Здравей Гост

Пътувания в чужбина

• 67 Отговора
  • 10007 Прегледи
Re: Пътувания в чужбина
« Отговор #40 -: Март 23, 2013, 02:37:58 am »
Швейцария  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 23, 2013, 02:39:51 am »
Швейцария  :blink:

Една картичка прати...А Гърция... :rolleyes:
Защо Гърция.... :rolleyes: :-\Ще помисля....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Март 23, 2013, 02:49:09 am »
До сега не съм пътувала до Гърция...и нямам особено желание. Имахме планове с приятеля - вече екс - да пътуваме до Малайзия тази година, но всичко се преобърна и се намерих в Швейцария, гурбетчийка...Така че освен в Европа и в съседна Турция, не съм бил по други континенти, но имам огромно желание. Може би някой ден...тоз Сатурн 12, който се явява дневен управител на СЛВ-то.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #43 -: Март 23, 2013, 10:16:34 am »
Не съм пътувала в чужбина ,но това ми е мечтата.В момента прогресивната луна ми е на 3 градуса от 9 дом ,някъде през май-юни отива в 9  :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #44 -: Март 23, 2013, 10:44:09 am »
При първото ми излизане в чужбина прогресивната ми Луна е била в Стрелец - класика в жанра. При едно стабилно пътешествие в Европа прогресивната ми Луна е във Водолей в 3-и дом. Имаше дълъг период на липса на пътувания/имам предвид в чужбина/, но откакто прогресивната ми Луна влезе в 3-и дом отново започнах да пътувам.Имах и съвпад на транзитен Юпитер с натална Луна. Всъщност това е нещото, която ме зарежда най-много  и което очаквам с нетърпение - ПЪТУВАНЕТО! Така е при мен, но имам  един познат, който не спира да пътува - прави го през цялото време и от години. Обиколил е целият свят - не преувеличавам, както аз ходя до вилата например, така той ходи до Тайланд, Мавриций,Малдивите, Куба, САЩ,  Австралия и т.н.  При него  е заложено в натала и каквито и транзити и прогресии да има, все си пътува. При този човек Асц е Стрелец, Луната е кацнала точно върху Асц, а Плутон и Уран са в точен съвпад в 9-ия му дом.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #45 -: Март 23, 2013, 11:48:29 am »
Може би работата му да е свързана с пътуванията в чужбина..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #46 -: Март 23, 2013, 12:54:45 pm »
Може би работата му да е свързана с пътуванията в чужбина..

Отначало - да! Но после сам си организира пътуванията, вече повече от 10 години и го прави за удоволствие. Работи за себе си, т. е.  има собствен бизнес.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #47 -: Март 23, 2013, 02:09:39 pm »
Е да де, пак работи и това е супер- за себе и е свързано с пътувания.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #48 -: Март 23, 2013, 02:18:31 pm »
Как да различим пътуването в близка чужбина и висшето образование / като цяло и другите теми по 9ти дом... ? .. И прогресивна луна през 9ти съм имала, и разни транзити към к9, У9, но винаги е ставало въпрос за учене, философия, мироглед.. Обичам да пътувам и постоянно пътувам, всяка седмица по 500км +/- минавам, но в рамките на нашата страна.. По натал имам указания за живот и пътуване в чужбина, но явно още не е дошъл момента :)))) като дойде и аз ще се разпиша по темата :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Март 23, 2013, 02:42:28 pm »
Ами за чужбина можеш да гледаш и к12, у12, планети вътре, евент нептун, юпитер

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #50 -: Март 23, 2013, 03:50:47 pm »
Как да различим пътуването в близка чужбина и висшето образование / като цяло и другите теми по 9ти дом... ? .. И прогресивна луна през 9ти съм имала, и разни транзити към к9, У9, но винаги е ставало въпрос за учене, философия, мироглед.. Обичам да пътувам и постоянно пътувам, всяка седмица по 500км +/- минавам, но в рамките на нашата страна.. По натал имам указания за живот и пътуване в чужбина, но явно още не е дошъл момента :)))) като дойде и аз ще се разпиша по темата :))))

Може би и финансите трябва да се гледат и възможностите за работа зад граница, т.е 2-и и 6-и дом. Все пак пътуванията обикновено са свързани с пари, макар и невинаги. Ако ти се пътува, защо не погледнеш сайтовете с колективни оферти, има много прилични предложения. Извинявам се, че спамя темата с последното изречение!

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #51 -: Март 23, 2013, 04:14:08 pm »
У 12 В 12 ДОМ със Слънце и Марс там ,това за какво говори ..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Март 23, 2013, 04:51:16 pm »

Може да си сраменжлива и потайна, може да си интуитивна, може да си роден учител, член на тайни организации, оператор, много различни неща

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #53 -: Март 24, 2013, 09:45:14 am »

Може да си сраменжлива и потайна, може да си интуитивна, може да си роден учител, член на тайни организации, оператор, много различни неща
Знаеш ли ,че позна за роден учител Papy..но много ми е интересно при жените нали гледаме Слънце и Марс за партньора а тук са в 12 ..свързан с Чужбина може би?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Март 24, 2013, 10:53:15 am »
Книжките не могат да се четат буквално-имам карта на жена с марс и слънце в 12-ти и мъжът й не е чужденец, нито различен по какъвто и да било начин, даже май са учили в съседни училища

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Март 24, 2013, 11:50:17 am »
Това е клише, но ще го кажа-нищо не е показателно само по себе си. Аз имам у7 в 9-ти, никога не съм имала даже смесена кръв гадже, да не говорим за брак с чужденец
И не бих казала, че чужденците са ми много интересни като цяло, макар че ме приемат добре

*

ivola

• 41
« Отговор #56 -: Март 24, 2013, 12:26:54 pm »
Когато бяхме на почивка в Гърция (макар че аз много не я броя за чужбина) съм имала Тр. Меркурий У3 в 3 дом.
Майка ми по работа е обиколила целия свят, последно беше в Бразилия, по рождение има Ретро Венера и Слънце в 9 дом в опозиция с Ретро Уран в 3 дом и винаги ме е било страх да не падне самолетът.
Имам и роднина стюардеса, женена за бивш шеф на въздушното движение, тя е със Слънце в 9, Плутон в 3 и понеже има и луна в 12, емигрираха в Америка.
Имам пълен 12 дом - Марс у8,Меркурий у1,10,12,Слънце у11,Плутон у3 - не съм пътувала в чужбина.В България - да,често.

« Отговор #57 -: Март 24, 2013, 12:54:40 pm »
Книжките не могат да се четат буквално-имам карта на жена с марс и слънце в 12-ти и мъжът й не е чужденец, нито различен по какъвто и да било начин, даже май са учили в съседни училища
току-що получих ужасно дежа вю:Д

никога не съм обичала да пътувам. не знам, не съм имала такава потребност.
в последните няколко години (2-3), обаче, сериозно обмислях емиграция. не знам как се роди идеята. може би, защото в един момент осъзнах, че нищо съществено не ме задържа тук, което така инато отказвам да напусна/изоставя. та, да, чужбина се яви в главата ми като бягство. в момента не ми се тръгва, защото считам, че имам какво да направя (и с кого) точно тук. но имам моменти, в които виждам емиграцията, като единствен хоризонт/изход.
//пхахха, ще споделя нещо, което може да е смешно, ама нали... свикнала съм хората, на които държа, да си тръгват от живота ми, да ме изоставят. та в един от компенсаторните ми блянове аз съм на другия край на света, на всички им липсвам и ме тъгуват. :-[

в края на август 2012 съвсем спонтанно си събрах една раница (предимно с книги:Д), взех си последен автобусен билет до Виена (двупосочен, случих на промоция) и тръгнах с влакове към Копенхаген. не бях излизала навън, тръгнах почти без пари, не мислех да се връщам. т.е. отново бягах. тръгвах си, с убеждението, че този път е завинаги. //върнах се, заради любов(ни обещания). не съм сигурна, че това беше правилното решение. струва ми се, че разруших илюзията си за спасителен хоризонт и сега няма къде да избягам. (отказах се от Корея дори, с която надувах главата на всички с години)

Меркурий ми е У1 и У5, ретро в 8-ми в Козирог, в точен съвпад с Нептун (у11) - по-скоро пътувам в илюзиите си и изкуството. В по-широк съвпад (5*) е със Сатурн (у9), на върха на 9-и дом.
През август 2012 прогресивната ми Луна сменя знака и влиза в Рак (у3), във 2-ри дом. Прогресивен Меркурий върви към съвпад с нат. Слънце (у12) в 9-и.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #58 -: Март 24, 2013, 01:03:51 pm »
При мен пътуването/в графа Хоби/ без намесата на У5 Венера и съУ 9 Нептун не минава.
Не е маловажен и фактът,че задължително си избирам места с вода ;D,най-малкото някое езеро трябва да има.
Първото беше при про Луна в 3 дом,тр.Нептун и дир. Венера съвпад нат. Слънце.Тр. Уран като У9 ми е бил близо до МЦ.Тр. Луна също е била в 3 дом в деня на тръгването.
При следващите прогресивната Луна вече е била в 4 нат,Везни.Тр.Нептун и дир. Венера още са действали.
При последното-прогр. Луна в последния градус на Скорпион,дир.Нептун върху нат. Венера.
в деня на заминаването пълнолуние по оста АЦ/ДЦ,аспектиращо точно У9 Уран,който натално е в 5 дом.

*

Divna

• 2478
« Отговор #59 -: Март 24, 2013, 03:59:46 pm »
Обаче аз съм чела за натална венера в 12ти,че е и тайни връзки и любови. :blink: :blink: :blink:
а на практика дава трудно изразяване в сферата на любовта

Моята Венера е в 12ти дом. Нито тайни връзки съм имала, нито ми е трудно да си изразя чувствата.
Венера в 12 дава мистериозност, обаятелност и търсене на "идеалната" любов, която за съжаление в реалния свят не съществува.  Зависи как е аспектирана Венера в радикса и в кой знак е. Познавам доста хора с Венера в 12, които професионално са свързани с някакъв вид изкуство (поети, сценаристи, художници ...). Тези хора, знаейки, че идеалната любов не съществува я представят в произведенията си.