ... :blink: 

Хубавото е на скорпионската Луна, че знае как да оцелява.  :blink: Изключително интуитивна е.
В кой градус е твоята Луна?

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #42 -: Март 06, 2013, 12:57:41 am »
напълно съгласна съм и аз съм с такава луна и опредено подкрепям вси4ко казано тук....
колкото до това 4е е борбена и склонна на рискове си абсолютно права ... :blink: 

Хубавото е на скорпионската Луна, че знае как да оцелява.  :blink: Изключително интуитивна е.
В кой градус е твоята Луна?
25 градус в 11 дом по4ти на границата с 12

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #43 -: Март 06, 2013, 01:00:26 am »
пр. Юпитер квадрат пр. Луна-само раздува Ад-ът  ;D Транзитния като мине в рак ще почне едни квадрати с планетите в 1-ви, тр. Плутон до скоро ми беше в кв. с Мерка. А тоя като ме подпука не искам и да си помислям  ;D
при мен когато тр плутон влезе в 1 дом и направи съвпад с нат Меркурии активира наталния квадрат м/у тях 1-10 дом и започнах тежки дела с работодател за да си полу4а заработени но неизплатени пари...делата се водиха 3 години и половина, смених 3 съдийки,куп изгубени и подменени документи и само ядове около некомпетентността на съда в бг, но при мен Меркурий е и ретро по натал...

да делата свършиха решение излезе този януари
тъкмо транзита на плутон се премести от съвпад с нат Меркурий 1 дом
на съвпад с нат.Марс  в 1 дом  и сега о4аквам да ми активира наталния квадрат м/у плутон и марс по същата ос 1- 10 дом
да видим това пък какво ли ще ми докара до главата...
ама мъките по събирането на парите тепърва предстоят.... :blink:
« Последна редакция: Март 06, 2013, 01:04:52 am от adi »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #44 -: Март 06, 2013, 01:13:09 am »
Транзит на Сатурн през 12-ти дом и АСЦ-та - много гаден, мъчителен период, загубих един по един най-близките си хора. Сатурн съвпад Луна - следродилна депресия. Сатурн съвпад Венера, Слънце във 2-ри - финансови ограничения. Да видим сега при Сатурнов възврат в 8-ми, съвпад с Марс и опозиция Венера / Слънце, какво ще ми донесе. На всичкото отгоре, ден преди рожденния ми ден има Слънчево затъмнение, а не след дълго прогресивната Луна ще премине в Скорпион  :57:.
Летяла съм при транзити на Уран и Нептун, но при последния, като станаха разходящи, ми отрязаха крилете  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #45 -: Март 06, 2013, 07:32:34 am »
картата на човекът, изгорял пред общината във Варна - Пламен Горанов. Без час.

Бог да го прости !  :(
Обществото ни е в предсепсисно състояние,налагащо бърза ампутация на паразитните образования :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #46 -: Март 06, 2013, 08:08:39 am »
май всички българи сме на дъното,като изключим новите 95 милионера през 2012г.,все още живи
и за полет - с какво питам аз ,след като Балкан бе заграбен,армията претопена,няма летателни апарати за полет
има само летални- по пътеки на здравната каса,ако има  желаещи моля-със записан час :mellow:

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Март 06, 2013, 08:40:30 am »

Мир на праха му, свястно момче изглежда
Ама и тая държава мноо ме кефи-нац траур днес, сигурно и кметът на варна ще присъства

« Отговор #48 -: Март 06, 2013, 08:43:43 am »

Мир на праха му, свястно момче изглежда
Ама и тая държава мноо ме кефи-нац траур днес, сигурно и кметът на варна ще присъства
не той ще си подава оставката

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #49 -: Март 06, 2013, 08:49:45 am »
Последните две три години откакто сатурн тъпчи стелиума в пети дом не съм на себе си, по едно време даже мислех че няма да оцелея.И това продължава и сега квадратурата на нептун с уран съвсем ме отчая.

Защо? В какво се изразява действието на квадратурата, все пак е поколенчески аспект това...
В какво ли лично за  себе си наблюдавам ,че от както я има съм лесно избухлива и  всичко ме дразни .

*

Grace

• 2257
« Отговор #50 -: Март 06, 2013, 08:55:35 am »

не виждам причина за толкова черни мисли. това, което ще ти се случи през лятото е големия воден тригон - Юпитер, Нептун, Сатурн  :blink: ако правилно си спомням имаш Марс и Венера в Овен, а новолунието на 11 март ще бъде в съвпад с тях - ново начало по отношение на любовите  :blink:

Видях го и аз това новолуние и му се надявам, само да е посмяло да ме подмине без събития  :blink:
Благодаря  :wub:

Да поправя, че надеждите са ми за априлското новолуние.

Да се поправя и аз, разбира се, че за априлското говорим  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #51 -: Март 06, 2013, 08:58:26 am »
7-ми дом. Нат. Луна е утрепана-освен св. с Плутон, който сам по себе си е достатъчен, опозиция Марс, квадрат с Юпитер, квадрат и половина със Слънцето. Единствения и хубав аспект е секстил с Нептун. Разменям я за някоя въздушна  ;D

В партньорската ос е. Навярно си имала раздяла.  :-[
Колкото и зле да е аспектирана винаги има изход.
1. Скорпионската Луна е много силна като цяло. Опитай се да не я тълкуваш като Луна в падение, както години наред това се е налагало като мнение от множество астрологични школи. Приеми я, че това е водна луна, която е способна да излезе от дъното съвършенно обновена, без никакви остатъци от стари травми. Скорпионската Луна е като птицата Феникс - умира, за да се роди отново. Това е Луна, която познава чистилището до основи, но нищо не би я изплашило.
2.  Скорпионската Луна е най-добрия психолог и знае как да "лекува". Това е Луна, която се стреми към себеопознаване. Има богат емоционален свят, който и дава изключително големи възможности в живота. Тя знае добре какво е да си емоционален и чувствителен. А какво по-хубаво от това. Тя знае как да "рисува живота си" в много багри.
3. Скорпионската Луна в женска карта е най-сексапилната Луна. Мъжете са привлечени от нея като от магнит. Но за разлика от това й се налага да се бори с женската завист. С течение на времето и това научава.  ;)

И нещо много важно. Щом си със скорпионска Луна, опитай се да не я съдиш. Приеми я, такава каквато е и се радвай, че е "утрепана". Именно защото е така аспектирана, тя ще знае винаги как да излиза от дъното. Няма да се страхува от нищо и ще поема нужните рискове, които ще и дадат голям еволюционен напредък. Имаш борбена Луна и ще стигнеш далеч, това ти го гарантирам.

Divna, прекрасен пост за скорпионската Луна. Моля те, премести го в темата за Луната в Скорпион. Това не трябва да се губи. И наминавай по-често във форума, липсваш ни  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Март 06, 2013, 09:02:02 am »

не той ще си подава оставката

Ха дано-щял да обяви решението си и да разкрие страшни истини

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #53 -: Март 06, 2013, 09:25:48 am »
плаши гаргите.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Март 06, 2013, 09:27:59 am »
На принципа - дръжте ме, че да не повлека и вас със себи си - всички, които сме заедно в схемата. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Март 06, 2013, 09:29:01 am »
На принципа - дръжте ме, че да не повлека и вас със себи си - всички, които сме заедно в схемата. :)

Да, ам да не го гръмнат :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #56 -: Март 06, 2013, 09:31:07 am »
Една от най-важните повратни точки в живота ми е мунданният съвпад на Юпитер и Сатурн в Телец, който се случи на Дсц. ми през 2000 година. Изкара ме от безизходицата и изолацията, в която пребивавах. Изведнъж се отвориха нови възможности, като преди това всичко беше сякаш омагьосано (а полагах същите усилия), в агония и застой, животът ми тръгна в друга насока - към положителна промяна, макар че пак не беше лесно... Но вече нямаше усещане за безизходица.
[/quote]

Lillie,

Често споменаваш, че пребиваваш в изолация, сега и преди, явно ти се е случвало често. Предполагам имаш предвид по-скоро вътрешна и емоционална такава и избягване на социума, доколкото това е възможно. Понеже това не е единичен случай, явно ти е заложено. На кои натални аспекти го отдаваш? Може би си коментирала преди, ама нали съм нова Нова, извинявай ако го чувстваш като вмешателство? Имаш ли сатурн в седми? Понеже май луната ти е в осми, в кой знак е и това може ли да е причина? Как ти е 12-я дом? Поздрави, 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Март 06, 2013, 09:38:04 am »
Lillie,
Често споменаваш, че пребиваваш в изолация, сега и преди, явно ти се е случвало често. Предполагам имаш предвид по-скоро вътрешна и емоционална такава и избягване на социума, доколкото това е възможно. Понеже това не е единичен случай, явно ти е заложено. На кои натални аспекти го отдаваш? Може би си коментирала преди, ама нали съм нова Нова, извинявай ако го чувстваш като вмешателство? Имаш ли сатурн в седми? Понеже май луната ти е в осми, в кой знак е и това може ли да е причина? Как ти е 12-я дом?

Не, Сатурн не ми е доминантна планета.
Имам голям воден тригон във водни домове - Луна/Марс/Уран, но той по-скоро ме зарежда с ментална и емоционална енергия, отколкото изолира, все пак говорим за Марс и Уран. Уран е в 12 дом, над Асцендента.

Усещането за вътрешна изолация и своеобразно капсулиране, нуждата периодично да се оттеглям свързвам с подчертана плутонова доминанта - АС Скорпион, водна Луна в 8 дом (Рак) в квадрат с Плутон.

Иначе имам и подчертан огън в картата, акцентиран 5 дом.

Вероятно и ретроградната Венера в съвпад с ЮЛВ допринася за чувството ми за отделеност - през целия ми живот никога не ме е напускало, дори когато съм във връзка и съм заобиколена от близки и приятели.

Но Марая е права за транзитен Сатурн в 12 дом - ако доброволно си наложиш изолация, не е толкова страшно и болезнено, дори може да бъде доста продуктивен период. Доста по-тежко изживях транзита му през 11 дом, но от там нагази почти всички лични планети.

Не говоря за социална изолация, а за по-аскетичен и вглъбен начин на живот, без излишна експанзия и прахосване на емоционална енергия (Сатурн във воден знак и дом, аспектира с тригони две лични планети във воден знак).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #58 -: Март 06, 2013, 09:47:18 am »

да делата свършиха решение излезе този януари
тъкмо транзита на плутон се премести от съвпад с нат Меркурий 1 дом
на съвпад с нат.Марс  в 1 дом  и сега о4аквам да ми активира наталния квадрат м/у плутон и марс по същата ос 1- 10 дом
да видим това пък какво ли ще ми докара до главата...
ама мъките по събирането на парите тепърва предстоят.... :blink:

adi, Възхитителна и похвална е категоричността ти да отстояваш себе си и правотата си. Толкова дълго време, а не си се отказала. Удивително.

*

Нова

• 3491
« Отговор #59 -: Март 06, 2013, 09:51:26 am »
Lillie,
Често споменаваш, че пребиваваш в изолация, сега и преди, явно ти се е случвало често. Предполагам имаш предвид по-скоро вътрешна и емоционална такава и избягване на социума, доколкото това е възможно. Понеже това не е единичен случай, явно ти е заложено. На кои натални аспекти го отдаваш? Може би си коментирала преди, ама нали съм нова Нова, извинявай ако го чувстваш като вмешателство? Имаш ли сатурн в седми? Понеже май луната ти е в осми, в кой знак е и това може ли да е причина? Как ти е 12-я дом?

Не, Сатурн не ми е доминантна планета.
Имам голям воден тригон във водни домове - Луна/Марс/Уран, но той по-скоро ме зарежда с ментална и емоционална енергия, отколкото изолира, все пак говорим за Марс и Уран. Уран е в 12 дом, над Асцендента.

Усещането за вътрешна изолация и своеобразно капсулиране, нуждата периодично да се оттеглям свързвам с подчертана плутонова доминанта - АС Скорпион, водна Луна в 8 дом (Рак) в квадрат с Плутон.

Иначе имам и подчертан огън в картата, акцентиран 5 дом.

Вероятно и ретроградната Венера в съвпад с ЮЛВ допринася за чувството ми за отделеност - през целия ми живот никога не ме е напускало, дори когато съм във връзка и съм заобиколена от близки и приятели.

Но Марая е права за транзитен Сатурн в 12 дом - ако доброволно си наложиш изолация, не е толкова страшно и болезнено, дори може да бъде доста продуктивен период. Доста по-тежко изживях транзита му през 11 дом, но от там нагази почти всички лични планети.

Не говоря за социална изолация, а за по-аскетичен и вглъбен начин на живот, без излишна експанзия и прахосване на емоционална енергия (Сатурн във воден знак и дом, аспектира с тригони две лични планети във воден знак).

Благодаря ти, много изчерпателен отговор.
И още нещо, този стелиумен 5-ти, въпреки карето с луната какво ти дава? Творчество? Занимаваш ли се и с някакъв вид изкуство? По презумпция като чуем и видим стелиумен пети, си мислим за много много романтична любов, чак за завиждане. )))))
« Последна редакция: Март 06, 2013, 09:57:35 am от Нова »