Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41369 Прегледи
*

Veselin

• 2737
При мен Марс ми е на 2 градуса и 57 мин във Везни, тогава счита ли се, че има тригон с Венерата от затъмнението?

При мен е в съвпад с ДСЦ, тригон Сатурн и опозиция Уран. Сега тр.Юпитер е в съвпад с У7-Венера в Д7.Някой с подобна картинка?Какво най-общо мога да очаквам, явно акцента е в партньорските отношение, но положително или негативно се изразява?
Хайде де,няма ли предположения, съжалявам,че мрънкам, но си мисля,че точно на това място в картата ще си е от значение..
Сатурн и Уран какво управляват в картата ти? А ти сама ли си в момента? Имаш ли връзка?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
При мен е в съвпад с ДСЦ, тригон Сатурн и опозиция Уран. Сега тр.Юпитер е в съвпад с У7-Венера в Д7.Някой с подобна картинка?Какво най-общо мога да очаквам, явно акцента е в партньорските отношение, но положително или негативно се изразява?
Хайде де,няма ли предположения, съжалявам,че мрънкам, но си мисля,че точно на това място в картата ще си е от значение..

Не разбирам защо си мислиш, че може да е негативно? Чудесен юпитер.

*

Нова

• 3491
При мен Марс ми е на 2 градуса и 57 мин във Везни, тогава счита ли се, че има тригон с Венерата от затъмнението?

За оптимистите има, да. А и защо не, и без това ден-два след него ще си сключи точен тригон.

*

carmen

• *
  • 188
Сатурн и Уран какво управляват в картата ти? А ти сама ли си в момента? Имаш ли връзка?
Не разбирам защо си мислиш, че може да е негативно? Чудесен юпитер.
Сатурн е У3,а за Уран освен,че е съвпад с АСЦ, в Д3 имам интерсептиран водолей...имам връзка..за Юпитер съм съгласна,че е чудесен ;)Наистина имам чувството,че ще е свързано със събитие и затова искам да събера повече инфо

*

Milkyway

• 3770
Огледайте картите освен Венера в съвпад с Хирон,дали Нептун и Юпитер аспектират Хирон по някакъв начин  :blink:
Можеш ли да кажеш,какво точно да огледаме? :blink:
Транзитен хирон ли,натален хирон ли...че не разбрах :blink:

*

Uran

• 6041
Дами, имам Марс в 19-ия градус на скорпион (4 дом)- връх на т-квадрат със светилата. :-X Какво да очаквам?

*

Grace

• 2257
Дами, имам Марс в 19-ия градус на скорпион (4 дом)- връх на т-квадрат със светилата. :-X Какво да очаквам?

някакви спомени от 1994г имаш ли?

*

Uran

• 6041

Ами..тъпа и гадна беше. Изкарах шофьорски курс през лятото на '94г и ..си харесах локацията, в която сега пребивавам- близо до тогавашния полигон. Тогава не съм и мислила за такова нещо, но наблюдавах строежа на блока, в който сега живея и си мислех, че е на хубаво място. (Беше абсолютен гендерлик- лозя и паянтови вилички ;D)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
През 94-та тъкмо брат ми се е бил родил :)

Затъмнението попада по оста 6-12, точна опозиция плутон , малко по-широка опозиция слънце , тригон сатурн
тр. венера ще бъде в опозиция с наталната венера и каца на дсц

по прогресия попада в 5ти дом, а тр. венера върху прогресивен марс.. дали ще му отключи прогресивните аспекти ;д

Пожелавам си ново местожителство, работа и много любов, въпреки опозицията  :P

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Grace

• 2257

Ами..тъпа и гадна беше. Изкарах шофьорски курс през лятото на '94г и ..си харесах локацията, в която сега пребивавам- близо до тогавашния полигон. Тогава не съм и мислила за такова нещо, но наблюдавах строежа на блока, в който сега живея и си мислех, че е на хубаво място. (Беше абсолютен гендерлик- лозя и паянтови вилички ;D)

Uran, виж кой дом управлява Марс - вероятно е нещо по неговите дела да излезе на преден план. Без цялостен поглед върху картата е трудно да се правят предположения. Но със сигурност доста енергия ще има ..  :blink:

*

Uran

• 6041

Uran, виж кой дом управлява Марс - вероятно е нещо по неговите дела да излезе на преден план. Без цялостен поглед върху картата е трудно да се правят предположения.

МЦ-овен. К5- скорпион.
Едното лапИ вече ми вдигна кръвното предпразнично.

*

Grace

• 2257
 ;D еми .. доста акцент върху 10 дом и всичките му там сигнификации , знаеш ..

На мен ми активира 12 дом, където е Сатурн на 16 градуса в точна опозиция с Марс, съответно има съвпад на възли с тази опозиция СЛВ с Марс, а ЮЛВ със Сатурн, както и има Марсова опозиция. Остта става много нажежена, тъй като в Скорпион имам и Венера и Юпитер...От миналогодишното затъмнение или лунация не помня точно кво беше на 13.11.2012г. остта пак беше нажежена, но този път откъм 6-ти дом...Случиха се много неща...Напуснах 1 работа, отидох на друга - близо 3 месеца на гурбет в Банско, без да се прибирам в къщи, края на февруари прибрах се само, за да си стегна багажа и пак съм на гурбет в чужбина до момента. Общо 3 работи смених до тук, сега съм на 4-тата - броя от ноември.
Преди 14 години - и аз като Uran по същото време, карах шофьорски курсове....И по същото това време се запознах с бащата на сина ми, с който 2 седмици - любовна история...Лятото напуснах, работа, преместих се в София на работа, този от месец май дойде да ме забере и се впуснах в една дълга авантюра, пак заминах в чужбина, скитахме с моя хубавец...който изчезна в последствие и след близо година се прибрах с надут корем и родих...Животът ми коренно се промени....
Не знам какво да очаквам....по скоро всичко очаквам. Защото не знам от къде ще ми дойде. Тогава през 1994 г. се активирала Венерата, сега гледам Марса ми е засегнат...И както си седя кротко и мирно....като ме провокират се озъбвам и ставам агресивна. Явно това на доста хора не се харесва...Да се надявам, че посятото тогава, сега ще си го събирам...Щото дълго време го отглеждах...

Проверих и кой мидпойнт засяга това новолуние - Слънце/Плутон и Венера/Марс...Та Слънцето ми се управлява от Сатурн, който е в Телец, Плутон от Меркурий, който е в Козирог, а Венерата и Марса са в Скорпион, като към момента транз.Плутон е в съвпад със Слънцето ми...Ще бъде както казва Марая, голеееем купон и за бъзикня да прибавим и Урановата опозиция, която вече си действа, ииии тр. Уран квадрат със Слънцето ми... :lol:

*

Emma

• *
  • 321
При мен освен опозицията към наталния Юпитер(4 градуса орбис), ще имам и съвсем точна опозиция към прогресивните Венера и Слънце. :lol:
За 1994 година нямам никакъв спомен.

При мен ЗАТЪМНЕНИЕ/НОВОЛУНИЕ са в 7дом,НО в съвпад с К8.

-Правят опозиция към Натален Уран,който е във 2 дом.
-Съвпад с Прогресивен ДЦ,
-Венера /транзитната/ е в съвпад с Парс Фортуна на К9.
- Тр.Венера прави-секстил с Натално Слънце,и секстил с натален Марс,  и каре към Натални  Луна и Сатурн.
Някой ще сподели ли какво означават тези аспекти??? :-\
« Последна редакция: Май 09, 2013, 08:58:32 pm от venera1978 »

*

Milkyway

• 3770
Как бяхте засегнати миналата година от затъмнението?Пак беше май месец.
При мен се случи в 11 дом,в съвпад със сатурн,опозиция нептун.Сатурн управлява 6ти дом.Но най-яркото събитие бе,че затъмнението сложи край на едно мое приятелство с двама възрастни мъже от работата.Точно около месец след затъмнението.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
При мен се случи в 11 дом,в съвпад със сатурн,опозиция нептун.Сатурн управлява 6ти дом.Но най-яркото събитие бе,че затъмнението сложи край на едно мое приятелство с двама възрастни мъже от работата.Точно около месец след затъмнението.

Тежък период...за мен беше.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Тежък период...за мен беше.... :angry:
И при мен беше много тежък период,съвпад с ЮЛВ,секстил с диспозиторите на възлите,радвам се,че го преживях,но ще го помня винаги.Сега,от това затъмнение очаквам по-хубави неща.В точен съвпад е с нат.Венера,но единствения и мажорен аспект в натала е квадрат с Марс.Не знам,дано да не съм разочарована  :unsure:
« Последна редакция: Май 08, 2013, 09:01:00 am от karizma »