В астрологията, както знаете има цикличност. За тези от вас, които са преминали възрастта 20г., върнете се назад - 10 май 1994г. Слънчевото затъмнение е в същия градус - 19гр Телец и съответно повтаря аспектите към натала ви. Разбира се, останалата планетна картина е различна, но едно връщане назад би могло да ви даде добра насока какво да очаквате покрай това затъмненеие. Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?
14 дни по-късно почина дядо. Неочаквано и внезапно получи мозъчен инсулт, и катастрофира в оградата, която сам със собствените си ръце е правил. Бил е забравил да сложи каската си... Три дни беше в кома.
Той беше изключително здрав човек, никога не е боледувал сериозно. Освен като млад от една бъбречна криза.
А за мен лично това беше най-ужасният период в моя живот, който ми остави огромен белег още на 7г. Родителите ми бяха в чужбина, баба с дядо на болница, а аз сам сама в къщи за няколко дни. Никой от роднините (лели, чичовци, братовчеди и пр.) не ми каза две думи, всички бяха заети уж с работата си, но им оставаше време да идват и да тършуват из дома. Последния ден помня, че припаднах у нас от изтощение и се събудих в къщата на съседите...
Осъзнах нещата доста години след това, но поне зная на какво са способни и най-близките уж родини, и че от никой не трябва да се очаква нищо.