Здравей Гост

Плагиатството е престъпление

• 85 Отговора
  • 15207 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Плагиатството е престъпление
« -: Март 20, 2013, 09:23:58 pm »
При това по-сериозно от правописа....
Много смешно...и жалко е , когато жени с претенции крадат заглавия..,мнения...,дори и постове.
Преди време когато трябваше този сайт да се "затрие"...,защото нечий болен мозък...имаше амбициите да го направи...астросайта преболедува.
Тук всичко онова..,което е написано пази дати, часове...а и аз ...и Лили ..както и други потребители сме живи и здрави...
и можем да застанем не отзад...,а отпред пред заглавията...и съответно зад темите...
Тази вечер ми изпратиха един линк...И тъй като разбрах, че интернет пространството се е размножило...и злобата и болния мозък на една неудовлетворена жена е причина да се възроди още един форум.../..ЗАЩОТО Е ТРИЕЛА ПОГОЛОВНО НИКОВЕ...ОБИЖДАЛА И КАКТО ВИНАГИ Е ПОСТАВЯЛА ПОД СЪМНЕНИЕ ЗНАНИЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДРУГИТЕ..КАКТО И ЦЕННОСТИТЕ ИМ.../ НАЙ-УЧТИВО ВИ МОЛЯ...ДА СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ЗАГЛАВИЯ...ОТ ТОЗИ ФОРУМ И ОТ астросир...ЗАЩОТО ОСВЕН , ЧЕ Е ВИДНО КОЛКО ЕЛЕМЕНТАРИЗЪМ И ЛИПСА НА КРЕАТИВНОСТ ЛИПСВА...ТАКА СЪЩО ПЛАГИАТСТВОТО Е НАКАЗУЕМО.... :blink:

На новия форум ПОЖЕЛАВАМ КЪСМЕТ И ТВОРЧЕСТВО....!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
Re: Плагиатството е престъпление
« Отговор #1 -: Март 20, 2013, 09:49:56 pm »
Какво станало ?!  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Март 20, 2013, 09:57:01 pm »
Оня с летящите сандалки пак прави бели. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 20, 2013, 10:14:26 pm »
Оня с летящите сандалки пак прави бели. :))

Нее...Ранените луни са виновни? ;D

Луната е най-важното нещо в картата на всяка жена.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 20, 2013, 10:16:57 pm »
Ранени Луни = хвърчащи перушини.

Където има афликция, трябва да се пощи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Март 20, 2013, 10:26:44 pm »
И квоо?
Нищо не разбрах

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 20, 2013, 10:39:50 pm »
Папи,
заради теб...И заради себе си...ще си позволя да публикувам тук нещо ,което там ще бъде изтрито...
И не защото се чувствам обидена...-няма как да ме обиди някой, който не заслужава дори и капка от ввниманието ми...
А защото бях обвинена...,че аз съм причина за цепене на този форум...
Просто тази вечер получих това...ПРИЕМАМ ГО ЗА РЕАБИЛИТАЦИЯ НА ТОЗИ ФОРУМ...И ЗА ВИДОВ ДЕН.... :blink:

haralanova
Newbie

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0
Публикации: 16

Re: Лафче
« Отговор #2134 -: Март 19, 2013, 15:23:02 »
Publish
Вижънче здравей, намерих начин да ти излъжа блокирането.Не ти прави чест просто да обиждаш толкова долно хората и после да им триеш профилите без дори да кажеш защо. Не ти отива на годините, изтри ми профила и после като влязох с друго име да попитам,защо ми изтри и поста тука в лафчето. И си направих всичкия този труд,за да напиша това другите да имат едно на ум с тебе,защото си много долна. Не може да очакваш да обиждаш някого по най-гадния начин и човека да ти мълчи,особено пък аз. Много мразя да гаврят и да подиграват хората а вие с дъ уан се показахте колко ви е акъла,а иначе много парадирате колко духовно извисени сте....хайде хубав ден,ясно ми е и че ще изтриеш и този пост, но бъди жива и здрава друго нямам какво да ти кажа, има Господ и той си знае работата. За не разбралите аз съм valiastankova. Но вижънчето беше така любезна да ми изтрие профила дори без да предупри... но хора,който най-малко очаквах ме намериха и са ме преценили що за човек съм.

Енума Елиш
Newbie

Thank You
-Given: 0

Публикации: 2

Vision
Hero Member

Thank You
-Given: 46
-Receive: 74

Публикации: 1775

« Отговор #2137 -: Днес в 19:25:44 »
Publish
Цитат на: Emma в Днес в 18:48:57
Дори моето търпение започва да се изчерпва. Няма ли кой да изрине тези мнения?

И е много чудно как Вижън е обиждала, но тези мнения отгоре не са никак обидни, а колко са високочестотни...
Някак не се връзват нещата.   

Човек трябва да умее да побеждава с достойнство, но и да губи с такова. Вече ми идва в повече това революционно пискане.

Емма- тактиката им е такава..нали са си направили форум, сега идват тук да гонят хората, за да ги привличат при тях уж, и който е наивен се хваща..нека да им седят писанията, да се види що за хора са ги писали..станкова затова беше банната, защото няколко седмици само седеше в чата и се зяждаше, за да се отказват хората да влизат..
но хората имат и мозък и очи и виждат за какво става въпрос..нека всеки сам да прецени..

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 20, 2013, 10:42:24 pm »
Vision
Hero Member

Thank You
-Given: 46
-Receive: 74

Публикации: 1775

« Отговор #2138 -: Днес в 19:43:20 »
Publish
чудя се обаче- аз ли не съм нормална или някой друг не е- да си направи няколко регистрации, а да изтрие само една от тях..

явно е планирала да пише с фейк профил..  и станкова досега си показа три регистрации..чудно тази колко ли има..
иначе гледам сума ти регистрации има във форума, а то половината на станкова и сие...

абе има един ненормален..сигурно съм аз, няма кой друг да е..

« Отговор #2139 -: Днес в 20:08:40 »
•  Publish
Цитат на: Vision в Днес в 19:25:44
сега идват тук да гонят хората, за да ги привличат при тях уж, и който е наивен се хваща..

Дали? Създателите на този форум и те ли са разчитали на лов за шарани?! Интересна повтаряемост забелязвам обаче.   И оттатък на някои хора им се привиждаше, че има заговор за съсипването му. Докато заравяха главите си като щрауси и все сочиха другите за проблемите, все така не осъзнаваха, че правят грешка след грешка.

Сигурна съм, че извън емоциите и истериите, тук поне шепа хора са се замислили върху този феномен. Е те това е ретро спектакъл! Който може и вижда наистина да си прави изводите, и те съвсем не са на тази дребнава плоскост, на която в повечето случаи се поставят от масовите мозъци.

Активен
Бъдещето не е изковано върху камък. Нещата се променят.

ТА ФОРУМ ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ....
Прави се с постоянство..,с любов и разбиране.... :blink:

Тук ставаше същото.... ;D

НЕ СЪДЕТЕ-ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ! :blink:
« Последна редакция: Март 20, 2013, 11:19:35 pm от Марая »

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Март 20, 2013, 10:55:34 pm »
То хубу, ама не виждам откраднато, нито пък името марая някъде замесено

Такива сме хората-караме се, сдобряваме се, няма угодия
Аз затова викам-да си говорим за астрология

Щото откакто взеха да показват по тв колко къде и кога се самозапалили, взеха още повече да се палят

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Март 20, 2013, 10:57:07 pm »
Да, няма нищо общо с плагиатство каквото всъщност е заглавието на темата.

*

abroad

• 2187
« Отговор #10 -: Март 20, 2013, 11:10:41 pm »

ТА ФОРУМ ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ....
Прави се с постоянство..,с любов и разбиране.... :blink:

сериозно ;D - като го напишеш вярваш ли си
фалш, цинизъм и демагогия - модерни са и добре се пласират в днешна България
отдавна и е време военно положение на тая държава - само таз идея работеща остана

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 20, 2013, 11:17:46 pm »
Само робското самосъзнание мечтае за деспотизъм и военно положение..

ЗА СВЕДЕНИЕ ИМАМ БАН ПО АЙ-ПИ И НЯМА КАК ДА ЦИТИРАМ ДОРИ И ЗАГЛАВИЯТА...
ПОЛУЧАВАМ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ ТЕЗИ БИСЕРИ ОТ ТЕМА ЛАФЧЕ.... ;D

ВИЕ можете да влизате...НЯМА ЛИ КОПИРАНИ ЗАГЛАВИЯ? ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #12 -: Март 20, 2013, 11:20:18 pm »
от таквиз като теб ми е мисълта за спасение - разбира се, че няма как да ти харесва ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 20, 2013, 11:22:25 pm »
Честита пролет!
Пожелавам ти любов...мъчно ми през няколкодни да те гледам самотна...по вечерно време тук....

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 20, 2013, 11:39:16 pm »
Енума Елиш
Newbie

Thank You
-Given: 0

Публикации: 2

« Отговор #2140 -: Днес в 20:23:25 »
Publish
Има едно нещо, което явно Вижън, не познаваш като понятие - нарича се приятели. Не ти пиша от фейк регистрация. Пиша ти от регистрацията на приятелка, която имах грешката да заблудя, че може да прочете нещо стойностно в този форум.  Уви, останаха само въпросите на Смешко кога ще си бръкне в гъза и кога ще й бръкне някой друг. Никой не ти зарибява хората и не ги гони - те си отидоха много преди да го има новия форум - благодарение на теб. Новият форум е създаден и поддържан именно защото държането ти ни изгони от тук (все пак имаме достойнство, дреме ми на мен, че не си ми дала бана) И не се превъзнасяй много за написаното - защото в крайна сметка главното, което искам е хората, които все още не знаят, да разберат каква си навреме. За теб знам, че си безнадеждна и няма да се оправиш. Останала си теле на мост толкова много години от живота си, сега ли ще се оправиш.   А относно мнението на Ема, наистина не виждам какво съм загубила - комуникацията с високопарната селянка Вижън ли?    За мен нищо съществено не се е променило. Пък и има разлика да кажеш на човек какъв е спрямо делата му и от това да избиваш комплекси за сметка на достойнството на другите хора спрямо някакви техни социални особености, които не могат да променят.

Когато Плутон говори...-всичко е казано...директно! ;D

Браво! За позицията и силата и смелостта да кажеш истината в очите! ЕВАЛА!

*

abroad

• 2187
« Отговор #15 -: Март 20, 2013, 11:40:04 pm »
аз през няколко, ти ежедневно - винаги уважавай първо себе си са казали мъдрите, ма кой да чуе
честит ден на щастието ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 20, 2013, 11:42:41 pm »
Аз съм си у нас.... ;D И ...и на двете места ..и в реала и във виртуала..
А и на години.... ;D

Ти си още млада...-действай! ;) ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #17 -: Март 20, 2013, 11:57:22 pm »
остаря ли ;D - а, умът къде е?

мани и това не става, пак възраст ;D

краденото няма как да ти е дом, нито в реала, ни във виртуала

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 21, 2013, 12:13:05 am »
остаря ли ;D - а, умът къде е?

мани и това не става, пак възраст ;D

краденото няма как да ти е дом, нито в реала, ни във виртуала

Знаеш ли...,няма да е зле да ти заведа едно дело....Ще се консултирам утре с адвокатите си...Бачкай...щото ще се наложи да плащаш...
Как реши, че е кражба не знам..,но ще се наложи да докажеш....какво ,кога.... :blink: Сайта е тук...форума също... ;D
И другата обида...-човека не е герантофил...Поздрави...предай на баба... :P

Лека нощ!

;D
« Последна редакция: Март 21, 2013, 12:17:10 am от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Март 21, 2013, 08:36:10 am »
Хубаво е да има повече астрологични форуми - всеки да стои и да си пише там, където се чувства най-комфортно. В крайна сметка хората се връщат там, където има какво да се научи, не просто да се чете. Успех на новото начинание! :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.