Папи,
заради теб...И заради себе си...ще си позволя да публикувам тук нещо ,което там ще бъде изтрито...
И не защото се чувствам обидена...-няма как да ме обиди някой, който не заслужава дори и капка от ввниманието ми...
А защото бях обвинена...,че аз съм причина за цепене на този форум...
Просто тази вечер получих това...ПРИЕМАМ ГО ЗА РЕАБИЛИТАЦИЯ НА ТОЗИ ФОРУМ...И ЗА ВИДОВ ДЕН.... :blink:
haralanova
Newbie
Thank You
-Given: 1
-Receive: 0
Публикации: 16
Re: Лафче
« Отговор #2134 -: Март 19, 2013, 15:23:02 »
Publish
Вижънче здравей, намерих начин да ти излъжа блокирането.Не ти прави чест просто да обиждаш толкова долно хората и после да им триеш профилите без дори да кажеш защо. Не ти отива на годините, изтри ми профила и после като влязох с друго име да попитам,защо ми изтри и поста тука в лафчето. И си направих всичкия този труд,за да напиша това другите да имат едно на ум с тебе,защото си много долна. Не може да очакваш да обиждаш някого по най-гадния начин и човека да ти мълчи,особено пък аз. Много мразя да гаврят и да подиграват хората а вие с дъ уан се показахте колко ви е акъла,а иначе много парадирате колко духовно извисени сте....хайде хубав ден,ясно ми е и че ще изтриеш и този пост, но бъди жива и здрава друго нямам какво да ти кажа, има Господ и той си знае работата. За не разбралите аз съм valiastankova. Но вижънчето беше така любезна да ми изтрие профила дори без да предупри... но хора,който най-малко очаквах ме намериха и са ме преценили що за човек съм.
Енума Елиш
Newbie
Thank You
-Given: 0
-Receive: 0
Публикации: 2
Vision
Hero Member
Thank You
-Given: 46
-Receive: 74
Публикации: 1775
Re: Лафче
« Отговор #2137 -: Днес в 19:25:44 »
Publish
Цитат на: Emma в Днес в 18:48:57
Дори моето търпение започва да се изчерпва. Няма ли кой да изрине тези мнения?
И е много чудно как Вижън е обиждала, но тези мнения отгоре не са никак обидни, а колко са високочестотни...
Някак не се връзват нещата.
Човек трябва да умее да побеждава с достойнство, но и да губи с такова. Вече ми идва в повече това революционно пискане.
Емма- тактиката им е такава..нали са си направили форум, сега идват тук да гонят хората, за да ги привличат при тях уж, и който е наивен се хваща..нека да им седят писанията, да се види що за хора са ги писали..станкова затова беше банната, защото няколко седмици само седеше в чата и се зяждаше, за да се отказват хората да влизат..
но хората имат и мозък и очи и виждат за какво става въпрос..нека всеки сам да прецени..