Здравей Гост

Частично лунно затъмнение 25 април 2013

• 80 Отговора
  • 12035 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Частично лунно затъмнение 25 април 2013
« Отговор #40 -: Април 24, 2013, 05:32:03 pm »
При мен е на градус и нещо от Уран ,У 9, в пети дом.
Имам нещо наум,но да не предизвиквам Съдбата.

*

Asol

• 4140
« Отговор #41 -: Април 24, 2013, 06:15:44 pm »
Лунните затъмнения са следствие и са свързани с наличието на слънчеви - случват се две седмици преди или след слз. В този ред на мисли, утрешното лунно затъмнение като тема и тенденции може да има връзка с предстоящото слънчево.

*

Grace

• 2257
« Отговор #42 -: Април 24, 2013, 06:29:28 pm »
Лунните затъмнения са следствие и са свързани с наличието на слънчеви - случват се две седмици преди или след слз. В този ред на мисли, утрешното лунно затъмнение като тема и тенденции може да има връзка с предстоящото слънчево.

А защо не с предното Слънчево?

« Отговор #43 -: Април 24, 2013, 07:18:06 pm »

А защо не с предното Слънчево?

Защото предното е било преди 5 месеца. Asol е прав/а - виж моя пост в моята тема (на моя ОСТРОВ)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Grace

• 2257
« Отговор #44 -: Април 24, 2013, 08:29:07 pm »
зависи от картата и какви аспекти прави затъмнението. няма как да се даде смислен отговор без пълен анализ. може само да се каже, че ще са засегнати аналогиите по 2-8 дом и Луната т.е. жени, дом, семейство, местоживеене ..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Април 24, 2013, 08:32:27 pm »
зависи от картата и какви аспекти прави затъмнението. няма как да се даде смислен отговор без пълен анализ. може само да се каже, че ще са засегнати аналогиите по 2-8 дом и Луната т.е. жени, дом, семейство, местоживеене ..

И пари..,да допълня...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Април 25, 2013, 05:34:11 am »
Луната днес ще бъде в сентагон със Слънцето и Венера. Марая предсказа среща със стара любов. Еми,видях един по който бях луда, вчера докато се разхождахме с моя приятел... Нещата между нас обаче не се получиха тогава понеже и двамата бяхме заети. И аз си имах приятел и той си имаше приятелка,с която е и до ден днешен. Така и не разбрах какво изпитва към мен...Само не разбирам защо го срещам отново? Но пък и затъмнението е днес,а срещата беше вчера...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Април 25, 2013, 06:09:14 am »
При мен е в 4ти дом.
В съвпад с лилит,секстил с юпитер в 6ти. 

Марая,предскажи ми и на мен? :-[
« Последна редакция: Април 25, 2013, 07:25:35 am от Milkyway »

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Април 25, 2013, 06:38:41 am »
Събитие може да има и един, два дни преди самото лз, така и след него а също и въобще, което не му пречи да работи в някаква насока. Обаче едва ли е по линия на кармичните аспекти, те минорните не хващат дикиш, а някои от мажорните са слаба ракия, какво остава за тях. Едно затъмнение каквото и да аспектира никога не е самостоятелен фактор, ако има събития в реален план.
Just_a_Dream, Сатурн и Плутон за какво "отговарят" в твоя натал и аспектират ли ти нещо по картата.
« Последна редакция: Април 25, 2013, 06:44:13 am от Asol »

« Отговор #49 -: Април 25, 2013, 07:37:14 am »
Сатурн е управител на 5-ти дом,Плутон е управител на 3-ти. А сега да ви се оплача. Отивам аз сутринта при маникюристката и въпросната лепнала бележка на вратата,че била в болничен без дори да се обади да ме предупреди! Луната нали ми аспектира Венерата днес,която по натал ми е в 5-ти дом...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #50 -: Април 25, 2013, 08:50:19 am »
Това наистина е трагично  ;D

« Отговор #51 -: Април 25, 2013, 09:08:53 am »
Трагично е,защото съм с гел и е опасно ако не си оправиш ноктите на време...Отделно и безмисленото ми разкарване до там.

*

satin_

« Отговор #52 -: Април 25, 2013, 09:12:03 am »
Помня, че тук имаше и други освен мен, на които затъмнението ще им е върху Луна/Плутон... Ако има някакви събития може ли да помоля да споделят  :blink:

« Отговор #53 -: Април 25, 2013, 11:05:57 am »
Асол,сега гледам и че транзитен Сатурн ми е в съвпад с натален Плутон...

« Отговор #54 -: Април 25, 2013, 11:10:55 am »
В наталната карта Плутон е в съвпад със ЮЛВ,във втори дом. В същото време транзитното Слънце е в съвпад със СЛВ в осми дом...

« Отговор #55 -: Април 25, 2013, 11:14:45 am »
И за да е по - нагледно ето инерпретация от картата ми...за Лунното затъмнение.
В наталната карта това затъмнение попада по оста на отдадената и получена любов..,оста с която се свързват децата, творческите проекти..,както и бизнеса. Или 5-11-ти дом. Луната ще бъде фокусирана в знака Скорпион , където всъщност не е в добро положение...Или бясна Луна, както я наричат астролозите...
Основно значение на знаците Скорпион - Телец е притежанието/Тук в този форум или в астросир съм писала много за оста на притежанията/...Това означава, че акцента ще бъде онова,което е мое и онова, което е чуждо...
Луната от Скорпион ще направи тригон с нат.Сатурн в картата ми, който се намира в знака на Риби и допустимия орбис в случая е 5* /нищо за Луната/...Тук обаче трябва да се отчете, че Слънцето е в апликиращ аспект с наталната ми Луна на 11* в телец...Следователно всички теми , които са свързани с Луната могат да придобият важно значение....
Луната в картата ми управлява 8-ми дом, Сатурн е управител на 2-ри...Получавам още веднъж потвърждение , че на дневен ред в рамките на няколко  месеца.../защото предстои още едно затъмнение по оста 5-11-ти/това ще бъде лайт мотив на наталната карта....
Сатурн е ретрограден и е в знака на Скорпион...Луната е в неприлична близост с него.Следва извода, че двамата управители на 2-8 ми дом са в конюкция ситуирани в 11-ти дом от наталната карта.
Подкрепа от протектори , приятели...организации и групи , сбъднати желания и реализирани във връзка с материални ценности , както и с морални такива. Не изключвам и нови възможности за кариера , тъй като Луната е в съвпад със Сатурн и са в тригон с наталната му позиция ...,а аспекта м/у двете планети е точен секстил в наталната карта.
На дневен ред ще излязат и потребностите ми-Луна, които са свързани със сигурност, яснота..,както и точност-Сатурн.
Не изключвам и контакт с нови авторитетни фигури..,които да бъдат и протектори в бъдеще.

Благодаря ти много, Марая, за споделеното! Казвам го, защото в моята карта нещата изглеждат по подобен начин. Само че... Луната ще съвпадне с Уран и ще опозира наталното си положение. В същото време е в квадрат със Сатурн, който ми управлява 2 дом... ;D
Всъщност мисля, че при мен нещата ще са свързани с жените в семейството - вероятно финансови спорове.
А-а-а, очаквам и финансови придобивки, дано в по-изненадващ размер да са...
 :blink:

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #56 -: Април 25, 2013, 11:16:08 am »
При мен затъмнението  попада по оста 5/11  ,като и двете светила правят квадрат с нат. Юпитер.Луната в натала е У7,а Юпитер е У12.
В картата на дъщеря ми затъмнението попада точно върху оста Асц./Дсц.,като Луната  в натала е У9  и в часа на затъмнението е в съвпад с тр.Юпитер. Споделете,ако имате опит от подобен аспект.
« Последна редакция: Април 25, 2013, 12:40:30 pm от sindi »

« Отговор #57 -: Април 25, 2013, 11:41:46 am »
Току що лудите ми шефове ми сервираха поредното си безумие! Ще променят някои неща на работното ми място,които са просто абсурдни! И ще ми взимат колежка,а аз така свикнах да си работя самичка...Не разбирам какво става. Уж затъмнението е във втори дом,а сега нерви в работата  :'(

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #58 -: Април 25, 2013, 01:19:34 pm »
тр сатурн мина през натален плутон в първи дом скоро. беше ужасен период в емоционално отношение, но приключи и си отворих очите за някои неща. катаклизми други в работата или ежедневието не е имало. бяха вътрешни катаклизмите.

*

satin_

« Отговор #59 -: Април 25, 2013, 01:28:36 pm »
И на мене ми мина от там, сага пак се е запътил... Плутон ми е У8, но няма да се умира, поне се надявам. Съвпада те праща в чистилището, не е много хубаво там, ама трябва да се посети :blink: