Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30577 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Кинетичен солар
« Отговор #120 -: Март 19, 2013, 10:21:24 am »
Мисля ,че го направих. :-XСлед 300 мъки.

Как ви се вижда?
Слънцето е в 9-ти в съвпад с У9 - на фокус ще са пътувания, дела, религия, философия. Има тригон към Плутон в 5-ти - нова любов. Опозиция със Сатурн У6 - погрижи се за здравето си, ще станеш по-дисциплинирана в ежедневието. Възможно ли е пътуване в страната и / или в чужбина свързано с работата ти?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #121 -: Март 19, 2013, 10:29:06 am »
Ще погледнете ли и моят? Тази опозиция луна плутон по остта 2-8 дом, която е част от тао квадрат не ми харесва, по прогресии имах такъв аспект, слава богу вече поотмина, много зле се чувствах.

Първо е само кинетичния солар, втората карта е наложена с наталната - планетите в синьо са наталните, в червено соларните.
« Последна редакция: Април 27, 2013, 11:21:49 am от sladurkata »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #122 -: Март 19, 2013, 11:13:17 am »

Как ви се вижда?
Слънцето е в 9-ти в съвпад с У9 - на фокус ще са пътувания, дела, религия, философия. Има тригон към Плутон в 5-ти - нова любов. Опозиция със Сатурн У6 - погрижи се за здравето си, ще станеш по-дисциплинирана в ежедневието. Възможно ли е пътуване в страната и / или в чужбина свързано с работата ти?
Много ти благодаря,за подаръка който ми правиш навръх рождения ден :blink: :rolleyes:
Засега нямам никакви постъпления за чужбина :-\ Но знае ли човек??
То и солара ми, който започва от днес е с изпълнен 9ти дом :-\

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #123 -: Март 19, 2013, 11:26:34 am »
Действащия солар е това, до ноември 2013. Някой ако иска, може да прогнозира. Това, което вече се случи беше леки рокади в работата. Преместиха ме от един офис в друг, нов, вече с нормално работно време, но със същата заплата за сега..по личното разпореждане на шефа.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Март 19, 2013, 11:49:16 am »
sladurkata ,

Подвижна година..контакти, приказки...разговори.
Упр. на АСЦ е в участие тао и то с упр. на 8-ми дом. Операция...
Отделно слънце- 4-ти, марс-6-ти и интерсептиран 11-ти и Венера...Всичко в 11-ти интерсептиран.Венера е упр. на 5-ти и 12-ти.
Какво да ти кажа? Предстои операция както казах по горе. Ще постоиш и у дома...Подкрепа и помощ от приятели на фокус през годината. Ще разчистиш и някой и друг приятел. Възможна е тайна любовна връзка....Силни емоции..,не изключвам връзка на работното място...И пари. Добри пари ще инкасираш през годината.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #125 -: Март 19, 2013, 12:02:51 pm »
Благодаря Марая, операцията я има и в другите карти, тези дни е, стискайте палци. И тайната любовна връзка ми я каза по стандартния солар, ще видим дали ще стане защото никак не ми е любовно, до гуша ми е дошло от мъже.

а парите винаги са добре дошли :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #126 -: Март 19, 2013, 12:36:27 pm »
Действащия солар е това, до ноември 2013. Някой ако иска, може да прогнозира. Това, което вече се случи беше леки рокади в работата. Преместиха ме от един офис в друг, нов, вече с нормално работно време, но със същата заплата за сега..по личното разпореждане на шефа.
Рокадите в работата се виждат по точната опозиция на Слънцето към Юпитер У6. Творческа година. Възможности за допълнителни доходи от творчество. Любовта ще ти е водеща тема през годината.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Март 19, 2013, 12:44:10 pm »
Благодаря Марая, операцията я има и в другите карти, тези дни е, стискайте палци. И тайната любовна връзка ми я каза по стандартния солар, ще видим дали ще стане защото никак не ми е любовно, до гуша ми е дошло от мъже.

а парите винаги са добре дошли :blink:

Не се притеснявай! Всичко ще бъде наред.... ;D

Ще обърнеш сериозно внимание на приятели, организации, протектори....Дома е заключен-11-ти....
Там е фокуса.

Няма да стискам палци..,а ще се помоля за теб....
Ето ти една мантра...АЗ МНОГО Я ОБИЧАМ...Дано те зареди и теб....

http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #128 -: Март 19, 2013, 01:08:04 pm »
Рокадите в работата се виждат по точната опозиция на Слънцето към Юпитер У6. Творческа година. Възможности за допълнителни доходи от творчество. Любовта ще ти е водеща тема през годината.
Благодаря Таня! За бебе нищо не каза, не че имам планове.... имам партньор, но май не ми е до него и се притеснявам сега транзитен марс, като кацне на луната ми дали няма да го оставя... и СЛВ е в 5ти....за жалост и творчество не проявявам, нямам време да се занимавам.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #129 -: Март 19, 2013, 01:21:16 pm »
Благодаря Таня! За бебе нищо не каза, не че имам планове.... имам партньор, но май не ми е до него и се притеснявам сега транзитен марс, като кацне на луната ми дали няма да го оставя... и СЛВ е в 5ти....за жалост и творчество не проявявам, нямам време да се занимавам.
Наблегнах на творчеството по 5-ти дом, но и децата са по него и евентуална бременност също е възможна  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #130 -: Март 19, 2013, 02:11:12 pm »
Наблегнах на творчеството по 5-ти дом, но и децата са по него и евентуална бременност също е възможна  :blink:.
;) И на мен така ми се струва, затова търсих и друго мнение :), още веднъж ти благодаря за отделеното време!

« Отговор #131 -: Март 19, 2013, 02:45:02 pm »
Много интересен метод и от това което видях до сега е, и действащ.

Ето как работи при мен.
Кинетичен АЦ в Стрелец - разширяване, предимно на килограми ;D.
Слънце и Мерк в 8ми - обяснява защо само мисли за смърт и живот след смъртта са ми в главата :o .
Плутон и Луна в съвпад в Козирог в 1ви дом...брей, за това ли станах материалистична и студена кучка  :P ? Явно да.
Уран в 4ти - нищо чудно, че повече от всякога искам да се изнеса от нас.

Като цяло, кинетичния солар е едно към едно с реалността :unsure: .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #132 -: Март 19, 2013, 02:47:09 pm »

Как ви се вижда?
Много ти благодаря,за подаръка който ми правиш навръх рождения ден :blink: :rolleyes:
Засега нямам никакви постъпления за чужбина :-\ Но знае ли човек??
То и солара ми, който започва от днес е с изпълнен 9ти дом :-\
Благодаря Таня :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Март 19, 2013, 02:57:37 pm »
Много интересен метод и от това което видях до сега е, и действащ.

Ето как работи при мен.
Кинетичен АЦ в Стрелец - разширяване, предимно на килограми ;D.
Слънце и Мерк в 8ми - обяснява защо само мисли за смърт и живот след смъртта са ми в главата :o .
Плутон и Луна в съвпад в Козирог в 1ви дом...брей, за това ли станах материалистична и студена кучка  :P ? Явно да.
Уран в 4ти - нищо чудно, че повече от всякога искам да се изнеса от нас.

Като цяло, кинетичния солар е едно към едно с реалността :unsure: .

Още едно потвърждение... ;D Благодаря....

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Март 21, 2013, 09:50:40 pm »
:blink:Има ли желаещи да се включат с коментар??? :rolleyes:

Ако ме подсетиш утре...с удоволствие. :blink:
Вече съм уморена..,за сериозни неща.... ;)
Извинявай! Утре с удоволствие...

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Март 22, 2013, 07:28:22 pm »
:blink:С риск да стана НАХАЛНА = МАРАЯ , напомням за себе си...

;) :blink: Ще погледна...И ще пиша.

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Март 22, 2013, 08:37:35 pm »
:blink:С риск да стана НАХАЛНА = МАРАЯ , напомням за себе си...

Смятам, че акцента ще бъде партньорска връзка. Приключване на такава ще бъде на дневен ред. Наред с това трябва да бъдеш внимателна по отношение на договори...
Разширение на Егото...,внимавай да не напълнееш.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #137 -: Март 22, 2013, 08:48:49 pm »
Марая, експериментирала ли си с кинетичния солар в мунданната астрология? Мисля, че и там е много показателен  ;).
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Март 22, 2013, 08:58:28 pm »
Марая, експериментирала ли си с кинетичния солар в мунданната астрология? Мисля, че и там е много показателен  ;).

;D :wub: Как разбра....?

Опасна си- ПРИЗНАХ ТЕ! ;D

« Отговор #139 -: Март 22, 2013, 09:10:01 pm »
Марая, ако не те затруднявам ще погледнеш ли и моя кинетичен солар. Интересуваме основно около любовните взаимоотношения. Ще ти бъда много благодарна.