Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа.
Редфорд и Деми Мур- в "Неприлично предложение"
Съпругът ми има приятел покрай хобито си, който е ерген. Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа.
Цитат на: Uran в Май 09, 2013, 06:54:52 pmСъпругът ми има приятел покрай хобито си, който е ерген. Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. Ако е над 1.80 и има огнен акцент-дай го насам
Цитат на: Uran в Май 09, 2013, 06:54:52 pmСъпругът ми има приятел покрай хобито си, който е ерген. Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. Горе-долу е в моята възрастова таргет група... Е, малко по-стар от бившия, но и ние не се подмладяваме.
Цитат на: Uran в Май 09, 2013, 06:54:52 pm Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. Лекар, аптекар - все тая .... Ето че жената се уреди. ))) Даже без бележки... Сега Уран ще ги сватоса!
Уран, ...уреждаш срещи на височкия симпатичен младеж, слагаш на девойките по една комисиона и си готова
Калоян Иванов, не така. :blink:Напоследък е проблемна комуникацията м/у двата пола- наблюдения. Причините- комплексни.Виновни- и от двете страни+ икономическата ситуация.
Нямах намерение да своднича, просто, преди 22 часа, един симпатичен млад работещ мъж изказа обратната теза:" Няма свободни чувствителни момичета/жени." :blink:
Чувствителни, нежни, женствени, все тая. Знам ли какво им се върти в главите на мъжете?Аз го разчетах като интелигентна и семпла в най- добрия смисъл на думата. Независима, но не феминистка. Нещо такова ми се стори, че дири.