Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30565 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Кинетичен солар
« Отговор #100 -: Март 18, 2013, 05:10:02 pm »
Добре е някоя техника да работи за някой, ако не за мен :)
Таня, можеш ли да си направиш кратка прогноза за тази година-да остане в архива, ако не мислиш, че е твърде лично, разбира се

Аз по едно време залагах големи надежди на хармониците, но резултатът не беше достатъчно положителен
Все ми се струва, че каквато и карта да сложим за минало събитие, от 10 кладенеца вода ще извадим и ще нагласим нещата :)

Всички техники са важни... :blink: В това число и хармониците...Но всеки хармоник има отделна тематика...
Не вадим от 10 кладенеца вода...,а правим друго.

Започваме от А и Б на астрологията...Преминаваме поетапно през всички теми...Последователно , не хвърчим от тема в тема. После преминаваме няколко курса...Предсказателната астрология е висш пилотаж. :blink: Много пъти съм го казвала....Всички техники...включени в предсказанието дават невероятни резултати.
Аз съм една от малкото в България , която ползва програмата на Румен Колев. Неговата програма е скъпа..,продава се на запад и в Америка...Но ..,за да я ползваш са необходими курсове. Или ВРЕМЕ....
В момента..уча и ведическа астрология...Или повече от четвърт век уча астрология...НЕ ИЗКЛЮЧВАМ НИТО ЕДИН МЕТОД...ПРОБВАМ ВСИЧКО... ;D
Астрологията е ДИНАМИКА...,а не СТАТИКА....Планетите се движат..,ние също...Така както древните са търсили..,така и ние сме длъжни да търсим...

Прочетени 5-6 книжки по астрология...не правят никого астролог.... :blink:

Изкуство е тази наука....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #101 -: Март 18, 2013, 05:14:20 pm »
Проверих за още 2 години, в които съм имала важни събития - за мен кинетичния солар работи в пъти по-добре от стандартния. За годината, в която прекъснах сериозна връзка, смених си дома и работата, Слънцето в кинетичният солар е в 10-ти в квадратура към Уран в 7-ми. За година, в която продадох наследствен имот има съвпад на ИЦ / МЦ  от солара с наталната опозиция Слънце / Марс по оста 2 / 8. Освен това в к. солар има точен съвпад на Луна, Юпитер и Уран - всички на 0гр. в Овен, 8-ми дом.

Радвам се за теб Таня... :wub: Най-вече , че имам потвърждение за себе си...,както и за теб....

Болт..,щото вчера в деня на Прошка...пак обвинения..пак съмнения... :blink:
Който трябва да го види.... :wub:
И аз се радвам, Марая  :yahoo:  :wub:! Само да допълня, че в края на соларната година ( когато съм имала квадратура на к. Слънце с Уран, 10 / 7 ) се запознах и с мъжа ми, който има точна квадратура Слънце в 7-ми с Уран в 10-ти ;D

Бъди още по-смела...Имаш моя кинетичен солар. Качен е в темата.... ;D
Давай..,не са нужни много неща... :blink: Сложи няколко идеи за предсказание...
АРХИВИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ СА ЖИВИ.... ;D

П.П. Това обаче е невидимо в нормалния солар...Тук ми се струва очеИбождащо.... ;D
« Последна редакция: Март 18, 2013, 05:22:09 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #102 -: Март 18, 2013, 06:35:58 pm »
Поставям кинетичния солар..за 2012-2013 та.

Точен тригон на кинтични Слънце-Луна...Последната е в съвпад с нат.ДСЦ....Съвпад на кинетична Венера с нат. Марс...

Кинетични Парсфортуна съвпад с нат. Нептун...Кинетичен Вертекс в съвпад с нат. Меркурий...

Кинетичен Сатурн е в точния си градус...10*51"

Кинетичен Меркурий в тригон СЛВ....

Какво според Вас показва този кинетичен солар? :rolleyes: :blink:
Кинетичното Слънце е в 7-ми дом - на фокус ще са взаимоотношения, дела и явни врагове. Слънцето е У2  в 7-ми - дела за пари. Съвпад на к. Слънце с Меркурий У3 и У12 - тайните врагове ще станат явни  ;D. Може да се появи информация свързана с дело, която е била скрита от теб, може и роднини да са замесени в това дело. К. Слънце тригон с Луната У1 в 11 - да не узакониш връзка  :blink:. Другото ми предположение е, че ще имаш подкрепа от приятели, групи, организации. К. Слънце секстил Уран У8 в 10 - дело за наследство, само не знам 10-ти дом по майчина или бащина линия.
Луната в съвпад с натален ДСЦ - отново темите по 7-ми дом. Кинетична Венера съвпад с натален Марс във 2-ри - да не пиша пак едно и също  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Март 18, 2013, 06:59:18 pm »
Поставям кинетичния солар..за 2012-2013 та.

Точен тригон на кинтични Слънце-Луна...Последната е в съвпад с нат.ДСЦ....Съвпад на кинетична Венера с нат. Марс...

Кинетични Парсфортуна съвпад с нат. Нептун...Кинетичен Вертекс в съвпад с нат. Меркурий...

Кинетичен Сатурн е в точния си градус...10*51"

Кинетичен Меркурий в тригон СЛВ....

Какво според Вас показва този кинетичен солар? :rolleyes: :blink:
Кинетичното Слънце е в 7-ми дом - на фокус ще са взаимоотношения, дела и явни врагове. Слънцето е У2  в 7-ми - дела за пари. Съвпад на к. Слънце с Меркурий У3 и У12 - тайните врагове ще станат явни  ;D. Може да се появи информация свързана с дело, която е била скрита от теб, може и роднини да са замесени в това дело. К. Слънце тригон с Луната У1 в 11 - да не узакониш връзка  :blink:. Другото ми предположение е, че ще имаш подкрепа от приятели, групи, организации. К. Слънце секстил Уран У8 в 10 - дело за наследство, само не знам 10-ти дом по майчина или бащина линия.
Луната в съвпад с натален ДСЦ - отново темите по 7-ми дом. Кинетична Венера съвпад с натален Марс във 2-ри - да не пиша пак едно и също  ;D.

Кинетичния солар е в сила от 21/01/13г. Така, че 2 месеца вече съм в него.... :blink:
ДО ТУК ВСИЧКО...,КОЕТО СИ НАПИСАЛА Е ЕДНО КЪМ ЕДНО!
Само дело за наследство все още няма..или аз не знам..,но натам вървят нещата! ;D

Теези неща в нормалния солар...са малко трудно видими..да не кажа невидими. Но там акцента е по-различен...

10-ТИ майчино наследство.... ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #104 -: Март 18, 2013, 07:30:16 pm »
Значи си работи кинетичния солар  :yahoo:!
Ето го и моя, който влиза в сила от май 2013. Оста АСЦ / ДСЦ е в съвпад с лунните възли по натал, предполагам ще е важна, съдбовна година. Новолуние в 1-ви - ще поставя началото на нещо ново, ще се променя по някакъв начин. Слънцето У4 в 1-ви - смяна, покупка или продажба на жилище. Марс,  У12  в съвпад с АСЦ-та - да не претърпя някой инцидент  :rolleyes:. Лунните възли от к. солар са в съвпад с наталната опозиция Слънце / Марс по оста 2 / 8 - пак ще се занимавам с наследства  :rolleyes:
« Последна редакция: Март 18, 2013, 07:34:52 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #105 -: Март 18, 2013, 07:31:15 pm »
Започваме от А и Б на астрологията...Преминаваме поетапно през всички теми...Последователно , не хвърчим от тема в тема. После преминаваме няколко курса...Предсказателната астрология е висш пилотаж. :blink: Много пъти съм го казвала....Всички техники...включени в предсказанието дават невероятни резултати.
Аз съм една от малкото в България , която ползва програмата на Румен Колев. Неговата програма е скъпа..,продава се на запад и в Америка...Но ..,за да я ползваш са необходими курсове. Или ВРЕМЕ....
Прочетени 5-6 книжки по астрология...не правят никого астролог....
Изкуство е тази наука....

Мда-посетени курсове и астролози и използването на дадена програма също не могат да те направят астролог
Иначе много емоция има в поста :)
За това, че предсказателната е трудна-съгласна съм, много малко я умеят, поне в бг-така съм чувала-за професионални астролози говоря

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #106 -: Март 18, 2013, 07:31:53 pm »
А какво ще кажете за моя? :-[

Намира се на страница 5,първия пост ;D

Ще си изчакам реда :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Март 18, 2013, 07:47:09 pm »
Ето го и моя, който влиза в сила от май 2013. Оста АСЦ / ДСЦ е в съвпад с лунните възли по натал, предполагам ще е важна, съдбовна година. Новолуние в 1-ви - ще поставя началото на нещо ново, ще се променя по някакъв начин. Слънцето У4 в 1-ви - смяна, покупка или продажба на жилище. Марс,  У12  в съвпад с АСЦ-та - да не претърпя някой инцидент  :rolleyes:. Лунните възли от к. солар са в съвпад с наталната опозиция Слънце / Марс по оста 2 / 8 - пак ще се занимавам с наследства  :rolleyes:

Ще позволиш ли да направя една малка прогноза...по него? :-[ ;D

Не заради показността..,а заради сама теб....самата....Доказана приятелка си ти.... :wub:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #108 -: Март 18, 2013, 08:09:22 pm »

Не заради показността..,а заради сама теб....самата....Доказана приятелка си ти.... :wub:
С най-голямо удоволствие, много ще съм ти благодарна  :wub:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #109 -: Март 18, 2013, 08:21:34 pm »
Цитат на: Марая

С най-голямо удоволствие, много ще съм ти благодарна  :wub:

и аз също, предсказанията може да са трудни, но за мен са най-важни

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Март 18, 2013, 08:29:18 pm »
Поставяш ново начало...Интензивни контакти и връзки....Ново начало в интимните отношения.
Пари и емоции..ново хоби-фотография ще бъде отключено и е твърде възможно да го превърнеш в печеливш бизнес.
Септември месец ще имаш пътуване в чужбина....Възможно ли е да забременееш там? :rolleyes:
Очакват те дела за имущество...
Стабилни и сигурни домашни отношения ще имаш...Смяна на дом през втората половина на годината....

Картата е динамична. Имам ти данните...на лични в скоро време ще ти пиша... :wub:

Много съм разтроена.... :(

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #111 -: Март 18, 2013, 10:01:44 pm »
а може ли да ми подскажете при този солар имам АСЦ 15 Стрелец, който е в съвпад с натален Уран
освен това кинтечно соларната ми Луна е в съвпад с Юпитер, а кинетични Марс/Юпитер( в съвпад) са в съвпад с натално Слънце...
кинетично соларна Венера тригон натален Нептун....
не ми ясно как точно да ги навързвам......
това с Уран ми се вижда важно......но не мога да си ги изясня...

« Отговор #112 -: Март 19, 2013, 12:04:18 am »
С 300 зора и аз го построих кинетичния солар :) и ще помоля за малко съдействие относно тълкуването му. Плутона на Асцендента, като някаква трансформация на личността ми и промяна ли се тълкува ?? не ми е ясно много много....
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #113 -: Март 19, 2013, 03:21:22 am »
 :blink: Марая, темата ме провокира много, макар че напоследък доста се отдалечих от форума...При мен има доста събития, особено градусите на новолунията дето съвпадат с градуса на моята Луна, отделно, че прогресивното Слънце все още се брои в съвпад с Луната ми, отделно че Кинетичния ми солар, е с дата, в която имаше Новолуние...В темата за пълнолуние на 25 февруари бях писала че има събития, на този ден, Луната съвпадаше с 0 градуса с моята прогресивна Луна. Ще постна карта, да я видите - събития със сигурност ще има още...но все още ми тъмна и мътна.
Та да изброя :
На 17.02 - за много кратък момент (миг от вечността ) изпитах нещо, което ми е липсвало цял живот - мъжка прегръдка, но чувството не мога да го опиша....(мъжът чужденец и зодия Риба)
На 22.02 - ми казаха че ще работя до края на месеца - бях в Банско
23.02 получих обаждане за работа зад граница - приключих си месеца и заминах.
На 08.03 - почнах работа - шефа Риба - също чужденец...
На 16.03 - сложих край на едногодишна връзка....
А какво още предстои нямам идея.............
« Последна редакция: Март 19, 2013, 03:37:41 am от daisyline »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #114 -: Март 19, 2013, 08:32:48 am »
Поставяш ново начало...Интензивни контакти и връзки....Ново начало в интимните отношения.
Пари и емоции..ново хоби-фотография ще бъде отключено и е твърде възможно да го превърнеш в печеливш бизнес.
Септември месец ще имаш пътуване в чужбина....Възможно ли е да забременееш там? :rolleyes:
Очакват те дела за имущество...
Стабилни и сигурни домашни отношения ще имаш...Смяна на дом през втората половина на годината....

Картата е динамична. Имам ти данните...на лични в скоро време ще ти пиша... :wub:

Много съм разтроена.... :(
Какво се е случило, ако искаш на ЛС  :unsure:  :wub:?
Много ти благодаря за хубавите прогнози, най-важното е, че годината ще е динамична, писна ми от застой. Действително, мъжът ми има предложение за работа в чужбина и е възможно да заминем края на лятото/ началото на есента. Това предполага и смяна на дом, както си написала  :blink:. Ще видим, какво ще се случи, но ето че нещата са видими в кинетичния солар.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #115 -: Март 19, 2013, 09:33:44 am »
аз не разбрах кое прогресивно слънце се гледа:
-пр слънце в деня на раждането
-или построяваме солар за съответната година, после по този ден на възвръщане построяваме прогресивна карта и гледаме това пр слънце?

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #116 -: Март 19, 2013, 09:35:04 am »
Изчетох темата, но пак да попитам,извинявам се за въпроса,може би нещо не съм разбрала-правилно ли е тълкуването на конетичния солар като синастрия с наталната карта ?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #117 -: Март 19, 2013, 09:58:09 am »
аз не разбрах кое прогресивно слънце се гледа:
-пр слънце в деня на раждането
-или построяваме солар за съответната година, после по този ден на възвръщане построяваме прогресивна карта и гледаме това пр слънце?
Намираш точните градуси, минути и секунди на прогресивното ти Слънце към рожденния ти ден. Построяваш натална карта за съответната година, като напасваш Слънцето да е в точните градуси, минути и секунди като прогресивното. Готово! Например - родена си на 5 май, интересува те кинетичния солар за 2013 - гледаш прогресивното ти Слънце за 5 май 2013. Построяваш карта за 2013, в която Слънцето да е на градусите на прогресивното.
« Последна редакция: Март 19, 2013, 10:03:25 am от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #118 -: Март 19, 2013, 10:04:46 am »
Изчетох темата, но пак да попитам,извинявам се за въпроса,може би нещо не съм разбрала-правилно ли е тълкуването на конетичния солар като синастрия с наталната карта ?
Може да се тълкува самостоятелно, синастрия с прогресивната и наталната карта.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #119 -: Март 19, 2013, 10:13:08 am »
Аз също ще си изчакам реда ако някой може да ми нахвърли идеи по кинетичната карта. Забелязвам, че има неща които се повтарят като теми в наталната, тази карта ми е за тази година. Най-главния ми въпрос е дали се дава смяна на жилището чрез обучението. Защото си мисля тази година да сменя града и университета (2013, септември започва новата учебна) ако някой може да помогне с идеи, благодаря  :P
:)