Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41382 Прегледи
Редфорд и Деми Мур- в "Неприлично предложение"
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. ;D ;D

Лекар, аптекар - все тая .... Ето че жената се уреди. )))
Даже без бележки... Сега Уран ще ги сватоса!

Редфорд и Деми Мур- в "Неприлично предложение"

не виждам нищо общо между филма и разисквания казус с аптекаря!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343

Съпругът ми има приятел покрай хобито си, който е ерген. Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. ;D ;D

Ако е над 1.80 и има огнен акцент-дай го насам :)

*

Lillie

• 30532
Съпругът ми има приятел покрай хобито си, който е ерген. Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. ;D ;D

Горе-долу е в моята възрастова таргет група... Е, малко по-стар от бившия, но и ние не се подмладяваме.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Горе-долу е в моята възрастова таргет група... Е, малко по-стар от бившия, но и ние не се подмладяваме.  ;D

А-а-а-а, започна пазарът за ергени...
Отивам да гледам по телевизията някой филм за войната - все пак е 9-ти май.
Сватбите ще ги пропусна, че романтиката ми идва в повече )))

*

satin_

Лекар- анестезиолог 30-33г. Висок. С пъстри очи. Кара спортна кола и търси сродна душа. ;D ;D

Лекар, аптекар - все тая .... Ето че жената се уреди. )))
Даже без бележки... Сега Уран ще ги сватоса!

Ако се дореди до него  ;D

*

Lillie

• 30532
На мен ми е простено  ;D - затъмнението ми е в точен съвпад с Десцендента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041

Над 1.80 е. ;D От Плевен (доколкото знам), но слънчев знак ,тинтири минтири-йок. Макар, че през 10-тина дена ни идва на гости, ми е неудобно да питам.
Вчера, докато е идвал към нас, на "нашата" спирка видял готина мацка, но се чудел как да спре и да завърже разговор. ;D

*

Papy

• 4343
Ама щом е висок, ако е и симпатичен, много готина мацка съм приготвила :)

*

irina

• **
  • 587
Уран, както ти е в колапс работата - ето ти ниша за извънредни доходи - уреждаш срещи на височкия симпатичен младеж, слагаш на девойките по една комисиона и си готова  ;D

Уран, ...уреждаш срещи на височкия симпатичен младеж, слагаш на девойките по една комисиона и си готова  ;D

Хахаха.. явно много ще са го закъсали девойките, щом ще са готови да плащат за срещи с мъж! )))

*

Uran

• 6041
Калоян Иванов,  не така.  :blink:
Напоследък  е проблемна комуникацията м/у двата пола- наблюдения. Причините- комплексни.
Виновни- и от двете страни+ икономическата ситуация.

Калоян Иванов,  не така.  :blink:
Напоследък  е проблемна комуникацията м/у двата пола- наблюдения. Причините- комплексни.
Виновни- и от двете страни+ икономическата ситуация.

Уинона, казахме едно и също нещо... от различна (лична) гледна точка.
Срещу какво протестираш? Срещу моята директност ли+?
Искаш дискретност, а не директност! Предложението да сводничиш за пари не е мое!
То дали е по-дискретно от моето изказване!? Защо не протестираш срещу него?

*

Lillie

• 30532
В съседната тема нали се спомена, че има нещо мръснишко у Венери, повлияни от Раху... ето, сега сводница я изкараха. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Нямах намерение да своднича, просто, преди 22 часа, един симпатичен млад работещ мъж изказа обратната теза:" Няма свободни чувствителни момичета/жени." :blink:

*

Papy

• 4343
Ааа, сега пък чувствителни
Е, не знам, не знам

*

Lillie

• 30532
Нямах намерение да своднича, просто, преди 22 часа, един симпатичен млад работещ мъж изказа обратната теза:" Няма свободни чувствителни момичета/жени." :blink:

Или тези, които са все още свободни и достигнали определена възраст, трябва нещо да не им е наред.
Това предположение сигурно важи и за двата пола, макар че се случва често да го казваме ние за мъжете. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Чувствителни, нежни, женствени, все тая. Знам ли какво им се върти в главите на мъжете?
Аз го разчетах като интелигентна и семпла в най- добрия смисъл на думата. Независима, но не феминистка. Нещо такова ми се стори, че дири. ;D

*

irina

• **
  • 587
Толкова ми беше добронамерена шегата, докъде стигна... а дано затъмнението ми затвори цапнатата уста ;D

*

Papy

• 4343
Чувствителни, нежни, женствени, все тая. Знам ли какво им се върти в главите на мъжете?
Аз го разчетах като интелигентна и семпла в най- добрия смисъл на думата. Независима, но не феминистка. Нещо такова ми се стори, че дири. ;D

Ами добре...дай да ги свържем младите
За комисионната ще се разберем на лични