Здравей Гост

Подарък прогноза за sunnily

• 17 Отговора
  • 3355 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Подарък прогноза за sunnily
« -: Март 23, 2013, 02:26:16 am »
Това е мои патент.... ;D и беше традиция.... ;)
И понеже...,аз уважавам традициите...Ще помоля ....         
sunnily,
Качи си картата и да се пробва форума....
1-ви април наближава.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re: Подарък прогноза за sunnily
« Отговор #1 -: Март 23, 2013, 01:14:33 pm »
Аз разглеждах само соларната карта..

Важна година ти предстои.. Ще взимаш важни решения, ще трябва да си по-борбена и нагла :))))
Стабилизиране на връзка, каквото и да правиш, ще го осъществяваш чрез партньори.. може да са по-възсрастни от теб или по-отговорни.. соларен слв в соларен 7ми съвпад сатурн..
Може да се появи тайна връзка или да се наложи, ако имаш връзка или създадеш такава през тази година тя да остане "скрита" за останалите, да не искаш да я показваш, а защо не връзка с чужденец :P.. Тоя натоварен 12ти дом.. ми говори, че ще има самоизолация от света.. ще оставаш сама да премислиш нещата.. Или може би емиграция? гледам тр. уран върху наталното новолуние + сол. асц. овен - решението за напускане на границата може да дойде неочаквано и импулсивно :))))) Плутон на соларно К10 .. издигане в кариерата, висок социален статус? в квадрат е с наталното ти новолуние, може да стане , чрез доста труд, по-скоро психиката ти и волята ти да отказват на моменти.. но след всичкия този стрес няма да си същата , знаеш, че плутон трансформира, може да промени представите ти за самата теб, за мъжете, за работата...
Соларна Луна в 8ми дом.. там, където е луната са най-чувствителните теми, най-голямото напрежение... премисляй какви харчове правиш, предполагам секс няма да ти липсва :Д Не знам дали си шофьорка, но сол. Луна попада в 9ти натален опозиция сол. Юпитер.. спазвай ограниченията! :))))) Може да се ядосваш , ако ходиш на курсове или учиш, или пътуваш, но ще разшириш мирогледа си :)))
5ти соларен дом е в ЛЪВ, винаги обръщам внимание къде попада този знак.. там ще жънеш успехи по темите с 5ти дом :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2 -: Март 23, 2013, 02:33:21 pm »
Успех ти желая! :)))) соларна Луна и Слънце са в хармония, няма да ви клати сатурна :)))) по-скоро ще ви сплотява :))))

по 2ри дом са ресурсите , които изкарваме ние, било чрез труд или талант.. Ако получиш наследство не се отказвай.. СЛВ и ЮЛВ са едно цяло.. Нодалната ос! Не бива да се върви само по единия край, трябва да се намери баланса..
Юлв в 8ми .. ето на теб човешката психика ти е позната материя и го използваш за да трупаш ресурси.. идеално :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Март 23, 2013, 02:50:23 pm »
Ах-какъв ресурс мога да придобия по осмии-сега се сетих :)
Така ще се възползвам и от квадрата плутон/венера и секстилът уран/венера

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #4 -: Март 23, 2013, 03:25:03 pm »
Благодаря ти, xtz :kissd:
От Солари най-малко разбирам и се бях притеснила, като видях толкова планети в 12 дом, даже бях пуснала карта и преди и прогнозите бяха повечето за неочаквана бременност, а аз се надявах с този 12 дом да успея да си отворя кабинет по психология тази година :blink:
Борбена съм, но нагла - никога! Не харесвам нахалните хора. Имам щастлив брак, който се надявам да не се разклати с този Сатурн в 7, а може и да е свързано с дела, които да приключат най-сетне, те са свързани с банките в 8 дом, а там е луната, може пък и доста смърт да има около мен, но това го очаквам.
Не съм шофьор, но ще внимавам повече, като се знам как пресичам ;D светне ли червено и овенчето решило, че му е време да тръгне ;D

Като нищо можеш да си отвориш кабинет по психология. Имаш заложено в натала си да помагаш - с този Нептун на Мс и Венера в Риби.:) /Това е едно от многото значения, разбира се/ В соларния хороскоп имаш много планети в 12-и дом, но в съвпад с Асц, което е добре. Соларен Асц в натален 1-и дом - силно желание за изява, само внимавай с този изгряващ Марс! Соларен Юпитер във 2-и дом /не е зле за финансите и ценностната система/, в съвпад с К3 - общуване и срещи с различни хора, още повече К3 ти е в Близнаци! Соларната Луна в 8-и дом в съвпад с наталния Уран - интереси, свързани с психология, метафизика  и т. н. И не на последно място - моят любим Плутон е кацнал точно на соларното ти МС и на всичко отгоре в съвпад с Юпитер в 9-и натален дом - защо да не преобърнеш убежденията на хората, помагайки им да намерят себе си  и здрава почва под краката си. Прогресивна Луна в  съвпад с Мерк и Плутон на Мс навява мисли за евентуална бременност, а това се допълва и от соларната  Луната в 8-и дом. Последното понякога е индикация и за козметична корекция, разкрасителна процедура и  т.н.  А Сатурн в 7-и дом не винаги носи раздяла с партньора, в много случаи връзката преминава на друго ниво, с повече отговорности. Пожелавам ти успешна година  и сбъдване на мечтите!

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Март 23, 2013, 03:26:12 pm »
sunnily, двойно подчертан съвпад Луна/Уран - неочаквана смяна на местоживеене или внезапно решение за заминаване в чужбина не са изключени.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Март 23, 2013, 03:28:32 pm »
sunnily, двойно подчертан съвпад Луна/Уран - неочаквана смяна на местоживеене или внезапно решение за заминаване в чужбина не са изключени.

Също и внезапно влюбване

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #7 -: Март 23, 2013, 03:38:36 pm »

Възможна е промяна, касаеща дома - ремонт, идване на друг човек  у дома, редовно преспиване на приятели или външни хора у дома и т.н.

*

Grace

• 2257
« Отговор #8 -: Март 23, 2013, 03:44:23 pm »
никак не са изключени спонтанни и необмислени, емоционални и импулсивни решения от всякакъв характер. съчетанието Уран и Плутон дава подтик за бунт и желание за свобода, а Юпитер в квадрат към Слънце, Луна и оста 1-7 дом може да напомпа очакванията. Прекалената самоувереност и високите дози арогантност не са препоръчителни за периода. Партньорствата и финансите ще са на дневен ред през годината.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #9 -: Март 23, 2013, 05:33:03 pm »
Sunnily, добавям и кинетичния ти солар за тази година. Я виж, какъв трапец си имаш в картата. Нямам лични наблюдения върху тази конфигурация, но съм чела, че дава мощен тласък за развитие. Домовете, в които попадат ъглите на трапеца са 12, 6, 8 и 11. Мисля, че ще се посветиш на някоя творческа или благотворителна кауза. Бременност също е възможна - съвпад на Луна / Плутон в 8-ми. Слънцето У4 е в 12-ти дом, който се свързва и с емиграцията. Ако нямаш намерение да емигрираш, бих предположила, че ще прекарваш повече време сама, ще се отдадеш на творчество, медитация, психология.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 24, 2013, 03:07:44 pm »
Tвърде възможно е да реализираш мечтите си...през годината.
Предстои много сериозна промяна на съпружеското тяло. Възможно е също участие в тайни структури.
Бременност...и пътуване в чужбина.
Ще имаш шанс да отвориш кабинет през годината. Работа с групови терапии.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 24, 2013, 08:25:39 pm »
Марая, това за съпружеското тяло в лошия смисъл ли да го тълкувам?
Иначе за тайните структури, ще замълча тактично ;D

Няма добро и лошо...
За добро е. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GcmJqbH0iWY&feature=related

п.п
една любима песен.... :blink:
« Последна редакция: Март 24, 2013, 08:35:29 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 24, 2013, 10:07:34 pm »
Не обичам тъжните песни, но благодаря :wub:
И с риск да ви разочаровам, прегледах всичките си солари досега - няма познаваемост при тях, а може би аз не разбирам, така че ще продължа да си следя тразнитите и да се доверявам на предчувствията.
Още веднъж благодаря на всички, които коментираха, но не искам да занимавам със себе си интернет пространството, така че най-добре да затворим темата.

Аз лично не се притеснявам...от темата.  ;D
В този форум...Почти всички имат такава тема.Що и ти да я нямаш?! ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Март 24, 2013, 10:53:02 pm »
Чак пък почти всички

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 24, 2013, 11:54:57 pm »
Благодаря ти, xtz :kissd:
От Солари най-малко разбирам и се бях притеснила, като видях толкова планети в 12 дом, даже бях пуснала карта и преди и прогнозите бяха повечето за неочаквана бременност, а аз се надявах с този 12 дом да успея да си отворя кабинет по психология тази година :blink:
Борбена съм, но нагла - никога! Не харесвам нахалните хора. Имам щастлив брак, който се надявам да не се разклати с този Сатурн в 7, а може и да е свързано с дела, които да приключат най-сетне, те са свързани с банките в 8 дом, а там е луната, може пък и доста смърт да има около мен, но това го очаквам.
Не съм шофьор, но ще внимавам повече, като се знам как пресичам ;D светне ли червено и овенчето решило, че му е време да тръгне ;D

На това дете...можеш даму вярваш... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 01, 2013, 12:57:18 am »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪНИЛИ!

ЖЕЛАЯ ТИ ХАРМОНИЯ, ЛЮБОВ...УСМИХНАТИ СЛЪНЧЕВИ ДНИ И ТОПЛИНА.
ШИРОКО ПО ЮПИТЕР ДА Е ОКОЛО ВРАТА ТИ....
:wub:

Предстоящата година ще е стартова в живота ти. И паметна.
На първо място трябва да си гоотова за промените , които ти предстоят. С две думи трябва да си започнала да ги усещаш на интуитивно ниво..,да се проявяват като внезапни хрумвания..,като неочаквани мисли.
Ти си новолунна..,при това в овен в тригон с Уран...Идваш със специална мисия и то не къде и да е , а в 9-ти дом.
Тази година рога на изобилието ще се изсипе в/у дома ти и това ще ти даде възможност да пътуваш в чужбина през последните няколко месеца от годината.
Възможните здравословни проблеми засягаща по-възрастна близка жена за известен период от време ще те напарвят несигурна...,за да започнеш отново с още повече вяра.
Собствен бизнес свързан по някакъв начин с училища..,приюти..,затворени помещения ще бъде възможен.
Наред с това възможност за бременност не е изключена след 2-3 месеца.
С няколко думи юли-август мисля, че ще бъдеш бременна.
Използвай максимално възможностите и реализирай мечтите си...До теб имаш партньор ,който има уникален шанс за израстване...Вярва ти и те обича..,а последното вярвай ми е всичко!
И го казвам с цялата си отговорност и респект към любовта...,която познавам.
« Последна редакция: Април 01, 2013, 01:37:39 am от Марая »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #16 -: Април 01, 2013, 01:28:53 am »
Честит рожден ден, Съни:))))))))))))))))) Бъди жива и здрава, много щастлива и ти желая да си отвориш кабинета, за който мечтаеш! :wub:

Целувчица и за Марая  :wub: и аз харесвам червения цвят  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 01, 2013, 12:20:00 pm »
И на теб...Екстази... :wub: