Здравей Гост

Когато майка ти казва на дъщеря ти, че не познава собствената си дъщеря.

• 53 Отговора
  • 6125 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, моят отец, е близнак, но луната му съвпада с моето слънце, така, че различията там са сведени до нула. Но с маман е много трудно

Майка ми е Дева..,баща ми водолей... ;D

Луната и е в/у Слънцето му...Класика за брак.

Водолей при мен е к3. Дева е МЦ...

Във Водолей имам Юнона...,управителя е на МЦ...,в Дева...Плутон...и Уран...и МЦ. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
Марая, моят отец, е близнак, но луната му съвпада с моето слънце, така, че различията там са сведени до нула. Но с маман е много трудно

Във Водолей имам Юнона...,управителя е на МЦ...,в Дева...Плутон...и Уран...и МЦ. :blink:
и на баща ми луната е върху слънцето на маман, което не му попречи да си бие шута на стари години, и да стане младоженец ;D А бе, старческа им работа..на младини си бяха нормални и обични
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
и на баща ми луната е върху слънцето на маман, което не му попречи да си бие шута на стари години, и да стане младоженец ;D А бе, старческа им работа..на младини си бяха нормални и обични

А с булката какви съвпади има?

Удари ли ги хормонът в старческа възраст, никаква брачна синастрия не е гаранция. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

:o Доста общи неща...

Баща ми се "освободи" от материята и се пренесе в друго измерение...Което си вид бягство... ;D

Майка ми...още ходи и танцува.... :o ;D Искам и аз на нейните години да го правя...Странното е, че мозъка и работи...,нооо...май закостеняла работа!

Май въздушните лесно бягат... :rolleyes: ;D дори и от себе си.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Земни тъся..,земни ;D

Нещо от типа на Дева, Телец...Козирог.

Нептун в дева, телец, козирог-или са много стари за точен час, или много млади, за изграден характер

*

Марая

• 28287
Земни тъся..,земни ;D

Нещо от типа на Дева, Телец...Козирог.

Нептун в дева, телец, козирог-или са много стари за точен час, или много млади, за изграден характер

Нали затова се хиля...За телец в някоя друга инкарнация.... ;D

Но за козирог...не е много рано....

Ето ви една дева на квадрат :-[ и тя е все на нож с дъщеря си

*

Марая

• 28287
Ето ви една дева на квадрат :-[ и тя е все на нож с дъщеря си

А има ли и какво общо на съпруга и /или/ баща и с чужбина? :rolleyes:

Съпругът й почина преди 8 г , баща ни е още жив но си е тук в Бг
ама тя ме побърква с чистенето й, иначе ми дава страхотни съвети, призванието й е да е учител , каквато е и по професия

*

Марая

• 28287
Съпругът й почина преди 8 г , баща ни е още жив но си е тук в Бг
ама тя ме побърква с чистенето й, иначе ми дава страхотни съвети, призванието й е да е учител , каквато е и по професия

Девите са чистофайници...

А съпруга и нещо общо имал ли е с чужбина? :rolleyes:

твърдо не , само  в 68 г е бил изпратен в Чехия да потушава пражката пролет

с него си бяха голяма тръпка до края , ама с дъщеря й са все на нож, ама и малкото рибе и тя е огън и плам 18.03.1981

*

Марая

• 28287
твърдо не , само  в 68 г е бил изпратен в Чехия да потушава пражката пролет

Това е интересно...и то много.... :rolleyes:

Той говореше като за истинска война