Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41336 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Мъжете не искаме до себе си жена, която избира мъжа само по това, дали и приляга на външния вид и за да може да се хвали на приятелките си след това (защото има много такива).

*

Papy

• 4343
Те и жените са така, веско :)

*

Uran

• 6041
Алексей Петров със Слънце в телец ли е?

*

Lillie

• 30532
Тоя мой 8 дом няма все с гробища и смърт да се проявява, трябва и нещо друго по-така да донесе  :97: :yahoo:

Ще се конкурираш със сайта gepime?  ;D

Спомням си, в зората на демокрацията имаше доста агенции за запознанства, после ги изместиха сайтовете, сега фейсбукът и прочие клюкарници. Ако ще правиш агенция, трябва да е нещо по-специфично, каквото досега не е имало.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Би трябвало. Алексей Петров е роден на 23 април 1962 г. Искаш ли карта, без час на раждане? Не е роден точно в Ловеч, но при липса на точен час на раждане, това няма значение.

*

Uran

• 6041

Би трябвало. Алексей Петров е роден на 23 април 1962 г.
Винаги ми е приличал на такъв. Физиката му е бича, а и излъчването- на човек интересуващ се пт чдене, пиене и т.н.

*

Milkyway

• 3770
Хей здравейте,
нека видим какво ще стане от тук,нататък.
Аз също не искам да гадая и да приемам прекалено емоционално нещата,защото ще се съсипя.А аз съм ужасно емоционална и все пак трябва да опитам да бъда по-умерена.
Днес като влязох там и щях да се пръсна от притеснение,но преодолявам себе си.
Сега докато миех чиниите и ме осени едно мислъл ;D Та ,той може да си е помислил,че по погрешка му давам тази бележка и изобщо в първите секунди да не е помислил,че е насочена точно към него.Защото тя бе придружена с въпроса "Имате ли това лекарство?"Но явно е умно момче,защото бързо влезе в час ;D И разбра,че става дума за него.Кой знае как съм гледала? Та, аз май изобщо не се усмихнах.Бях като шашардисана.
И на мен ми е любопитно,каква му е картата и т.н.Но не е ли добре да видим и мойте транзити? ;D
Както и да е.Ще ви разкажа,ако има развитие и среща.Та нали после ще тълкуваме картата на първата среща,както и неговата.
Но всичко е в ръцете на съдбата.А аз тази година в солара имам съвпад на соларен вертекс със нептун в 5ти ;DА една приятелка астроложка ми каза навремето,че нептун един от всички символи е и фармацията,та би било добре за мен да си намеря някой аптекар ;D
Това в кръга на шегата.
Нека изчакаме ,да видим :-[

*

Lillie

• 30532
А една приятелка астроложка ми каза навремето,че нептун един от всички символи е и фармацията,та би било добре за мен да си намеря някой аптекар ;D

С транзитен Нептун в съвпад с Марс в Риби (у5) да взема и аз да се огледам за такъв?
Може и някой анестезиолог.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
А една приятелка астроложка ми каза навремето,че нептун един от всички символи е и фармацията,та би било добре за мен да си намеря някой аптекар ;D

С транзитен Нептун в съвпад с Марс в Риби (у5) да взема и аз да се огледам за такъв?
Може и някой анестезиолог.  ;D
Да извади голямата инжекция ;D ;D :wub:

*

Lillie

• 30532
Ударна доза упойка  ;D - да ме омае и да не мога гък да му кажа, че както обичам да ги соля...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Пари, имуществени спорове, делби???

*

Milkyway

• 3770
Лелее,добре ,че отворих Зет-а.

Затъмнението ще ми е в съвпад с мидпойнтите Луна-Венера -19гр телец.И Венера-Марс 19 гр телец.
Въй въй....

*

Lillie

• 30532
Значи да чакаме нещо любовно.  :P

На мен ми е върху мидпойнта Слънце/Луна, освен че е на ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770

Явно да.
Не си спомням ,коя наша приятелка тук,бе напомнила за затъмнението през 1994г.На същия градус.Тогава споделих,че ми донесе голяма любов.

Явно да.
Не си спомням ,коя наша приятелка тук,бе напомнила за затъмнението през 1994г.На същия градус.Тогава споделих,че ми донесе голяма любов.
Леле Милки,направо ме разби,а при мен съвпада е точен с нат.Венера   :blink:
Лили,ами ние да не си останем само с аспектите кат' не предприемаме нищо  ;D

*

virgo

• *
  • 456
При мен съвпад със Сатурн в 6 дом.

*

sindi

• *
  • 64
Затъмнението попада в края на Д4,на 2*от К5. Получих  вест за внезапна смърт на познат.

Редфорд и Деми Мур- в "Неприлично предложение"

не виждам нищо общо между филма и разисквания казус с аптекаря!

дали не вярвам защото не виждам,или не виждам защото не вярвам :mellow:
общото е заглавието
Кало-ян, Кало на цигански е черен,Ян – мъжко начало; енергия на светлината, на слънцето; енергия на движението

« Последна редакция: Май 10, 2013, 07:42:44 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Кало-ян, Кало на цигански е черен,Ян – мъжко начало; енергия на светлината, на слънцето; енергия на движението

Калоян (Калоянис) е средновековно "българско" име, образувано от гр. "Калос" - добър=красив=морален (припомням за гръцкия идеал, лансиран от Платон, за "калокагатия", което значи - "красив и добродетелен", тоест хармоничен във всяко отношение!) - и бълг. Иван-Йоан/"Янис" (Йоанис)! Както се учи в история още в 5 клас сигурно, Калоян е бил цар (1197-1207 година), истинското му име е било Йоаница - малкия Йоан, третият брат на Теодор Петър и Йоан Асен. Циганите по това време може и да са били вече дошли на Балканите, но надали в една царска династия, победила византийците и водила преговори с Ватикана, ще приемат име от някакви скитници и презрени хора, каквито са били те - нисша каста от Индия. Да не говорим, че няма засвидетелствано такова име сред тях в историята. Обратно, в династията на Асеневци името се ползва - например севастократор Калоян, който е изобразен в Боянската църква като ктитор, е братовчед на цар Константин Тих-Асен. Така че не си измисляй фантасмагории в стил Йоло Денев... - едната сричка значи едно на един език, другата значи друго на втори, а третата - трето на трети. То "кало" в Тазмания може да значи "морков" - и какво от това?

Православната църква почита днес - 11 май (по стар стил) - Св. братя Кирил и Методий, а на 24 май (по нов стил) се отбелязва празникът на българската просвета и култура, и на славянската писменост. Поздравявам всички българи с празника на великите християнски светци и просветители, отскоро и закрилници на Европа.
« Последна редакция: Май 11, 2013, 09:39:28 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
В случая си прав, Кало- Йоан. Вериоятно Стреличка се бърка с "кара", което значи черен, но не на цигански, а на турски.