Здравей Гост

пълнолуние на 27 март

• 76 Отговора
  • 9841 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: пълнолуние на 27 март
« Отговор #60 -: Март 29, 2013, 07:57:20 am »
При някои действат дори и да няма точен аспект, но не и сами по себе си.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #61 -: Март 29, 2013, 08:03:34 am »
При мен беше по оста 2-8, а новолунието преди това образуваше квадрат с венера У3, още в деня на пълнолунието получих смс със сметка за телефон 50лв, с 30 лв отгоре от това което плащам по принцип.  :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Март 29, 2013, 08:06:34 am »
Значи много си говорила.  :blink:

И при мен се получи така, когато преминавах към друга, по-изгодна тарифа, на втория месец сметките станаха нормални. Но в месеца, в която смених тарифата, дойде два пъти по-висока сметка от обичайното. Може и аз да съм се оляла.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #63 -: Март 29, 2013, 08:11:48 am »
Значи много си говорила.  :blink:

И при мен се получи така, когато преминавах към друга, по-изгодна тарифа, на втория месец сметките станаха нормални. Но в месеца, в която смених тарифата, дойде два пъти по-висока сметка от обичайното. Може и аз да съм се оляла.  ;D
Точно! Тази сметка е за 20.02-21.03 период, а аз началото на март си преподписах плана със същите условия, но с 50 безплатни минути повече. Новия план влиза в сила на 21.03 и те ме напудрили за последно, защото не помня да съм говорила повече, но пък знам ли....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Март 29, 2013, 08:14:15 am »
От началото на декември преминах към друга тарифа и така се получи, а хем се отказах от единия номер (за него плащах само месечната такса). И вместо обичайните 25 лв. на месец средно за двата номера дойде сметка около 50. Впоследствие се изравниха, започнах да се вмествам в безплатните минути, сметката се оптимизира чувствително (10 лв. на месец).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #65 -: Март 29, 2013, 08:19:53 am »
От началото на декември преминах към друга тарифа и така се получи, а хем се отказах от единия номер (за него плащах само месечната такса). И вместо обичайните 25 лв. на месец средно за двата номера дойде сметка около 50. Впоследствие се изравниха, започнах да се вмествам в безплатните минути, сметката се оптимизира чувствително (10 лв. на месец).
Да им пусна една жалба, толкова са долни всички мобилни оператори...как може повече от 12 месеца да се вмествам в безплатните минути и последния месец от стария ми план да е с 30лв повече...не са много, да кажем 100лв отгоре, но .......

*

Asol

• 4140
« Отговор #66 -: Март 29, 2013, 08:27:24 am »
Да не си използвала интернет, ммс-и или някакви други услуги, които не влизат в плана ти ?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #67 -: Март 29, 2013, 08:31:40 am »
Да не си използвала интернет, ммс-и или някакви други услуги, които не влизат в плана ти ?
Не. Интернета си го спрях отдавна, защото ми беше 12лв на месец, а дори не го ползвах. Само говоря, дори смс-ите съм намалила покрай тези безплатни минути.....дори съм забелязала, че не си падам по дългите разговори, все напирам да затварям..  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #68 -: Март 29, 2013, 09:23:42 am »
Ей, хора, това пълнолуние беше много важно за мен. Вчера си взех последния държаве изпит с 6  :blink:
И най-после приключих с университета.
Завърших бе хора ....
Ето Лунара
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Март 29, 2013, 09:24:53 am »
Честито, Елфидке! Пожелавам ти успешна реализация.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #70 -: Март 29, 2013, 09:27:51 am »
Честито, Елфидке! Пожелавам ти успешна реализация.  :blink:

Благодаря ти Лили  :58:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #71 -: Март 29, 2013, 09:28:48 am »
Браво, елфидка-с пълна пара напред!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Март 29, 2013, 09:32:46 am »
Мерси много  :wub:
Голямо напрежение беше ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #73 -: Март 29, 2013, 10:01:00 am »
Мерси много  :wub:
Голямо напрежение беше ....

Не знам къде живееш, но виж това
http://www.economy.bg/world/view/6907/Kak-da-stanem-po-kreativni

« Отговор #74 -: Март 29, 2013, 10:09:21 am »
Ей, хора, това пълнолуние беше много важно за мен. Вчера си взех последния държаве изпит с 6  :blink:
Завърших бе хора ....
Ето Лунара
:08: това е новина  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #75 -: Март 29, 2013, 06:14:11 pm »
Завърших бе хора ....
Ето Лунара
:08: това е новина  :blink:
:tongue2:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #76 -: Март 29, 2013, 09:03:33 pm »
Честито :88:
Аз пък оправих отношенията с баща си внезапно и случайно, след като 2 години не се бяхме виждали и сега ми е спокойно на душата :blink:

:kissd: Много се радвам за теб....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците