Много съм развълнува...Случва се на мен.
Не е гаранция , че няма да се случи на Вас. :blink:
Въпреки всичко..,в името на астрологията си позволявам..,да го изнеса на страниците на форум...,който знам, че се чете от много хора...Без срам, без чувство за вина..,без обвинение...,без притеснение...
Думите, които силноме впечатлиха бяха следните:
"Ние с майката ти нямахме време да се опознаем! Ние не се познаваме!"За мен това звучи като изповед с няколко послания...Отчитам го като избор на майката...Оправданията , бяха въпросите свързани с времето в което съм родена... :blink:..., желанието за по-висок стандарт от страна на родителите ми...Той със слънце във водолей...тя с луна във водолей.... :blink:
И днес..на слаадка приказка по повод това..,че тя не вярва в онова..,което не може да пипне..,както и в онова..в което аз вярвам...чутото като констатация ме шокира-признавам..., но и провокира.
Въобще винаги са правени опити за "обладаване" и от страна на мъжете с които съм имала интимни връзки...и от страна на децата...и от страна на хора с които съм работила...Трудно е да достигнеш до определени състояния на духа и душата..,ако не си преминал...през кризите и собствените си страхове..,надежди и мечти...разбити на парчета. Да ги събереш и да погледнеш в отражението изкривеното си лице...

И въпреки всичко да се усмихнеш....Да продължиш...
Пазя топли спомени само за бабите и дядовците си...
Ако някой иска..би могъл да качи картата на една жена ..-майка ми.... :blink:
20.09.1942
София...