Здравей Гост

Кинетичен солар

• 183 Отговора
  • 30633 Прегледи
Re: Кинетичен солар
« Отговор #140 -: Март 22, 2013, 09:27:10 pm »
Уау,направих си и аз кинетичен солар.Има някои общи акценти с обикновения солар.Качвам ги и двата.И в двата сол.Марс е на К8,в кинетичния е в съвпад с ЮЛВ и с този пълен осми дом,не ми се мисли,взех да се притеснявам.Като ми остане малко време,ще погледна и за минали години  :blink:

« Отговор #141 -: Март 22, 2013, 09:36:42 pm »
 ;) :blink:Благодаря Марая-няма начин да приключа "връзка",понеже такава няма отдавна...
Благодаря,за напомнянето за "разширение".

*

Papy

• 4343
« Отговор #142 -: Март 22, 2013, 09:37:08 pm »
Каризма, нещо ми се струва, че не е наред в сметките при теб, или пък не са за тая година
Може и да бъркам, но виж пак

« Отговор #143 -: Март 22, 2013, 09:52:47 pm »
Каризма, нещо ми се струва, че не е наред в сметките при теб, или пък не са за тая година
Според мен,всичко е така.Пр.Слънце е в този градус,в деня,в който започва новия солар.Нагласих Слънцето на този градус и построих карта.Мисля,че не греша  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #144 -: Март 22, 2013, 10:06:49 pm »
Според мен,всичко е така.Пр.Слънце е в този градус,в деня,в който започва новия солар.Нагласих Слънцето на този градус и построих карта.Мисля,че не греша  :blink:

Писах ти съобщение-пак казвам-може и да бъркам :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #145 -: Март 22, 2013, 10:09:14 pm »
Марая, ако не те затруднявам ще погледнеш ли и моя кинетичен солар. Интересуваме основно около любовните взаимоотношения. Ще ти бъда много благодарна.

Нова връзка...,силни емоции..,напрежение по отношение на любовните отношения...Ще бъдеш и лъгана...и заблудена. Но връзката ще се помни дълго.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #146 -: Март 22, 2013, 11:06:13 pm »
Марая, експериментирала ли си с кинетичния солар в мунданната астрология? Мисля, че и там е много показателен  ;).

;D :wub: Как разбра....?

Опасна си- ПРИЗНАХ ТЕ! ;D
Експериментирам с една карта на България и кинетичният солар дава удивителни резултати  ;D. Мидпойнтите също, например Марс / Уран - преврат  ;D. Не всичко е видимо по транзити.  :wub:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #147 -: Март 23, 2013, 09:15:50 am »
Марая, ако не те затруднявам ще погледнеш ли и моя кинетичен солар. Интересуваме основно около любовните взаимоотношения. Ще ти бъда много благодарна.

Нова връзка...,силни емоции..,напрежение по отношение на любовните отношения...Ще бъдеш и лъгана...и заблудена. Но връзката ще се помни дълго.

Благодаря, Марая  :blink: :blink: :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #148 -: Март 23, 2013, 09:18:14 pm »
Ето го и моя кинетичен солар и ми е много интереснно....:)  Марая искаш ли да погледнеш ?

Нещо интересно ???
Да качвам ли и обикновения солар ?

Ха ха  картата я няма, пак ще пробвам да я кача :)
« Последна редакция: Март 23, 2013, 09:35:51 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #149 -: Март 23, 2013, 09:51:13 pm »
Може да не съм Марая, но нека се пробвам по солара ти.  :P
Възможно е да се наложи да поемаш повече отговорности в работата, да преминаш някакво обучение или пък да ти се наложи да пътуваш. Нова любов и може би тайна любовна връзка.  :blink: Вероятно с някой по-улегнал и може би по-възрастен от теб. Дали пък няма да получиш парички от някого (може би наследство)?  :rolleyes:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #150 -: Март 24, 2013, 10:45:56 am »
тук ще поставя моя кинетичен солар, ще се радвам, ако някой има желание да коментира :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #151 -: Март 24, 2013, 11:17:37 am »
Може да не съм Марая, но нека се пробвам по солара ти.  :P
Възможно е да се наложи да поемаш повече отговорности в работата, да преминаш някакво обучение или пък да ти се наложи да пътуваш. Нова любов и може би тайна любовна връзка.  :blink: Вероятно с някой по-улегнал и може би по-възрастен от теб. Дали пък няма да получиш парички от някого (може би наследство)?  :rolleyes:
Благодаря ти Веско,
За сега съм се концентрирала върху дипломирането, е дай боже да намеря работа по специалността, макар че ме чака служебен стаж / не платен / та за това не го броя за работа ха ха...
За любов...може само да се надявам, пък било тя тайна или явна.
А това за парите звучи суперско дай боже да е така.
 ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #152 -: Март 24, 2013, 11:50:33 am »
 ;)ТА...според ОПИТНИТЕ АСТРОЛОЗИ ТУК= последно на кой Солар да залагаме,като по=точен Стандартния или Кинетичния???

*

Asol

• 4140
« Отговор #153 -: Март 24, 2013, 12:04:07 pm »
Няма такова нещо като по-точен, методитe които използваш се разглеждат като съвкупност. Поединично нищо не може да бъде такова само по себе си.
« Последна редакция: Март 24, 2013, 12:10:25 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Март 24, 2013, 12:12:02 pm »
Вероятно кинетичният се разглежда като допълваща техника, не като основна - за доуточняване на някои по-фини детайли. Сам по себе си не е заместител на стандартния солар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #155 -: Март 24, 2013, 01:16:15 pm »
Благодаря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Април 11, 2013, 05:21:46 pm »
Танче,
Снощи говорих с един доста добър астролог...приятел.
Споделих му за наблюденията от Кинетичния солар. Той има същите впечатления...
Ще ми се..да видим , затъмненията дали и как въздействат на кинетичния солар.

При мен има точна квадратура на затъмнението от 10.05.2013-та към кинетичния марс...

Виж има ли нещо при теб... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #157 -: Април 11, 2013, 06:08:06 pm »
Интересно, погледнах затъмненията за годината, в която забременях, попадат в 1 / 7 домове от кинетичния солар. Слънчевото е в съвпад със СЛВ, Нептун, Хирон в 1-ви дом, а Лунното - в съвпад с Марс в 7-ми. За годината, в която почина баща ми е много интересно - Слънчево затъмнение в съвпад с кинетична Венера в 9-ти дом, Венера управлява 10 дом /бащата/ и 3-ти дом - той почина при автомобилна катастрофа и се наложи да живея при леля ми - все теми по 3-ти дом.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Април 11, 2013, 06:11:29 pm »
Интересно, погледнах затъмненията за годината, в която забременях, попадат в 1 / 7 домове от кинетичния солар. Слънчевото е в съвпад със СЛВ, Нептун, Хирон в 1-ви дом, а Лунното - в съвпад с Марс в 7-ми. За годината, в която почина баща ми е много интересно - Слънчево затъмнение в съвпад с кинетична Венера в 9-ти дом, Венера управлява 10 дом /бащата/ и 3-ти дом - той почина при автомобилна катастрофа и се наложи да живея при леля ми - все теми по 3-ти дом.

Буквализъм... :-\

Я погледни при мен...къде ще бъде затъмнението? :rolleyes:
Как ще го изкоментираш?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #159 -: Април 12, 2013, 08:13:42 am »

Буквализъм... :-\

Я погледни при мен...къде ще бъде затъмнението? :rolleyes:

Как ще го изкоментираш?
Марая, тази година има сериозни предпоставки при теб да започнеш да се занимаваш с политика. Затъмнението попада в 11-ти кинетичен, квадратура с Марс в 8-ми, У10. Аз отчитам и тригона към Венера, У4 и У11 - смятам, че ще има промени в дома или засягащи майка ти ( затъмнението е в широк съвпад с наталната ти Луна и опозиция към У4 ).
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх