Майка ми е водолей и не бих я определил като гадна, дори напротив, но е доста сдържана в чувствата си. Непрекъснато повтаря, че е по-либерална и че може да разбере много неща, но пък от друга страна казва, че има нещо, което не може да проумее, защо хората са такива и онакива, как може да има хора, които да са злобни, завистливи и пр. Лошото е, че двамата с баща ми са ме нарочили за черната овца в семейството и каквото и да стане, моето име е първото, което споменават. Не знам защо, нещо лошо ли усещат в мен подсъзнателно или поне така си мисля. Много често, когато съм разстроен, въобще не ми обръща внимание и е много студена. Дори когато ме пита какво ми е, не ме изслушва, а започва да ми натяква все за разни битовизми, за неща, които съм пропуснал да свърша... Случвало се е обаче, дори навън, понякога ей така да и хрумне да иска да ме прегръща (обикновено не когато и където трябва) и ме ядосва. Може би и аз не реагирам винаги добре, но не мога да я разбера. С баща ми пък се разбирам още по-зле. Иска ми се да мога да се отделя от тях и да заживея другаде и да не им се обаждам повече, но пък в същото време чувствам, че това последното би било много неблагодарна постъпка от моя страна.