Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41376 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
на мен ми е в 4 дом и ми е в съвпад с мойта луна, и опозиция с плутон.Какво да очаквам?
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

При мен затъмнението е точно върху натален Юпитер в 6 дом, У1. Прави точен квадрат с Марс в 9-ти. И точен нонагон с наталното Слънце в Рак.
През 1994 бях абитуриентка и през септември започнах най-хубавата работа, която съм имала досега. Дали ще е в тази посока действието му? ;)

*

Milkyway

• 3770
Как бяхте засегнати миналата година от затъмнението?Пак беше май месец.
При мен се случи в 11 дом,в съвпад със сатурн,опозиция нептун.Сатурн управлява 6ти дом.Но най-яркото събитие бе,че затъмнението сложи край на едно мое приятелство с двама възрастни мъже от работата.Точно около месец след затъмнението.

Тежък период...за мен беше.... :angry:
И при мен беше много тежък период,съвпад с ЮЛВ,секстил с диспозиторите на възлите,радвам се,че го преживях,но ще го помня винаги.Сега,от това затъмнение очаквам по-хубави неща.В точен съвпад е с нат.Венера,но единствения и мажорен аспект в натала е квадрат с Марс.Не знам,дано да не съм разочарована  :unsure:

Благодаря момичета,че споделихте.
И аз като се сетя,как се бях изненадала,как единия човек,който считах като мъдър съветник,като приятел изведнъж спря да ми говори.Ходих ,питах го,какво е станало,какво съм направила за да спре да ми говори и да ме отбягва.Той нищичко не ми отговори.Дълго време после се тормозех,но спрях.Той е на годините на майка ми.Уважавах го.Но явно някой е спретнал интрига и така и не разбрах какво е станало.После спрях да контактувам и с другия човек,пак възрастен негов приятел.Бяхме близки,излизахме по концерти.
Но ето как буквално затъмнението миналата година,в съвпад със сатурн,прекъсна тези приятелски връзки.Това се случва в 11 дом.
Сега ,тази година,дето се вика след 2 дни ще е затъмнението.И аз като Каризма имам съвпад с венерата и с марс и луна.
Та ще видим.
Бях споменала преди време,че през 1994 година,когато е било на същия градус,месеци след това срещнах голяма любов.Надявам се и сега да е така :-[Да срещна някой ценен човек,който ще изиграе голяма роля в живота ми.
Но в крайна сметка...каквото сабя покаже :blink:

*

Milkyway

• 3770
Намерих чудесни тълкувания на затъмненията.А това за слънчевите направо ми отвориха очите.
На английски е,но се разбира ;D ;D ;D

http://www.astrologyzone.com/forecasts/eclipse.html

*

Нова

• 3491
Много приятен сайт, Милки, толкова хубави неща пише, че чак си завиждам ))))))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ДОЙДОХ,ВИДЯХ,ПОБЕДИХ!
При мен така проработи!
В 10-та съм... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Jzw7Fqi4GaQ

Поздрав от грешната светица! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Момичета,в навечерието на затъмнението ,отидох при аптекаря ;D ;D ;D
Много го мисля тоя човек и си казах,защо да се измъчвам.По -добре да видя,ща се запознаваме ли или не.....за да ми падне тази тежест от сърцето:lol:

Отидох в аптеката с 300 зора.Той беше там :-[ :-[ :-[ :-[ Аз срам не срам,веднаха се запътих към него,той като ме видя и се изпъчи един такъв.Каза ми "Добър ден" ;D ;D Ние винаги така сме комуникирали до сега,делово и студено. ;D
Подадох му бележка на която пишеше " Искаш ли някой ден да пием кафе? 0878-....-..... и името ми отдолу" :blink:
И в същия момент казах " Имате ли това лекарство? "
Той гледа бележката,чете.....и не вдига поглед ;D Аз стоя срещу него и чакам.....Той се усмихна....нищо не казва.
А аз напористо "Имате ли го?". Той явно се усети и казава " Дааааа,имаме го да",А аз "А колко струва? Сигурно е 20-30 лв?" и той "Да,30 лв струва" ,аз казах " Оооооо,сега не мога да го взема,ще дойда друг път"
Той прибра бележката и каза,добре...чао-чао и си тръгнах ;D

Такова нещо не ми се беше случвало,а сигурно и на него ;DНяма такъв Холивуд.....ама и двамата влязохме в роля,защото наоколо имаше доста хора.

И сега да ви кажа,ще бъда в очакване да ми се обади.
Ще изляза с него,пък каквото ще да става....поне ще спра да съм в напрежение.
Аз съм ви казвала,че когато го видях за първи път,бях като тресната.Не че е невиждан красавец,а от някоакво усещане ,че го познавам.......
И се чудя как да озаптя,журналистическия си маниер на комуникация с мъжете/изобщо не съм журналистка,но така говоря/? Почвам да задавам едни въпроси от сорта от къде си,на колко години си,къде живееш ,коя зодия си,в колко часа си роден ;D ;D ;D ;DЧе сигурно ще се уплаши и да не вземе да избяга ;D
Та ,ако излезнем някой ден..........как ще усмиря този мой стил на приказване не знам :-[

Ох.....олекна ми.Трябваше да си разкажа.Какво ли ще ме тресе това затъмнение? А кой знае на него в кой дом му се пада? Ето веднага почвам да мисля за синастрии,карти на първата среща,луна ,марс...............
 :rolleyes:

*

Нова

• 3491
Милки, заслужаваш само поклон и уважение.

Евала, бе момиче.

Точно по моя вкус. Много си смела.

Искрено се надявам да се подобрят !!!
За няколко от хората около мен нещата започнаха да вървят към много добро и то неочаквано. Нали това трябва да донесе слънчевото затъмнение в Телец - обръщане на ситуацията, ново начало, подем, растеж...
При мен Лунното от 25 април беше срив, а дори не аспектираше почти нищо в натала. Не мислех, че ще "издържа" буквално! Нито психически, нито никак :)   
Слънчевото затъмнение обаче е доста активно откъм аспекти - хмм
Milkyway  вдъхна ми кураж :)

*

satin_

Браво Милки  ;D  ;D  ;D Много готина постановка си му спретнала  ;D Представям си физиономията му  ;D

Струва ми се, че със сигурност ще има среща  ;D

Да разкажеш какво се е случило  :wub:

*

Papy

• 4343
Милки, голям си шемет :)
И да кажа за протокола :) -то и сега не ти се е случило, ами ти си си го направила
Но ти пожелавам успех, дано да те огрее :)

*

Milkyway

• 3770
Благодаря момичета,много сте мили.
Стискайте палци.
Ако Господ е решил да има нещо хубаво между нас, нека да бъде!
Ако ли пък не....свикнала съм и ще гледам напред ;D
Голям майтап нали? ;D

*

carmen

• *
  • 188
Благодаря момичета,много сте мили.
Стискайте палци.
Ако Господ е решил да има нещо хубаво между нас, нека да бъде!
Ако ли пък не....свикнала съм и ще гледам напред ;D
Голям майтап нали? ;D
хи хи ,голям филм,много обичам така да си ги забърквам и аз...макар че напоследък хич не помагам на звездите..от 3 дена се мотам да си пусна тото, то изтървах момента вече...
Я кажете това затъмнение ми е върху ДСЦ и тригон Марс,а Марс е У5...Ръшман се изказва,че било най-вълнуващото време..нещо от вас?

*

Lillie

• 30532
Леле, каква постановка  ;D, като от Болшой театър.

И още сто живота да изживея като жена, сигурно не бих могла да го направя, дори да го харесвам много.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Аз мисля, че около 79-я имам шанс :)

*

Lillie

• 30532
А на мен просто не ми стиска да направя такова нещо.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

Лили, така пропускаш най-забавното и вълнуващото-игричките :blink:

Подадох му бележка на която пишеше " Искаш ли някой ден да пием кафе? 0878-....-..... и името ми отдолу" :blink:

А хорар на този момент направи ли си? Запомни ли точния час и минути?
Адреналинът как ти се отрази? )))

Има мъже, които харесват такива изпълнения - жената да направи първата стъпка!
Само дано те харесва поне малко, че иначе ...язък за смелостта ти!

Ти пък с твой'те игрички... Аман вече!!!! Децата още не са се наиграли! Неизживяно детство.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532

Повярвай ми - с огнен стелиум в 5 дом никак не ги обичам.

Изцяло съм за феър плей - знам, че в тоя живот е невъзможно.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

А хорар на този момент направи ли си? Запомни ли точния час и минути?
Адреналинът как ти се отрази? )))

Има мъже, които харесват такива изпълнения - жената да направи първата стъпка!
Само дано те харесва поне малко, че иначе ...язък за смелостта ти!

Ти пък с твой'те игрички... Аман вече!!!! Децата още не са се наиграли! Неизживяно детство.

Не пропусна да развалиш романтиката  ;D