Здравей Гост

Мъжът Близнаци

• 107 Отговора
  • 22701 Прегледи
Re: Мъжът Близнаци
« Отговор #60 -: Март 14, 2013, 01:03:32 pm »
Лелеее, какво става тук!  :57: Аз си мислех, че моичкият е в голяма степен мъчително неустоима "грешка на природата" или на семейното възпитание, а то всички Близнаци изглежда са направени по един калъп. Това кошмарно раздвоение на личността ме караше с години да се чудя аз ли съм луда, той ли... какво става. А за лъжите - той толкова убедено твърди, че не съм разбрала смисъла и контекста на казаното към дадения момент, че в един момент на мен неминуемо ми става неудобно, че не съм на висотата на неговата интелигентност и наистина несправедливо го упреквам в лъжа. А и как ми мига насреща в недоумение за какво недоволствам, не е истина просто...  :angry: И въпреки това му прощавам. И пак. И пак. А други съм отрязвала за далече по-малки провинения. Как, за бога, го правят?!?

А-а-а, има нюанси...
Моят лъже просто за спорта, даже го няма за лъжа лекото поизкривяване на фактите ;D Имаме съвпад негово Слънце - мой Меркурий, та не може много, много да ме "омайва с интелегентност".
С изненада установих, че ме смята за много интелентна, и то след 15 год. брак.  ;D
Има страхотно чувство за хумор.
Но най-лошото... пет пари не дава за чувствата на другите. Дипломат бил, пък за него чувствата си имат чисто рационално, логично обяснение. И моето Слънце-Венера в Рак яко негодува срещу това.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #61 -: Юли 31, 2013, 07:46:40 pm »
Не можах да намеря по-подходяща тема за Близнаците, затова реших да пиша тук. Кажете, Близнаци, вярно ли е това за вас? Знам, че Близнаците не обичат да бъдат много обсъждани, но нека си кажат, както и други, които са имали досег с тях.  :P

« Отговор #62 -: Юли 31, 2013, 08:34:30 pm »
Господ да ме пази от мъже Близнаци!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #63 -: Юли 31, 2013, 08:37:06 pm »
Господ да ме пази от мъже Близнаци!
Защо? Какво са ти сторили?

« Отговор #64 -: Юли 31, 2013, 09:25:01 pm »
Защото си сменят мнението и настроението за 5 минути. Харесва им да те забъркват във филми,в които те са главните сценаристи и режисъори. Любимия им жанр е евтини мелодрами и накрая така те оплитат,че докато се усетиш живота ти е запричал на долнопробен бразилски сапунен сериал  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Юли 31, 2013, 10:00:55 pm »
Има динамика с тях- насмалко да се омъжа за близнак. Единственият случай, в който не излезе няколко вечери (това по време на връзкаа ни) се дължеше на пневмония пипната след моржуване. И мен тормозеше за подобни екстремности.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #66 -: Юли 31, 2013, 10:01:08 pm »
Защото си сменят мнението и настроението за 5 минути. Харесва им да те забъркват във филми,в които те са главните сценаристи и режисъори. Любимия им жанр е евтини мелодрами и накрая така те оплитат,че докато се усетиш живота ти е запричал на долнопробен бразилски сапунен сериал  :blink:
А имала ли си директен сблъсък с Близнаци или е на базата на чуто от други хора?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Юли 31, 2013, 10:09:59 pm »
Близнак да моржува?  ;D Тоя трябва да е бил някой по-марсов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Юли 31, 2013, 10:15:30 pm »
И Марс му е близнашки, а Луната- телешка (сега погледнах). Аз съм качвала синастрията ни. Имахме бая кЪрмични аспекти. ;D

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #69 -: Юли 31, 2013, 10:27:00 pm »
Първото ми влюбване беше в близнак, държеше се хладно и неангажирано, а бяхме гаджета...венерата е важна, и при двама ни е в телец, аз тогава не го знаех. Значи получава се постоянен близнак в любовта, но това се крие ест.....И аз съм близнаци и с лекота му дадох пълен игнор, изиграх контраномера на близнака, макар че страдах..Сега след 20 години го видях на ретровенерин период...ами...хм... :mellow:..не и за мен обаче, надживях го...
Така, че-играйте ги-тях, техните номерца...ако искате да им покажете какво правят на другите...не че не чувстват, страх ги е някой да не ги върже, да ги затвори-нали са въздух, да си оставят втора вратичка-не непременно изневяра, просто-възможност-за свобода...за бягането-вътре в себе си пак бягат от чувствата, уж са умни... ;)но така сами се правят нещастни...обикновено го разбират късно / че да боли повече/
« Последна редакция: Август 01, 2013, 12:32:49 am от Enigma »

« Отговор #70 -: Юли 31, 2013, 10:28:20 pm »
А имала ли си директен сблъсък с Близнаци или е на базата на чуто от други хора?
2 гаджета Близнаци и един с Марс в Близнаци.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #71 -: Юли 31, 2013, 10:31:42 pm »
Хлад- Не, но виж- конкуренция по м/у ни- Да.
15 години след раздялата ни, периодически опъваше нервите на мъжа ми, търсейки ме по телефона след някое напиване.

« Отговор #72 -: Юли 31, 2013, 10:35:25 pm »
Първото ми влюбване беше в близнак, държеше се хладно и неангажиращо, а бяхме гаджета...венерата е важна, и при двама ни е в телец, аз тогава не го знаех. Значи получава се постоянен близнак в любовта, но това се крие ест.....И аз съм близнаци и с лекота му дадох пълен игнор, изиграх контраномера на близнака, макар че страдах..Сега след 20 години го видях на ретровенерин период...ами...хм... :mellow:..не и за мен обаче, надживях го...
Така, че-играйте ги-тях, техните номерца...ако искате да им покажете какво правят на другите...не че не чувстват, страх ги е някой да не ги върже, да ги затвори-нали са въздух, да си оставят втора вратичка-не непременно изневяра, просто-възможност-за свобода...за бягането-вътре в себе си пак бягат от чувствата, уж са умни... ;)но така сами се правят нещастни...обикновено го разбират късно / че да боли повече/
Енигма,страшно си права! Страшно са хладни и променливи,затова трябва да играеш по същия начин както те си играят с теб. Колкото повече им показваш,че ги обичаш,толкова по-нещастна те правят! Но понеже на мен не ми се играят игри-Игнор на всички Близнаци!  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #73 -: Юли 31, 2013, 11:06:22 pm »
Мисля, че водолеят може да разкаже игрите на Близнака?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #74 -: Август 01, 2013, 04:26:00 am »
но са несериозни и на тях не може много да се разчита.
не винаги е така.

« Отговор #75 -: Август 01, 2013, 06:12:32 am »
но са несериозни и на тях не може много да се разчита.
не винаги е така.
Сънили е права,Веско! Незнам какви са като приятели,но за гаджета и съпрузи не стават. Всички Близнаци мъже,които познавам са разведени. Водолеят наистина може да им разкаже играта,стига да не е с Луна в Рак. Веднъж един от Близнаците,с които излизах се бяхме разбрали за среща. Отивам си аз,а насреща ми Близнака стои един такъв по-особен,сякаш нещо се е случило  :blink: И по едно време ни в клин,ни в ръкав изцепва,че трябва да се разделим. На мен разбира се ми стана неприятно,всичко ми се обърна,но казах само едно сухо "ок" и се обърнах да си ходя. Близнака тръгна да тича след мен и да иска обяснение,защо съм го приела толкова безразлично и да ме моли да се върна при него. Бил сбъркал. За протокола: Много обичат да казват "сбогом",когато нещо не им оттърва и за да им търчиш след з*дника  :rolf:

*

Uran

• 6041
« Отговор #76 -: Август 01, 2013, 07:21:30 am »
Мисля, че водолеят може да разкаже игрите на Близнака?

Със сигурност. ;D
Познавам още един близнак, който рева с глас за една водолейка- невъзможна любов.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Август 01, 2013, 07:30:31 am »
Така, че-играйте ги-тях, техните номерца...ако искате да им покажете какво правят на другите...
но така сами се правят нещастни...обикновено го разбират късно / че да боли повече/

Да, това отдавна съм разбрала.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Август 01, 2013, 07:40:15 am »
15 години след раздялата ни, периодически опъваше нервите на мъжа ми, търсейки ме по телефона след някое напиване.

Навремето имах такова "ухажване" от страна на един Лъв с Марс, Венера и Юпитер в Близнаци.
Беше едно от първите ми гаджета тук, много несериозен, купонджия и се получи нещо много краткотрайно, но после не спря да ми звъни като се напие и да раздава телефона ми на своите приятели пиянки.  ;D

Последва поредица вечерни позвънявания с мълчене и сумтене по телефона. Тогава не знаех, че е той и много се бях шашнала - по същото време, с интервал три месеца, имахме два поредни обира, изнесоха ни всичко ценно от жилището. И всеки ден някой звънеше на дом. телефон и продължително мълчеше. Накрая установих, че има график на позвъняванията и като звъннеше за пореден път, вдигах слушалката и аз мълчах. И така си мълчахме и чаках кой пръв ще затвори.  ;D

След няколко години ми призна, че той ми е звънял. А ние с майка ми вече щяхме да подаваме молба в полицията да ни прослушват телефона.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #79 -: Август 01, 2013, 09:20:08 am »
Ами, при мен пък, човекът, на когото най-много имам доверие и досега не ме е предал, е именно Близнак, при това с Мерк в Близнаци. Или той трябва да е изключение, или просто другите сте попадали на такива представители на зодията. Иначе, и аз се сещам за един Близнак, който много обича да лъже и да си сменя мнението всяка секунда, да прави големи драми и да се мисли за нещо особено. Говоря за Боко Тиквата. Но той е патологичен случай и следва да се разглежда поотделно.