В година когато приклъчи важна за мен любовна връзка, след нея нищо не е същото. В 12 нат. проглесивен дом в съвпад с прогр. луна е сол. прогресивен сатурн. НВа дсц. съвпад на прогр.венера, марс, със сол. нептун, изневериха ми...ще проверя и още
Цитат на: blud в Март 17, 2013, 03:21:47 pmВ година когато приклъчи важна за мен любовна връзка, след нея нищо не е същото. В 12 нат. проглесивен дом в съвпад с прогр. луна е сол. прогресивен сатурн. НВа дсц. съвпад на прогр.венера, марс, със сол. нептун, изневериха ми...ще проверя и ощеБлагодаря много... :wub:Дай още... :rolleyes: Когато се роди големия син, този със здравословните проблеми, с прогр слънце в 5дом, съвпадат уран меркурий, сатурн, с прог марс съвпада сол. венера. Но в тази година завърших, университет и имах сватба.Тогава това беше пътя на всеки
Марая, благодаря ти за споделените знания :wub:! Ето го кинетичния солар за годината, в която забременях - просто не е истина ! Дори синът ми е със Слънце в Близнаци !
Съжалявам,но не разбрах,а ми стана интересно как така да построя солар на прогресивното слънце в астрокома?
За съжаление готова опция астроком не предлага..Ще се наложи сама да си го направиш..Въвждайки точния час на градуса на ПР.Слънце....
До минута или до секунда се построява спрямо градуса на пр.Слънце ?
Цитат на: tania в Март 17, 2013, 03:42:36 pmМарая, благодаря ти за споделените знания :wub:! Ето го кинетичния солар за годината, в която забременях - просто не е истина ! Дори синът ми е със Слънце в Близнаци ! доколкото виждам и двете ти карти не са соларни, а прогресивни
Аз пък не мога да разбера много неща. Кои солари са по-точни - тези или обикновените солари? Кога се правят тези и защо? И върху коя карта трябва да се наслагват? От толкова прогностични методи съвсем се обърках.