Здравей Гост

Служебния премиер е със слънчев знак стрелец

• 110 Отговора
  • 13662 Прегледи
Re: Служебния премиер е със слънчев знак стрелец
« Отговор #20 -: Март 12, 2013, 05:56:21 pm »
Хич не ми е симпатичен... изглежда ми лицемерен и мазен

Асц. Риби - хлъзгав - "мазен"  вид
У на Асц. в Скорпион - прикрит - "лицемерен"
У на Асц. в 8 дом - пак така..
Венера във Водолей - студено излъчване..

Може човека да е голям веселяк, но си има набор от инструменти, с които да се крие  :mellow:
Тези тъкни устни според вас на какво се дължат? Сатурна ?
Часа не е известен.. :blink: За какъв АСЦ говорим... :rolleyes:

Не забелязах, сори, но по външния му вид няма да се изненадам това да е асцендента.. Определено е с хлъзгаво излъчване. Може и плутона да е на асц..
:)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #21 -: Март 12, 2013, 05:58:33 pm »
Хич не ми е симпатичен... изглежда ми лицемерен и мазен

Асц. Риби - хлъзгав - "мазен"  вид
У на Асц. в Скорпион - прикрит - "лицемерен"
У на Асц. в 8 дом - пак така..
Венера във Водолей - студено излъчване..

Може човека да е голям веселяк, но си има набор от инструменти, с които да се крие  :mellow:
Тези тъкни устни според вас на какво се дължат? Сатурна ?
Да не спамя, но недей така за АСЦ Риби, не всички сме хлъзгави, мазни типове  :96:  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Март 12, 2013, 06:00:38 pm »
Георгиев,
Щом е дипломат и то потомствен..,аз мисля, че стелиума в стрелец се намира в 12-ти дом...
На мен определено ми прилича на АСЦ Козирог...И мисля, че Сатурн и Юпитер са в 1-ви дом...А е възможно и в 12-ти. Като АСЦ е в последната декада на козирога... :-\

Имам обаче подход..и до дни мисля, че ще имам повече информация... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Март 12, 2013, 06:05:53 pm »
Таня така е, не всички  :P

А Марая, може би имаш право, познавам жена с асц. козирог в първите градуси с юпи и сатурн там, има леко сходство в чертите. Прави ми впечатление косата...

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 12, 2013, 06:31:09 pm »
Таня така е, не всички  :P

А Марая, може би имаш право, познавам жена с асц. козирог в първите градуси с юпи и сатурн там, има леко сходство в чертите. Прави ми впечатление косата...

Да не говорим, че при рибите ..и устните не са драснати...Плътни и в една такава форма...като на шаран... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 12, 2013, 06:42:38 pm »
Трудно се разбира езика на дипломацията... ;D
Но аз смятам..,че държава член на ЕВРОСЪЮЗА...,ЗА ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН...И ТРЯБВА ДИПЛОМАТ... ;D, А НЕ "ИВАНКО"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 12, 2013, 07:19:45 pm »
Ако се абстрахираме от излъчването на снимката (виждам го за пръв път), бих добавила следното:

Наскоро с колежките в офиса коментирахме, че в България не само няма потомствена аристокрация, а и напоследък ни управлява "от кол и въже събрано", т.е. хора, които не са потомствени политици и по други канали са се озовали в политиката.

Та, в тоя ред на мисли това, че новоназначеният служебен премиер е потомствен дипломат, ми вдъхва известни надежди, дано не са напразни.  ;D

Ако се обърнем към физиогномиката, бихме могли да направим следните предположения:

- високо чело с ясна линия, пропорционално - може да загатва за далновидност, хуманистични заложби; визионер;
- издължени очи с леко приповдигнати крайчета - наблюдателност, проницателност;
- тънки притиснати устни - говорят за сдържаност, умереност, умение да се спазва разумна дистанция, но и критикарството не му е чуждо;
- сравнително прав нос - нито прегърбен, нито скъсен и чип, леко издължен - интелектуален тип, прагматичен, с умерена амбиция, не се стреми на всяка цена да завземе властта; краят на носа не е месест, не е сплескан, не се разширява силно надолу - това говори за относителна хармония между духовното и материалното, първичната природа е овладяна, не се стреми към приоритетно задоволяване на материални и плътски потребности, не е елементарен.

На мен лично не ми изглежда мазен, има сравнително приятно излъчване.

Мазен ми се струва Сергей Станишев, на всички снимки без изключение ми прилича на хамстер.  ;D

А от чия "порода" е новоназначеният премиер тепърва предстои да разберем.  :mellow:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Март 12, 2013, 07:48:33 pm »
За веждите нищо не каза :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 12, 2013, 07:58:54 pm »
За веждите нищо не каза :)

Не си ги скубе редовно --> не е метросексуален.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 12, 2013, 08:19:47 pm »
Много силен стрелец...Ще игнорирам домовете...следвайки планетите бих казала няколко думи...за новия служебен премиер...,без значение дали ще се харесат или не.

Стелиум в Стрелец. Замен той е духовен човек..,доста интересен факт, че планетите Меркурий попада във втора декада на Стрелец. Сигурна съм, че има стил в писането...ориентация към философията..религията. Овладял е импулсивността на стрелеца да казва истината по юпитерянски. По-скоро овладява я..,но това не го прави неискрен.
Има позитивизъм...и си личи , че не е расъл с "ФИЛИИ С МАС"...Няма смисъл да коментирам съвпада на Юпитер и Сатурн в козирог...които имат тригон с Плутон с нодалната ос и опозиция с Марс в рак...
От този мъж може да очакваме здрава работа...,премерени и умерени действия...интуитивно усеща кога и какво да направи...издръжлив е...

Дипломатическата кариера е безупречна...Направи ми страхотно впечатление ИСКРЕНОСТТА ...С КОЯТО КАЗА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ...НЕ СЪМ СПАЛ НЯКОЛКО ДНИ...Каза го..,меко..,мило...впечатляващо...Или на мен КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК НА ББ МИ Е В ПОВЕЧЕ... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 12, 2013, 08:40:19 pm »
Дева или Козирог е асцендента според мен... :blink:

Но..,като астролог близък до определени политически среди ...и дипломатически смятам..,че няма да ми е проблем намирането на часа... :blink:
Сигурно е, че е Стрелец и, че Юпитер опозира стелиума в Стрелец...

Е..,НЕЩО ДА МИ КАЖЕТЕ ЗА ТРАНЗИТНАТА ОПОЗИЦИЯТА НА ЮПИТЕР И СВЕТИЛАТА.... :rolf:

Като пея..не кукуригам... :-\ :haha:

« Отговор #31 -: Март 12, 2013, 08:57:48 pm »
Четох, че ретро марс в рак е една от най-добрите РЕТРО позиции на марс... поради факта, че имат качеството да, решават на базата на инстинкти, решават нещо и го правят, защото марс тук се управлява от луната.. и с достатъчно негативни аспекти, които да създават ситуации, е възможно да го увладее доста добре. Защото марс тук мисли "ако не го направя сега, то някой друг ще го направи" и това го амбицира.. но както знаете, дома в който планетата се намира е супер важен, така че  :rolleyes: ще го видим и него  :umnik:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #32 -: Март 12, 2013, 09:37:28 pm »
От всякъде е видно, че тук става дума за интелектуален тип и ретро марс добре се съчетава с тези качества. Прави отлично впечатление и на успешен човек.Извън астрологията- ами нека преоткрием някои ценности- образован, възпитан и човек с добър произход да застане на този ключов пост. :blink:

« Отговор #33 -: Март 12, 2013, 09:49:14 pm »
Не мога да си представя какъв дипломат е  бил този човек с Луна и Слънце и Муркурий в Стрелец. Стрелецът е цар на дипломатическите гафове. Просто защото казва обикновено истината, поне такава каквато я вижда, без оглед на последствията. Такава му е природата. А пък с Луна и Меркурий в Стрелец ... направо не ми се мисли :blink:.
« Последна редакция: Март 12, 2013, 09:55:09 pm от Ropotamo »

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #34 -: Март 12, 2013, 09:53:08 pm »
Не мога да си представя какъв дипломат е  бил този човек с Луна и Слънце и Муркурий в Стрелец. Стрелецът е цар на дипломатическите гафове.
Може би е важно в кой дом е стелиума...и все пак ретро марс рак вероятно е ограничавал прибързаните действия :blink:

« Отговор #35 -: Март 12, 2013, 09:58:58 pm »
Моля те Нова, вярвай ми. Аз съм със същия Рак в Марс и ретро, само слънцето ми е в Стрелец и въпреки, че имам Луна в Козирог и Меркурий в Скорпион, последната професия, която бих си избрала е дипломат. Не бих искала да подпаля световна война. Защото колкото и да се старая отвреме навреме задължително ще кажа нещо не на място, а ако излъжа ще ме хванат.

« Отговор #36 -: Март 12, 2013, 10:01:15 pm »
Иначе, такъв човек ще казва истината.  :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #37 -: Март 12, 2013, 10:08:58 pm »
Ами без да е слънцето ми в стрелец, мерк.в овен ме е поставял в подобни на твоите ситуации, въпреки че и моят марс е в рак...добре че близнашката ми луна умее да замазва  ;DНо при този човек професионалната рутина е и генетично предадена от семейната  среда...да не забравяме и това :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 12, 2013, 10:13:13 pm »
Ами без да е слънцето ми в стрелец, мерк.в овен ме е поставял в подобни на твоите ситуации, въпреки че и моят марс е в рак...добре че близнашката ми луна умее да замазва  ;DНо при този човек професионалната рутина е и генетично предадена от семейната  среда...да не забравяме и това :blink:

:72: Дипломата се ражда...не се създава....Така е. А..,защо не помислим..,че Меркурий в стрелец също понякога говори много и нищо не казва...Един от принципите на дипломацията... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 12, 2013, 11:03:55 pm »
Ами без да е слънцето ми в стрелец, мерк.в овен ме е поставял в подобни на твоите ситуации, въпреки че и моят марс е в рак...

По въпроса за искрените гафове  ;D

Колкото и да съм тактична и да умея да замазвам със съвпад Меркурий/Венера в тригон с Нептун, Луна в Рак и Марс в Риби, огънят си личи, него не можеш да го скриеш. Съвсем наскоро, на 8 март изпаднах в неудобна ситуация заради спонтанната си искреност. Отивам на гости с красив букет цветя при една... тъй да се каже, почти роднина. Същата ми подарява карамфил (това са най-нелюбимите ми цветя). Впоследствие се отплесваме в разговор, започваме да коментираме стайните й цветя и по принцип кой какви цветя харесва... И аз да взема да изредя любимите си цветя и да кажа, че мразя карамфили и ги асоциирам с гробища... След една минута се усетих и се почувствах много неудобно, дано не се е обидила. Както се казва, език мой - враг мой. :-[

Та това е огънят - и силна Венера да имаш за камуфлаж, и Нептун - огънят не спира да гори, не се гаси тъй лесно.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.