Здравей Гост

пълнолуние на 27 март

• 76 Отговора
  • 9842 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: пълнолуние на 27 март
« Отговор #40 -: Март 26, 2013, 04:04:12 pm »
Зара същото ми е! Днеска цял ден някой ми лази по нервите, то вярно трябва да ми идва ама ще се побъркам вече. И на теб ли луната ти е овенска? ! Защото всички и всичко ме изнервя от известно време и само търся усамотение за да не се карам с хората ама не успявам да го намеря..Колкото и да се пазя от провокации, все се връзвам на някой...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #41 -: Март 26, 2013, 06:01:11 pm »
Зара същото ми е! Днеска цял ден някой ми лази по нервите, то вярно трябва да ми идва ама ще се побъркам вече. И на теб ли луната ти е овенска? ! Защото всички и всичко ме изнервя от известно време и само търся усамотение за да не се карам с хората ама не успявам да го намеря..Колкото и да се пазя от провокации, все се връзвам на някой...
Значи не съм само аз така, тъкмо бях решила да си видя транзитите, и видях темата за пълнолунието,много ми е напрегнато и се чудех защо говоря повече от нормалното,и доста съм се настроила да въдворявам ред още от сутринта.При мен е в 8 дом.   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #42 -: Март 26, 2013, 06:18:26 pm »
Всички с овенски луни в началното страдаме. Освен целия купон в Овен, не забравяй и карето с Плутон и опозицията с рСатурн :)
Аз се опитвам да го отработя като се държа мило с хората, усмихвам им се и не викам. Опитвам се да канализирам енергията в нещо добро. Гледам да си стоя повече в нас, не излизам, ако не е наложително и чета. Пробвай моята отработка и кажи как е при теб. Освен това съм врпегнала енергията си и в яки тренировки.

« Отговор #43 -: Март 26, 2013, 06:53:29 pm »
Значи, на следващо такова пълнолуние, се завивам през глава, изключвам телефона и изчезвам в дън земя!
Айде да минава вечеее ;D
Иначе и аз като Зара, не виках, наистина, не виках и се държах мило, само съсках. Опитвам да мисля положително ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Март 26, 2013, 07:27:06 pm »
Странно, на мен не ми влияе, май съм се възнесла.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #45 -: Март 26, 2013, 07:33:52 pm »
И на мен не винаги влияе ,май когато си по-напрегнат..се отразява
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Март 26, 2013, 07:36:20 pm »
Вътрешно може и да съм напрегната, но когато няма постоянен дразнител до мен, трудно могат да ме изкарат от равновесие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #47 -: Март 26, 2013, 10:37:52 pm »

Аз пък исках да насмета бившия ама той много благо се отнесе, явно той се е възнесъл ;D

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #48 -: Март 27, 2013, 05:57:22 am »
Аз пък исках да насмета бившия ама той много благо се отнесе, явно той се е възнесъл ;D

И при мен така. Мазни ми се, обажда се, а аз не знам какво да правя. На него пълнолунието му е по оста 2/8, тр. Слънце каре Луна, тр. Луна секстил Слънце.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #49 -: Март 27, 2013, 09:06:55 am »
Всички с овенски луни в началното страдаме. Освен целия купон в Овен, не забравяй и карето с Плутон и опозицията с рСатурн :)
Аз се опитвам да го отработя като се държа мило с хората, усмихвам им се и не викам. Опитвам се да канализирам енергията в нещо добро. Гледам да си стоя повече в нас, не излизам, ако не е наложително и чета. Пробвай моята отработка и кажи как е при теб. Освен това съм врпегнала енергията си и в яки тренировки.
Луната ми е в 8, също ми се стои вкъщи и то сама, но пък и вкъщи  все нещо ме дразни, няма угодия, а за спорта е добре ако намирах време..в свободното ми време гледам да си почивам...от всичко и всички.....но не се получава..айде тоя марс да се маха от там вече. :)))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Март 27, 2013, 09:49:20 am »
Аз пък вчера се чувствах много спокоен и весел, а днес даже ми е малко лениво. Единственото, което ми се прави, е да си седя вкъщи и да гледам "Шатовалон".  ;D

« Отговор #51 -: Март 27, 2013, 10:33:09 am »
пълнолунието ми е на к2 и се прояви буквално на точен час и аспект с вълнуващо обаждане,което ме зарадва :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Март 28, 2013, 08:17:20 pm »
Кога ще се разпаднат аспектите на това пълнолуние?
Много тежко го преживявам ,не откъм събития, а вътрешно напрежение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Март 28, 2013, 08:19:45 pm »
За да преодолея вътрешното напрежение, днес реших решително да си скъся косата... и го направих.  ;D

Само отпред остана илюзия за дължина, за пръв път в живота си правя асиметрична прическа. Уранясах!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #54 -: Март 28, 2013, 08:26:15 pm »
Нова прическа ,ново гадже :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #55 -: Март 28, 2013, 08:46:21 pm »

Марги беше писала, че ще държи две седмици.
Като го знам къде ми се стовари, ще е чудо да са само две :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Март 28, 2013, 09:25:54 pm »
Забрави да добавиш лунни диети и детоксикации. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #57 -: Март 28, 2013, 09:26:27 pm »
На мен прогресивната луна ми съвпада с луната от пълнолунието /10ти дом/ и правят секстил към наталната луна /1ви дом/ - вчера за пръв път се подложих на диета - лунна диета  ;D

На един приятел също прогресивната му луна е във везни /2рия градус, 8ми дом/ и при него в секстил към натална луна /10ти дом/
Обадиха му се вчера за интервю за работа, 4 пъти печели по 2лв. от националната лотария, а днес взе и зелен колан по Айкидо  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Asol

• 4140
« Отговор #58 -: Март 29, 2013, 07:23:35 am »

Марги беше писала, че ще държи две седмици.
Като го знам къде ми се стовари, ще е чудо да са само две :(
Слушай кака си Марги, тя е спец по пълнолуния, новолуния, луни без курс, със курс, изобщо всичко, свързано с луната ;D

А ти лично какво имаш против кака ти Марги и знанията й в тази насока ? Откъде знаеш, че не разбира от лунията ?! Иначе не видях друг смисъл на иронията, която вложи в коментара си.  А ти спец ли си по гореизброените ?
Иначе да се опитва да маскари някого напълно безпочвено и безцелно всеки може.  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #59 -: Март 29, 2013, 07:30:39 am »
аз пък за пълнолунията и новолунията от това, което съм чела знам, че ако дават някакво конкретно събитие то се случва ако имаш точни аспекти естествено и после в зависимост от орбиса на аспекта......не знам дали се разбра това, което се опитвам да кажа, но на кратко ако ще се случва някакво събитие, то може да се случи +/- няколко дни от точната фаза.....