На мен ми активира 12 дом, където е Сатурн на 16 градуса в точна опозиция с Марс, съответно има съвпад на възли с тази опозиция СЛВ с Марс, а ЮЛВ със Сатурн, както и има Марсова опозиция. Остта става много нажежена, тъй като в Скорпион имам и Венера и Юпитер...От миналогодишното затъмнение или лунация не помня точно кво беше на 13.11.2012г. остта пак беше нажежена, но този път откъм 6-ти дом...Случиха се много неща...Напуснах 1 работа, отидох на друга - близо 3 месеца на гурбет в Банско, без да се прибирам в къщи, края на февруари прибрах се само, за да си стегна багажа и пак съм на гурбет в чужбина до момента. Общо 3 работи смених до тук, сега съм на 4-тата - броя от ноември.
Преди 14 години - и аз като Uran по същото време, карах шофьорски курсове....И по същото това време се запознах с бащата на сина ми, с който 2 седмици - любовна история...Лятото напуснах, работа, преместих се в София на работа, този от месец май дойде да ме забере и се впуснах в една дълга авантюра, пак заминах в чужбина, скитахме с моя хубавец...който изчезна в последствие и след близо година се прибрах с надут корем и родих...Животът ми коренно се промени....
Не знам какво да очаквам....по скоро всичко очаквам. Защото не знам от къде ще ми дойде. Тогава през 1994 г. се активирала Венерата, сега гледам Марса ми е засегнат...И както си седя кротко и мирно....като ме провокират се озъбвам и ставам агресивна. Явно това на доста хора не се харесва...Да се надявам, че посятото тогава, сега ще си го събирам...Щото дълго време го отглеждах...