Здравей Гост

Имам проблем

• 68 Отговора
  • 10111 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Имам проблем
« Отговор #40 -: Март 23, 2013, 10:18:31 pm »
Майка ми е водолей и не бих я определил като гадна, дори напротив, но е доста сдържана в чувствата си. Непрекъснато повтаря, че е по-либерална и че може да разбере много неща, но пък от друга страна казва, че има нещо, което не може да проумее, защо хората са такива и онакива, как може да има хора, които да са злобни, завистливи и пр. Лошото е, че двамата с баща ми са ме нарочили за черната овца в семейството и каквото и да стане, моето име е първото, което споменават. Не знам защо, нещо лошо ли усещат в мен подсъзнателно или поне така си мисля. Много често, когато съм разстроен, въобще не ми обръща внимание и е много студена. Дори когато ме пита какво ми е, не ме изслушва, а започва да ми натяква все за разни битовизми, за неща, които съм пропуснал да свърша... Случвало се е обаче, дори навън, понякога ей така да и хрумне да иска да ме прегръща (обикновено не когато и където трябва) и ме ядосва. Може би и аз не реагирам винаги добре, но не мога да я разбера. С баща ми пък се разбирам още по-зле. Иска ми се да мога да се отделя от тях и да заживея другаде и да не им се обаждам повече, но пък в същото време чувствам, че това последното би било много неблагодарна постъпка от моя страна.

« Отговор #41 -: Март 24, 2013, 07:02:57 pm »
Аз в момента имам точно три основни проблема:
1, че от година не мога да намеря работа и не върви проекта ми за имиграция (други планове правих, ама, нейсе). Надявам се сега да потръгнат нещата, тия седмици се раздвижи малко работата около мен.
2, Баща ми и майка ми...има хора, които винаги правят тъпи грешки с много последствия. Техните скъсяват живота ми с по 5 години всеки път. В скалата за тъпота има "тъпо-по-тъпо-най-тъпо-майка ми и баща ми".
3, Имам силно желание да хвана чука за месо и да науча тези, които ми заразиха умишлено детето, как се лъже на въпрос "Болни ли сте". Детето сега пак е спристъпи и дебна със Зиртек :angry:

Аман от гадни родители-водолеи

лелеее, аз съм Водолей и дано момчето ми никога не се почуства засрамено от мен :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Март 24, 2013, 07:16:44 pm »

Или пък такива с луна водолей ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Март 24, 2013, 09:37:35 pm »
Всеки има проблеми... :blink: За жалост живеем във време размирно...,братоубийствено. Тежко време...,бреме.
Жестоко е да храним егото си. Трудно е да бъдем истински и искренни дори към себе си...И от това рано или късно боли.
Всяка промяна сключване на брак ...развод...,всяко раждане и смърт..., всяка усмивка и тъга са стрес...криза...катарзис.
Така или иначе има неща, които ние дори не осъзнаваме..,но сме длъжни да приемем...
Ние избираме родословното дърво чрез което се вписваме в корените на земята. Има избори направени още преди първата глътка въздух...И тези избори са коловозите по които протича живота ни.
Нищо не е вечно...,всичко се трансформира.Динамиката на живота ми показа...,че ПРОШКАТА е най-великото изкуство.
Всеки проблем има своето решение...Спирам...мисля, вадя за и против...Чисто..,хладнокръвно търся решението...Поставям го на масата...Като порция...ножа реже...и стига до плънката...Сякаш руло Стефани...Намираш киселото...яйцето..морковчето..,бекона...и установяваш..,че за да възникне този проблем има и обективни и субективни фактори.
С намеци-нищо не се решава!
Решава се с поглед в упор..и със сваляне на его..,егоизъм...егоцентризъм...

Една песен...за която тази вечер ме подсетиха.... ;D

http://vbox7.com/play:a2633957

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #44 -: Март 25, 2013, 08:27:40 am »
Имам проблем, цялото ми женско същество не желае като мъж бившия.Обаче т.к. не получавам никаква помощ около отглеждането на синът ми, маман ме е зарязала, баща ми е влюбен 73год. Ромео и младоженец.Имам чисто човешкия страх, че ако нещо ми се случи нямам на кого да поверя синът си. Споделям че най-сметкаджииски се нуждая от бившия чисто физически до  синът ми и финансово. ..Меркантилна ли съм?
Обаче съм си обещала в другия живот, далече от мъже под 180см и плешиви, пък и били те с най-благия характер..

Неее..,не си меркантилна. Никак. Просто си изплашена. Изплашена от липсата на отговорност...на другите. От очакванията...и разочарованията....

Акъла на мъжа мислиш ли, че корелира с ръста.... ;D ;)

Ако искаш си качи картата.... :wub:
Не мога да качвам карти. Това са ми данните 28.11.1965 21.40 София
Да мисля че колкото един мъж е по-висок , толкова по-благ характер има, опита ми го доказва. А баба ми ме учеше видиш ли нисък мъж, бягай далеч. Не случайно има " Наполеонов комплекс" всички диктатори са ниски на ръст ;D

С удоволствие ще го направя...Картата..,но...сигурно утре.

Мдаа..Вярно е..,ниските мъже са комплексари....

По-страшно става като стъпят на пачка и решат, че са пораснали до боговете.
А има и такива, много ме забавляват, които имат малък крак, лошо няма, божа работа, ма си купуват едни такива голееми обувки, няколко номера над техния ))))))

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #45 -: Март 26, 2013, 10:43:04 pm »
Проблемът ми е, че много хвърча във въздуха, още ученичка бях, майка ми казваше, че вятър ме вее на бял кон, срамота 20 години по-късно още е така. Е ако питате хората около мен ще ви кажат че съм много спокойна и прагматична ама не е вярно.

А най кофти ми е, че осъзнавам че проблемът да не съм щастлива в любовта е в мен, виждам го, дори на моменти съвсем ясно и после ми се губи и разбирам, че е нещо, което не мога да променя, такава съм си просто. Гледам си картата и виждам, че надали други мъже ще има в живота ми, пък аз вярно че съм свикнала да съм сама, едно дете и т.н. ама най ми е важна любовта.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Март 26, 2013, 11:21:12 pm »
Сладурката, не се коси,
карти има всякакви, и хубави и лоши, зависи от гледната точка....
И аз така като теб, имам лчбовта за най-важна, ама живота ме учи на друго, което макар и да осъзнвам, че е нужно, не мога да проявя. Любовта е важна за мен и са чувствам жива, само когато съм вюбена, ама нейсе, живота явно има други планове за мен. винаги попадам на мъже които да уча как се обича, а те мен на егоизъм....и не се получава, защото отдадения не може да бъде егоист и егоиста не може да се отдава в любовта.
Моята карта ме обрича на Уранични и непостоянни отношения с другия пол, от което вече ми се гади..... Ето това е моя проблем....
Тоооолкова много искам да променя картата си ама в някой друг живот :)
Но много се отклоних нещо...тта да си дойда на думата
Сладурке, продължавай да летиш във въздуха щом това те прави щастлива, да не би да се окаже един ден, че си живяла живота на някой друг, а не своя ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #47 -: Март 27, 2013, 10:27:14 am »
самоирония
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #48 -: Март 27, 2013, 11:40:24 am »
аз си харесвам картата, Стреличке :blink: но си виждам проблемите и това, че някои неща не могат да бъдат отработени.

« Отговор #49 -: Март 27, 2013, 02:56:12 pm »
аз си харесвам картата, Стреличке :blink: но си виждам проблемите и това, че някои неща не могат да бъдат отработени.

Проблемът ми е, че много хвърча във въздуха, още ученичка бях, майка ми казваше, че вятър ме вее на бял кон, срамота 20 години по-късно още е така. Е ако питате хората около мен ще ви кажат че съм много спокойна и прагматична ама не е вярно.

А най кофти ми е, че осъзнавам че проблемът да не съм щастлива в любовта е в мен, виждам го, дори на моменти съвсем ясно и после ми се губи и разбирам, че е нещо, което не мога да променя, такава съм си просто. Гледам си картата и виждам, че надали други мъже ще има в живота ми, пък аз вярно че съм свикнала да съм сама, едно дете и т.н. ама най ми е важна любовта.

младостта е така ,хвърчи и защо мислиш ,че няма да има други,пък най-важна ти е любовта,ама проблема  да не си щастлива в любовта е в теб-ми промени се ,искаш да остарееш константна и с проблем,много песимистична прогноза :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Април 08, 2013, 08:29:48 pm »
Сатин....

;D Чак ми е смешно....Питаш ли мен...Няколко човека от форума знаят...Нищо няма да се случи- Сатурн е настъпил слънцето...А ти, не го мисли слънцето в 7-ми. То се оправя- гледай себе си... ;)

Може и да не ти хареса...но е реалност.

Значи аз , ако ти разкажа...трябва да виеш.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #51 -: Април 08, 2013, 09:32:32 pm »
според мен не е смешно - нептун в опозиция на луна- няма много вяра жената- или момичето :)
и като дойде марс в/у хирон- пак няма да е смешно, ма добре че ще е кратко

*

Veselin

• 2737
« Отговор #52 -: Април 09, 2013, 07:07:53 am »
Винаги ли е толкова страшно, когато Сатурн е в непрегнат аспект или съвпад със Слънцето?  :unsure:

*

Нова

• 3491
« Отговор #53 -: Април 09, 2013, 08:17:49 am »
Зависи, Веско. Разположението по натал е важно. На мен Сатурн ми е приятел. В опозиция по знак на слънцето, ретро в 7 дом, ... и възврата му го определям много положително, силен период, чувствах се на върха на света и на живота си. Всеки ден се усещах все по-успешна и все по-красива, мъже... Всичко беше в моя полза.
Сега в 8 дом по не го бива. Търкаля се около юпитера и к8.
Виж, от тинейджърските си години, когато е минавал през слънцето имам лоши спомени, ма дали е било точно от съвпада..?, питай ме пак след найси години )))))

« Отговор #54 -: Април 09, 2013, 10:20:41 am »
Може ли помощ с тази карта. На моя приятелка е. Психически е срината, опитва се да се държи, но ме е страх да не направи някоя глупост. Лошото при нея идва едно след друго в последните години. Последните месеци остава без работа, на парите и разчитаха всички в тях. Гледа детето си сама, мъжът и я изостави веднага щом се роди детето им. Живее в домът на родителите си. Майка и е тежко болна, не се възлагат надежди да се подобри. Не си спомням кога и се е случило нещо положително, което да я зарадва, само проблеми един след друг и стават все по-големи.
Някой да вижда нещо положително в близко бъдеще? Много се притеснявам за нея  :'(

Сатин, относно приятелката ти ,в момента прогр.Асц. е точна върху У6 Сатурн,затова е блокирана откъм работа ,до скоро и тр.нептун го е опонирал сега и луната У12,нептун отнема ,разгражда построеното от сатурн,отделно тр.сатурн и нодална ос през 4 дом предполага грижи около родителите в каре към слънцето У1 ,отсякъде –блокаж /те са рецепция по натал/докато е ретро тр.сатурн така ще е  :'(
тр.юпитер при възврата ще активира нат.секстил със сатурн У6 ще се отпушат нещата откъм работа -  юни
Като тръгне директно  тр.сатурн в съвпад с уран  и активира нат. секстил към меркурий в 6, /ноември/пак има възможност да започне нещо по- обещаващо,работа

« Отговор #55 -: Април 09, 2013, 11:03:35 am »
Интересно ми беше да прочета за майката Водолей. Моята е Водолей, асц Овен и някакси не можахме да направим " връзка" толкова години. Винаги се притеснява за мен, обажда се, пита и е загрижена, но някакси дистанцирано. Когато говорим за проблеми, винаги преувеличава нещата, изопачава и фантазира, превръща ги в някакви чудовища. Това за битовизмите е валидно и за нея - непрекъснато мисли колко й остава до изплащане лизинга на колата, как този месец има да плаща еди-какво-си, как живее ден за ден, за да си изплати кредитите и т.н. Е това не го разбирам. Иначе е човек с много качества, много работлива и добър професионалист. Слуша хубава музика и чете много книги, изключително ерудирана.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Април 24, 2013, 08:24:22 pm »
Милки,
ето ти темата.... :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Април 24, 2013, 09:11:19 pm »
А...благодаря ти :blink:

Това,което исках да си разкажа е следното.
Както ви споменах началото на април,в работата ми възложиха една много хубава задача.Такава с която човек може да се разгърне.Аз съм на това работно място от 2 години.И си работя,мирно,кротко,разбирам се с колегите,и направих много приятелства.Много хора ме обичат,но има такива които и не ме обичат.
Та,докато нямах тази задача,бях много търсена от много хора."Ела да пийнем кафенце,ела да изпушим по една цигара" Все ми звъни телефона.
На 10април с новолунието тази задача се осъществи и чух добри отзиви за себе си.
Оттам насетне,всички които ми се обаждаха -спряха! Изведнъж.
От 2 седмици ме отбягват.
Та исках да кажа,че ми е малко тъжничко за това :(Защото аз обичам,в почивките,да се посмеем с колегите,да постоим на двора....но всички спряха.
И най-интересното е,че нито получавам техните високи хонорари,напротив.Искарвам си толкова колкото е-не много.Но на мен това е достатъчно и аз се чувствам щастлива.И най-вече това което правя ме радва.

От друга страна си казвам "Щом правят така,значи това което правя аз, е добро"
Но от друга ми е мъчно.Та изводите какви са.Като се издигнеш малко и започват да те избягват....

:-[
Това исках да си споделя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Април 24, 2013, 09:14:28 pm »
Изводите какви са - пълно е със завистливи хора. И да са в по-добро положение от теб, пак ще намерят за какво да завиждат. В това съм се убеждавала нееднократно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Април 24, 2013, 09:16:36 pm »
Изводът е, че някоя завистлива колежка е пуснала клюка, че спиш с шефа и затова си получила задачата, която явно е доста желана и от другите. Шегувам се. Но като нищо могат и да клюкарят зад гърба ти, докато се събират на пушилнята без теб. Хората могат да бъдат адски завистливи и злобни. Ич да не ти пука. Знам какво ти е. При мен е същото. На мен ми пука, но това е погрешно. Само се тормозя заради глупаци.
« Последна редакция: Април 24, 2013, 09:23:31 pm от Mirabella »