Здравей Гост

пълнолуние на 27 март

• 76 Отговора
  • 9836 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: пълнолуние на 27 март
« Отговор #20 -: Март 22, 2013, 10:04:55 pm »
Що пък врагове-може приятел да ти се докаже с навременна помощ
и двете се проявиха- и приятел(ка) ми оказа помощ и врагът си показа рогата, ден след Новолунието  :mellow:

Ама то 27-ми не е дошъл още

« Отговор #21 -: Март 23, 2013, 08:18:22 am »
по пълнолудие финализираш започнатото по новолуние .... :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #22 -: Март 24, 2013, 12:10:51 am »
Новолунието от 11-ти беше в 11-ия ми дом и квадратираше Марс (у12 в 7)
изведнъж ми се прииска време за себе си и се отдръпнах от хората. с някои се поскарах, с други имаше някакво напрежение, трети просто игнорирах. същевременно с това успях да споделя/вентилирам неща, които трупах в себе си, на мои близки хора.

Пълнолунието ще е по оста 11-5д. Квадрат Уран (у10 в 8), квадрат Юпитер (у7 във 2), секстил/тригон АЦ и МЦ.
нямам никаква идея как ще се прояви. ще видим.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Март 24, 2013, 05:37:05 pm »

;D ;D При мен е на К12, а Слънцето е на К6, да не хвана шарката на малкия отпреди 2 седм. се чудя  ;D
Съвпада с тр. венера, която ми е У1 също, и Уран, който ми е У4  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #24 -: Март 25, 2013, 07:07:00 am »

;D ;D При мен е на К12, а Слънцето е на К6, да не хвана шарката на малкия отпреди 2 седм. се чудя  ;D

от опит:

рубеола при  тр.Уран в 12  опозе марс  , марс съвпад слънце в 6
варицела при тр.Нептун УАсц в 12 опозе Марс в 6, тр.сатурн У12 /юпитер на К3 каре Меркурий в 6 дом,зарази се от съученик

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Март 25, 2013, 07:51:51 am »
На мен ми съвпада с Луната, която е У4,5, може започната ми игра на хазарт да донесе печалби ;D
27 е любимото ми число, всичките ми любимци се раждат тогава, имам и 2 котки на 27.03 :haha:, аз съм 4 дена след вас :rolleyes:, леле колко рогати проклетии има тук :P

Как щи съвпада с луната, бе душко? В подписа си даваш, че тя ти е овенска, а по пълнолунието тя ти е опозиционна. ))))))))))

« Отговор #26 -: Март 25, 2013, 12:11:34 pm »
При мен се пада в девети дом дом, Везни. В същото време, Луната ми в натала, която е на 0,31 градуса е яхната от транзитната Венера е на 6 градуса, трети дом Овен.
Веднага се отбелязаха проблеми с роднините, още от вчера следобед се почна, нооо, не мисля да се задълбавам излишно, многоо нерви изхабих снощи.
Два поредни дома са ми доста натоварени - 2 и 3. Във втори има секстил транзитен Непрун (Риби), натален Нептун в Козирог, а в трети Венера, Слънце, Уран, Марс, Като Уран на 8 градуса прави тригон с нат.Сатурн в 12 дом.
Нямам идея, кое как ще се прояви, ще се радвам на предположения и ще дам обратна връзка :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #27 -: Март 25, 2013, 12:30:18 pm »

от опит:

рубеола при  тр.Уран в 12  опозе марс  , марс съвпад слънце в 6
варицела при тр.Нептун УАсц в 12 опозе Марс в 6, тр.сатурн У12 /юпитер на К3 каре Меркурий в 6 дом,зарази се от съученик
хахаха ми все там, като гледам аспектите. Аз съм карала варицела,  имам белези, но доста леко е било и съмненията остават. Нищо чудно да цъфна...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #28 -: Март 25, 2013, 12:55:26 pm »

хахаха ми все там, като гледам аспектите. Аз съм карала варицела,  имам белези, но доста леко е било и съмненията остават. Нищо чудно да цъфна...
варицелата не повтаря, само скарлатината

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Март 25, 2013, 01:03:53 pm »
не повтаря, ако си сигурен, че си я карал....

А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 25, 2013, 03:11:43 pm »
Дали може директно във велинград да доставя, че няма да съм в сф?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #31 -: Март 26, 2013, 08:53:06 am »
Казвате, че резултата от Новолунието се вижда на пълнолуние. Новолунието ми беше в 7 дом с квадрат към венера в 4ти и секстил към марс в 5ти и снощи 'благата вест' от съквартирантите ми беше, че пак ще се налага да се местя в нова квартира. Много пъти ми се е случвало и пак не мога да свикна.

« Отговор #32 -: Март 26, 2013, 11:34:37 am »
Казвате, че резултата от Новолунието се вижда на пълнолуние. Новолунието ми беше в 7 дом с квадрат към венера в 4ти и секстил към марс в 5ти и снощи 'благата вест' от съквартирантите ми беше, че пак ще се налага да се местя в нова квартира. Много пъти ми се е случвало и пак не мога да свикна.

повишават наема ли  :rolleyes:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #33 -: Март 26, 2013, 11:41:02 am »

Не, те са двойка от Нова година и се местят в друга и искат да са си сами. Аз го очаквах.....много тъпо...мразя да се местя, досега се е случвало 4 пъти, следва 5ти.......знам си го по натал, но не обичам и това е... :)

« Отговор #34 -: Март 26, 2013, 11:46:43 am »
Ини, кой е У4? Аз съм на същото дередже, местила съм се около 12 пъти за последните 7 години, отделно преди да дойда в "големия' град 5 години живеех в дамски пансион и от там всяко лято се изнасях и съответно есента пак се нанасях.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #35 -: Март 26, 2013, 11:54:55 am »
Ини, кой е У4? Аз съм на същото дередже, местила съм се около 12 пъти за последните 7 години, отделно преди да дойда в "големия' град 5 години живеех в дамски пансион и от там всяко лято се изнасях и съответно есента пак се нанасях.
У4 Плутон, сУ Юпитер (интерсептиран) , в 4 дом са Мерк, Уран, Венера и Нептун... :)...чудя се сега при кой транзит ще се преместя....имам 2-3 месеца време...дали когато Уран стъпи на луната ми (13 * Овен, Луна тригон Уран по натал) ....но и 2рия управител на скорпион Марс сега е върху луната ми, дали заради това се активизира идеята за местене по принуда, защото по натал пък марс и луна са в широк квадрат, който дори не броя...
« Последна редакция: Март 26, 2013, 11:59:27 am от ini »

« Отговор #36 -: Март 26, 2013, 12:20:39 pm »
Доста, доста интересно... замислих се над някой неща...
Всичко за астрологията и зодиите

« Отговор #37 -: Март 26, 2013, 02:49:12 pm »

Не, те са двойка от Нова година и се местят в друга и искат да са си сами. Аз го очаквах.....много тъпо...мразя да се местя, досега се е случвало 4 пъти, следва 5ти.......знам си го по натал, но не обичам и това е... :)
значи новолуние каре венера 4 е проработила не като пари ,а като любов,като причина,свързано със 7 съквартиранти

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #38 -: Март 26, 2013, 02:58:20 pm »

значи новолуние каре венера 4 е проработила не като пари ,а като любов,като причина,свързано със 7 съквартиранти
Ами явно, те не са ми бизнес партньори примерно, но общия ни покрив ни свързва под общо съжителство....никога не бих го предвидила...само от новолунието...очаквах момента, но не толкова скоро, все пак са от 3 месеца заедно, но това са си техни работи.. :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #39 -: Март 26, 2013, 03:54:37 pm »
Не знам за вас, ама мен ме почна пълнолудието. Просто ще убия някой днес. Правя някакви доста успешни опити да съм мила и добра, ама отвътре съм готова да експлодирам.
Темите от равноденствието се проявяват и сега...
Чудна работа :(