Простете невежеството ми, ама да говорим за силна и слаба конфигурация, по-добре и по-зле поставена планета, кое е по, по, най в заложбите е почти все едно като тия, дето си четат хороскопа по вестници, сайтове и Алена, да коментират коя зодия е хубава и коя лоша.
Струва ми се несериозно при толкова много знания, дето ги имате, след такъв богат опит и разбиране за нещата да се твърди, че видиш ли при този е по-добре от при онзи.
/Като широко коментираните напоследък марс във везни или козирог, има ли меркурий на сандалките си крилца или коренчета и пр./
Абе и аз искам стелиумната скорпионка с ретро мерк там и с тригониращ юпитер, дето /ще/отрови животеца на една малка, но бодяща бивша "любов" да го кове с псевдоинтелекта си до гроб и той всяка минута да я сравнява с мен колко знам и мога, ама... по-скоро май тя ще е жената на живота му. Да не говорим колко буквално тъпи и с нисък дори пасивен речник, но умиращи да се изтъкват девишки меркове има.. И още, и още... Ама тоз девишки мерк е мноого добър спортист /той затва не е чел книжки, де/ и в работата си като инструктор е страхотен, истински професионалист, та съм готова до гроб за час на ден да му слушам безумията и да му се радвам, и да го обичам, защото прави това, което искам от него, прави го добре и ми е незаменим. За това акъл не се ще.
Така че... ей, я дамата с изгряващия юпи, що да не се нареди, както трябва, нима всяка от нас не иска и тя? Че лошо ли /й/ е? И пак казвам, това си е "талант", дай боже всеки му. Ние не можем, но можем друго. Всяка конфигурация поне в един аспект е "за завиждане".