Здравей Гост

Вашите материализирани желания

• 26 Отговора
  • 3967 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Вашите материализирани желания
« Отговор #20 -: Март 09, 2013, 09:01:44 pm »
Много хубав разбор на сатурн през 4ти.Всичко изброено го изпитвам,чувствам и т.н.
Да, детето всичко усеща.И знам че страда.Въпрос на време е,месеци или година,за да се стигне до пълна раздяла.
Но съм сигурна ,че ще се случи или по-скоро трябва.

Събрали сме се за изпитания риби,срелец ,а детето е близнаци ;D
Нямам думи.
Да не говорим,за напрежението което е постоянно.
 Страхотия.
Дано Бог е с нас!

Бог не е с Вас. :blink: Бог е във ВАС. И вероятно все още има какво да учите...Пълна и частична раздяла - няма. Има просто раздяла... :blink:
Замисли се..,кое те спира..да предприемеш стъпката? Какво те прави сигурна в тази връзка? Какво ти липсва в нея? Какво те ограничава?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Март 09, 2013, 09:07:18 pm »
Постоянно мисля за това.
Всеки ден.Колко съм неудовлетворена от живота си.Не от работата,а от личния,семейния живот.Как да постъпя? Какво да направя? Съвсем сама съм,нямам подкрепа от никой.Нито от майка ,нито от брат.Единствените ми живи роднини.
Тези въпроси ме мъчат като дявол.
Днес по едно време си казах,че този хаос в главата ми ,може да продължи вечно.И трябва да спре.

Реших,когато намеря миг спокойствие,да извадя голям лист хартия да запиша всичко.
За и Против.
От това ме е страх,от това не.
Ако остана сама
Ако продължа с него

И т.н и т.н до най-малка подробност.

И като че ли този лист,с написаното от мен,ще ми помогне стъпка по стъпка,да задействам промяната.
Знам,че в началото ще ми е тежко и трудно,но със сила и воля,разум ще ме изведе може би към по-добър живот, и тази стъпка ще ме накара да позная себе си,като още по-силен човек.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 09, 2013, 09:12:14 pm »
Постоянно мисля за това.
Всеки ден.Колко съм неудовлетворена от живота си.Не от работата,а от личния,семейния живот.Как да постъпя? Какво да направя? Съвсем сама съм,нямам подкрепа от никой.Нито от майка ,нито от брат.Единствените ми живи роднини.
Тези въпроси ме мъчат като дявол.
Днес по едно време си казах,че този хаос в главата ми ,може да продължи вечно.И трябва да спре.

Реших,когато намеря миг спокойствие,да извадя голям лист хартия да запиша всичко.
За и Против.
От това ме е страх,от това не.
Ако остана сама
Ако продължа с него

И т.н и т.н до най-малка подробност.

И като че ли този лист,с написаното от мен,ще ми помогне стъпка по стъпка,да задействам промяната.
Знам,че в началото ще ми е тежко и трудно,но със сила и воля,разум ще ме изведе може би към по-добър живот, и тази стъпка ще ме накара да позная себе си,като още по-силен човек.

Аз вместо теб няма да взема решението..,няма и да направя най-точната преценка за плюсовете и минусите...от тази връзка...,но ..,ако поставиш картата си...бих могла да помогна в посоката... :blink:
Избора на време /подходящо/ е важно...Да уловиш планетните влияния...е предимство...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Март 09, 2013, 09:17:52 pm »
Добре Марая,благодаря ти.
Утре ще ти пиша.
Сега съм на една друга вълна :blink:По-весела и смятам да пусна хорар :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 09, 2013, 09:20:56 pm »
Добре Марая,благодаря ти.
Утре ще ти пиша.
Сега съм на една друга вълна :blink:По-весела и смятам да пусна хорар :rolleyes:

Моля... :blink:
За нищо..Както прецениш.

Хубава вечер!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Март 09, 2013, 09:41:54 pm »

Да ходим ли на бик?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 09, 2013, 10:08:40 pm »

Да ходим ли на бик?  :-[

:rolf: