Здравей Гост

Да стигнеш дъното и да полетиш

• 99 Отговора
  • 13233 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Да стигнеш дъното и да полетиш
« Отговор #60 -: Март 06, 2013, 10:08:15 am »
Момичета, ясно е, че съвпади на сатурни и луни във всичките им форми са халифаксови, всеки ги е изпитвал, може би е една идея по-леко, ако ти са натално заложени, та поне си им свикнал и са част от теб. Горчив е опита с опозетата, при все че имам натал луна опозе сатурн, та си помням още неприятни усещания от ученическите години, когато транзитния беше нагазил луната. Но, както и да е, всичко е простено, нищо не е забравено.
Иначе възврата на троновия не го помня с лошо, беше скоро, даже май си бише мн добре, чувствах се страхотно, имаше и някаква форма на любови, екстра.
Сега в 8 е не по-неприятно, но по-буксуващо. Така.. И през 5 дава разочарования в любовта май...

Кажете за сатурн във/през втори. Само ограничения в бюджета ли? Само затягане на коланите и хроничен недостиг на средства? Какво още? Има ли оптимистични варианти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 06, 2013, 10:08:43 am »
И още нещо, този стелиумен 5-ти, въпреки карето с луната какво ти дава? Творчество? Занимаваш ли се и с някакъв вид изкуство? По презумпция като чуем и видим стелиумен пети, си мислим за много много романтична любов, чак за завиждане. )))))

Да добавя, че тази ретро Венера в съвпад с ЮЛВ управлява два "социални дома" (7ми и 11ти) и се намира в 5ти, така че наред с Луна/Плутон и тя в голяма степен допринася за гореописаното ми усещане.

Стелиумът в 5 дом ми е дал по рождение изразени творчески заложби, имам и два големи тригона (воден и огнен), т.е. наготово са ми дадени тия способности, но не ги развивам, работя повече по т-квадрата и "липсващата" му част (срещу фокусната точка - Козирог/2 дом). Просто така се случи, че животът ми наложи определени "правила за оцеляване", трябваше да сключа "сделка" със Сатурн, а той ми отне радостите по Луна и Венера.

Никога не е имало романтика в любовния ми живот, по-скоро страст и магнетизъм, но без излишни сантименти. Сантиментите по рачешка Луна ги изживявам насаме със себе си.

« Последна редакция: Март 06, 2013, 10:13:11 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #62 -: Март 06, 2013, 10:15:00 am »
И още нещо, този стелиумен 5-ти, въпреки карето с луната какво ти дава? Творчество? Занимаваш ли се и с някакъв вид изкуство? По презумпция като чуем и видим стелиумен пети, си мислим за много много романтична любов, чак за завиждане. )))))

Да добавя, че тази ретро Венера в съвпад с ЮЛВ управлява два "социални дома" (7ми и 11ти) и се намира в 5ти, така че наред с Луна/Плутон и тя в голяма степен допринася за гореописаното ми усещане.

Стелиумът в 5 дом ми е дал по рождение изразени творчески заложби, имам и два големи тригона (воден и огнен), т.е. наготово са ми дадени тия способности, но не ги развивам, работя повече по т-квадрата и "липсващата" му част (срещу фокусната точка - Козирог/2 дом). Просто така се случи, че животът ми наложи определени "правила за оцеляване", трябваше да сключа "сделка" със Сатурн, а той ми отне радостите по Луна и Венера.

"Опасна" си ти, ей. Това е то водата. Отзивчива си. Оценява се!

И в кръга на шегата с тия 2 тригона можеше да се излюпиш и някоя фолк дива, щеше да имаш и харизмата. /то май по-успешните от тях и те си ги имат/ Поздрави,
« Последна редакция: Март 06, 2013, 10:21:29 am от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Март 06, 2013, 10:16:47 am »
Благодаря, но имам слаб глас с по-нисък тембър, високите октави не мога да ги вземам и като цяло много трудно си напрягам гласовите струни, не ме бива и да викам, повече мърморя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #64 -: Март 06, 2013, 10:22:04 am »
Благодаря, но имам слаб глас с по-нисък тембър, високите октави не мога да ги вземам и като цяло много трудно си напрягам гласовите струни, не ме бива и да викам, повече мърморя.  ;D

Значи си перфектна. Споко, и те не могат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Март 06, 2013, 10:26:22 am »
Значи си перфектна.

Щастливец е мъжът, който ще ме вземе - и тъща няма да има.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #66 -: Март 06, 2013, 10:29:22 am »

Никога не е имало романтика в любовния ми живот, по-скоро страст и магнетизъм, но без излишни сантименти. Сантиментите по рачешка Луна ги изживявам насаме със себе си.

Така, така, няма да ги разглезваш любовите, я! Да не са посмели да допускат, че можеш да им се дадеш!

Извън това, по аналогов начин действа май и К5 в рак, ама в по-мек вариант, тогава все пак се случва да се показва слабост пред партньора.

*

Нова

• 3491
« Отговор #67 -: Март 06, 2013, 10:30:52 am »
Значи си перфектна.

А, ето, АС се обади!  :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Март 06, 2013, 10:32:05 am »
Значи си перфектна.

А, ето, АС се обади!  :o

Да, и черен хумор ми е присъщ.

Поради простата причина, че вече не е жива, тъй че да му мисля аз как ще се спогаждам със свекървата.  ;)

Както се казва, удоволствието ще е изцяло мое  ;D, няма да е поравно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #69 -: Март 06, 2013, 10:34:56 am »
То може и ти да нямаш свекърва, а може да е готина и да те осинови

*

Нова

• 3491
« Отговор #70 -: Март 06, 2013, 10:36:38 am »
Хубуу,

втори път да питам, някви коментари за сатър във втори?

Нещо такъв се оформя в солара ми, та живо ме вълнува. Особено, че транзита е по 8.

Айде, дайте жизнерадостен сценарий!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Март 06, 2013, 10:42:04 am »
пр. Юпитер квадрат пр. Луна-само раздува Ад-ът  ;D Транзитния като мине в рак ще почне едни квадрати с планетите в 1-ви, тр. Плутон до скоро ми беше в кв. с Мерка. А тоя като ме подпука не искам и да си помислям  ;D
при мен когато тр плутон влезе в 1 дом и направи съвпад с нат Меркурии активира наталния квадрат м/у тях 1-10 дом и започнах тежки дела с работодател за да си полу4а заработени но неизплатени пари...делата се водиха 3 години и половина, смених 3 съдийки,куп изгубени и подменени документи и само ядове около некомпетентността на съда в бг, но при мен Меркурий е и ретро по натал...

Свършиха ли делата и кога?
да делата свършиха решение излезе този януари
тъкмо транзита на плутон се премести от съвпад с нат Меркурий 1 дом
на съвпад с нат.Марс  в 1 дом  и сега о4аквам да ми активира наталния квадрат м/у плутон и марс по същата ос 1- 10 дом
да видим това пък какво ли ще ми докара до главата...
ама мъките по събирането на парите тепърва предстоят.... :blink:

Aз съм в подобен ешън. Плутон отдавна е преминал през 1-ви дом ,съвпадите и напрегнатите аспети...Но имам длъжник...и то с много. :blink: Бих искала да видя картата ти..,ако е удобно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #72 -: Март 06, 2013, 11:59:02 am »
пр. Юпитер квадрат пр. Луна-само раздува Ад-ът  ;D Транзитния като мине в рак ще почне едни квадрати с планетите в 1-ви, тр. Плутон до скоро ми беше в кв. с Мерка. А тоя като ме подпука не искам и да си помислям  ;D
при мен когато тр плутон влезе в 1 дом и направи съвпад с нат Меркурии активира наталния квадрат м/у тях 1-10 дом и започнах тежки дела с работодател за да си полу4а заработени но неизплатени пари...делата се водиха 3 години и половина, смених 3 съдийки,куп изгубени и подменени документи и само ядове около некомпетентността на съда в бг, но при мен Меркурий е и ретро по натал...

Свършиха ли делата и кога?
да делата свършиха решение излезе този януари
тъкмо транзита на плутон се премести от съвпад с нат Меркурий 1 дом
на съвпад с нат.Марс  в 1 дом  и сега о4аквам да ми активира наталния квадрат м/у плутон и марс по същата ос 1- 10 дом
да видим това пък какво ли ще ми докара до главата...
ама мъките по събирането на парите тепърва предстоят.... :blink:

Aз съм в подобен ешън. Плутон отдавна е преминал през 1-ви дом ,съвпадите и напрегнатите аспети...Но имам длъжник...и то с много. :blink: Бих искала да видя картата ти..,ако е удобно.
nqmash problem otgoworih ti na li4ni

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Март 06, 2013, 12:22:31 pm »
Благодаря Ади. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #74 -: Март 06, 2013, 01:41:05 pm »
За сатурн във втори дом имам преки наблюдения, но не мога да кажа нищо хубаво, съжалявам :(, особено ако има стелиум там.

Значи, няма да умра, само ще се мъча, е, щом трябва. УжасТ. Натално и соларно стелиуми няма, само ся транзитират сатурни и възли. Нещастният ми ретро юпи е там. По него съм видяла само чуждите пари, ама като цифри, отчети и баланси, нищо за мен. :angry:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #75 -: Март 06, 2013, 01:54:13 pm »
Аз съм явно изключението за тр. сатурн във втори - никакви финансови проблеми, даже по-големи приходи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Март 06, 2013, 02:01:02 pm »
Аз съм явно изключението за тр. сатурн във втори - никакви финансови проблеми, даже по-големи приходи.

Натална позиция..,дом, аспекти...диспозиторство...

Фактори много. :blink:

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #77 -: Март 06, 2013, 03:00:15 pm »
За сатурн във втори дом имам преки наблюдения, но не мога да кажа нищо хубаво, съжалявам :(, особено ако има стелиум там.

Значи, няма да умра, само ще се мъча, е, щом трябва. УжасТ. Натално и соларно стелиуми няма, само ся транзитират сатурни и възли. Нещастният ми ретро юпи е там. По него съм видяла само чуждите пари, ама като цифри, отчети и баланси, нищо за мен. :angry:
извинявай ако прозву4и нахално но може ли да ти погледна картата
не 4е съм спец ама според мен сатурн не е само лош
може би имам слабост към него знам ли все пак сам зодия козел...
 :blink:
но според мен не виждаш и не признаваш хубавите му 4етри и тои затова като стар козел се опъва на мост и те наказва... ;)
колкото до юпи и моя е ретро ама какво да се прави все се надявам 4е на стари години ще ме ощастливи и мен нищо 4е е наранен милия...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #78 -: Март 06, 2013, 03:06:28 pm »
Едвам изчетох темата.  :unsure:

Има покъртителни истории. Като чета, се чудя дали са съобщя за моите лигавщини....
Най-трудния момент досега беше разпадът на семейството ми. Аз го възприемах за такова и ми беше кошмарно да приема, че не се е получило. А и всичко стана изключително бързо - дир. АСЦ съвпад Уран - активира ми квадратурата с У7. В същото време, върху У7 минава тр. Сатурн и имам обрат на осите, като натално У7 съвпада със СЛВ. Имах и пр. новолуние тогава. Последва възврат на Сатурн. А пр. Луна влезе в 8 дом - опозира ми първо Урана, после опозира и Нептун и затвори Тао-то "Сатурн-Нептун-Слънце".

Сатурн в 11 ми беше с възврата. Стискаш зъби и живееш, докато мине.
Сатурн в 12 ми беше приказка - сама си бях наложила изолация, но тя не идваше  ;)

Не знам как и защо се получава. Сигурно заради тригона на Нептун с Луната и У7. Винаги си затварям очите за всичко и продължавам напред. Казвам си "това не може да ме събори, важното е да сме здрави". Някак си засега се получава. Надявам се и занапред така да е.

Прекалено буквално разбирам "прави каквото трябва, пък да става каквото ще".
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #79 -: Март 06, 2013, 04:01:13 pm »

извинявай ако прозву4и нахално но може ли да ти погледна картата
не 4е съм спец ама според мен сатурн не е само лош
може би имам слабост към него знам ли все пак сам зодия козел...
 :blink:
но според мен не виждаш и не признаваш хубавите му 4етри и тои затова като стар козел се опъва на мост и те наказва... ;)
колкото до юпи и моя е ретро ама какво да се прави все се надявам 4е на стари години ще ме ощастливи и мен нищо 4е е наранен милия...

Коя карта искаш, ади, натална, соларна? В солара сатурн е във втори. Иначе аз против него нямам нищо, даже по-рано днес го похвалих, че като се възвърна в седми беше само хубаво.

Постнах соларната в темата за соларите да не им спамваме тук темата.
« Последна редакция: Март 06, 2013, 04:10:51 pm от Нова »