Аз разглеждах само соларната карта..
Важна година ти предстои.. Ще взимаш важни решения, ще трябва да си по-борбена и нагла

))
Стабилизиране на връзка, каквото и да правиш, ще го осъществяваш чрез партньори.. може да са по-възсрастни от теб или по-отговорни.. соларен слв в соларен 7ми съвпад сатурн..
Може да се появи тайна връзка или да се наложи, ако имаш връзка или създадеш такава през тази година тя да остане "скрита" за останалите, да не искаш да я показваш, а защо не връзка с чужденец

.. Тоя натоварен 12ти дом.. ми говори, че ще има самоизолация от света.. ще оставаш сама да премислиш нещата.. Или може би емиграция? гледам тр. уран върху наталното новолуние + сол. асц. овен - решението за напускане на границата може да дойде неочаквано и импулсивно

))) Плутон на соларно К10 .. издигане в кариерата, висок социален статус? в квадрат е с наталното ти новолуние, може да стане , чрез доста труд, по-скоро психиката ти и волята ти да отказват на моменти.. но след всичкия този стрес няма да си същата , знаеш, че плутон трансформира, може да промени представите ти за самата теб, за мъжете, за работата...
Соларна Луна в 8ми дом.. там, където е луната са най-чувствителните теми, най-голямото напрежение... премисляй какви харчове правиш, предполагам секс няма да ти липсва :Д Не знам дали си шофьорка, но сол. Луна попада в 9ти натален опозиция сол. Юпитер.. спазвай ограниченията!

))) Може да се ядосваш , ако ходиш на курсове или учиш, или пътуваш, но ще разшириш мирогледа си

)
5ти соларен дом е в ЛЪВ, винаги обръщам внимание къде попада този знак.. там ще жънеш успехи по темите с 5ти дом

))