Здравей Гост

ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.

• 133 Отговора
  • 27760 Прегледи
Re: ПРОГНОЗА 21.12.2020 година
« Отговор #40 -: Март 28, 2013, 12:05:07 pm »

Алдебран,цитирам: http://tayni.net/?p=2052

".....А “раждането” на последния цикъл Уран-Плутон, при точното съединение на двете планети, става къде? Става на 9.10.1965 година имено в Дева. Т.е. точно когато двете планети се съединяват в този знак. Добре, но Плутон в дом 2 (Дева) е в заточение по дом, там той е на възможно най-лошото място, там той най-много вреди. Значи обсебването, за което стана дума по-горе и което засяга в случая финансовите системи на Евросъюза и на Християнския свят и заложено още в 1965 г. днес е стигнало някакъв апогей. Защо днес? Защото същите две планети - Уран и Плутон - от някое време насам са в няколкогодишен сблъсък, чрез транзитен квадрат помежду им. А за последно подобен квадрат е имало не кога да е, а в годините 1931-1933, когато на ход е голямата икономическа депресия в Европа, Америка и света.

А кои европейски страни се управляват базисно (териториално) от Дева? На първо място това е Швейцария. Ето значи защо тази страна продължава да е ковчежникът на Европа. А и на света. Нейните банки не случайно държат днес 35-40% от световното управление на собствеността и имуществото на частните и юридическите лица. Само че напоследък - след транзитното преминаване на Сатурн през Дева - от септември 2007 г. до ноември 2009 г. и от април до юли на 2010 година, не се знае вече колко държат. Във всички случаи е ясно едно: че за същия период от Европа (а и от християнския свят изобщо) е станал голям отлив (Сатурн) на финансов ресурс. Защо? Поради опита за контрол (Сатурн), който правителствата са се опитали да упражнят върху Плутон (големите тайни пари и тайната власт). А от горната основна карта (вътрешния кръг) - от 9.10.1965 г. - е видно, че Плутон и Сатурн са в опозиция. Което означава, че контролът (Сатурн) и големите тайни пари и тайната власт (Плутон), както и силите, които ги предшестват, от същата дата са в перманентно противоречие - когато едното го има, другото изчезва. И обратното. И същото важи за целия цикъл от около 140 години - до 24.04.2104, когато ще започне следващия цикъл Уран-Плутон, но най-много е важало - за посочените горе години (2007-2009).

Друга европейска страна, базисно (териториално) управлявана от Дева, освен Швейцария, е Гърция. Ето значи защо в гръцката икономика за най-кратко време, след падането на воената хунта през 1972-73 година, се е влял такъв огромен финансов ресурс. И Гърция, от страна в икономическо положение по-лошо и от България, за най-кратко време достига западно-европейските стандарти. Само че през последните години потокът от големите тайни пари (Плутон) по цялата верига на вливане внезапно е спрял и сега Гърция най-остро изнемогва.

Кои други европейски страни в най-скоро време могат да се окажат в положението на Гърция? Онези, които базисно се управляват от Лъв (Дева е 2-ри дом), както и от Риби (Дева е дом 7). А в Европа това са Италия (Лъв), Франция (Лъв) и Португалия (Риби), донякъде Австрия, Чехия и Румъния (частично Лъв). А какво е влиянието на цикъла Плутон-Уран върху България? Както беше вече споменато, този цикъл е роден в момент, когато двете планети се съединяват в Дева. А Дева е 9-ти базисен дом на България, който отговаря за правосъдието, религиозните чувства и духовните ориентири на българите, за техните морални качества, за техния общ оптимизъм и за общата им стратегия за бъдещето. А така също - и за националната им култура. Е - точно в тези сфери са и най-големите проблеми на България, нали? Значи големите тайни пари (Плутон) оказват най-пагубно влияние имено върху посочените сектори на обществения организъм България, а всичко останало е само следствие.

А какво най-кратко означава сблъсъка (квадрата) между Уран и Плутон и между техните принципи днес? Той означава: тайната власт на големите тайни пари, големите транснационални корпорации, върхушката от най-богатите хора в света да се опитват да унищожат свободата и демокрацията. Как? Чрез скритите лостове и механизми на изпълнителната власт (Плутон в Козирог), която те са превзели вече отвътре. И чрез банкрутиране на цели държави. От друга страна големият стремеж към свобода и демокрация (Уран), покрай другото, без да иска може да освободи злия дух от бутилката (Плутон) и това да има печални последици. Кой е по силният тогава? Уран е в Овен и на негова страна е енергията на най-динамичните, най-свободолюбивите и непримирими млади хора. Хора, които за най-кратко време могат да се мобилизират и организират, с помощта и на Интерент, за да бъдат устроени невиждани по мащабите си протести. От другата страна е Плутон, който винаги действа хладнокръвно и на тъмно, като се е докопал и до лостовете и механизмите на реалната, изпълнителна власт (Плутон в Козирог) и на негова страна са по-зрелите хора, но с някакво влияние и сами управлявани от парите. А многото предстоящи пикови моменти при този сблъсък могат да бъдат предвидени с доста голяма точност посредством някои методи на астрологията. Големият въпрос тук, обаче, е: наистина ли е нужно това…. и кому?

В крайна сметка, тази битка неизбежно ще доведе до най-радикални и основни промени в следващата година, година и половина. Не само в Европа, но и в целия свят. В най-добрия вариант - до нов тип банки и банкова система, до основно променени финансови механизми, до нов тип общества и хора. И всичко това - заради повече демокрация и справедливост. Но същата битка в по-друг вариант може да породи не малко беди. Нека си спомним само, че имено при предишния сблъсък на Уран и Плутон (квадрата между тях през 1931-33г.), на гребена на обществената вълна изскача фигурата на не кой да е, а на самия Адолф Хитлер. Точно през годините на предишната Голяма депресия. В крайна сметка от съюза Уран - Плутон нищо добро не може да се очаква, поне до 2104 година, когато започва новия техен цикъл. И най-добре би било Уран (свобода, демокрация, пазарна икономика) да “се съюзи” с друга планета, та друг планетен цикъл и други основни принципи и ценности да доминират над човечеството.

И накрая: дори и въпросът за падането на капитализма да става все по-актуален, друго е по-важното: какво ще дойде след него, ако той случайно се катурне все пак, каква е неговата алтернатива? Защото при падането на комунизма, алтернатива имаше, а сега такава не се вижда. А в природата и в обществата вакуум задълго не стои, той мигновено бива запълнен с най-напиращото да запълва. А най-напиращото може да се окаже и най-неподходящото, най-разрушителното, най-противоречащо на волята и интересите на повечето хора. Историята е показала вече не един такъв пример. В България, например, след падането на комунизма, най-напиращ се оказа феодализмът. И страната ни вместо към демокрация и капитализъм, се върна няколко епохи назад, при което една шепа назначени олигарси (феодали-дерибеи) започнаха да правят каквото им падне и както им падне с подопечният им народ, без някой и нещо да е в състояние да им попречи. Или както казва доц. Нинел Кьосева: “превръщаме се в едно силно разслоено, може би класически феодално общество, в което има един господар, няколко души свита, които живеят по-добре, и всичко друго са равнобедни крепостни, зависими, необразовани, облъчвани по всякакъв начин с глупост. И тази икономика естествено ще е непроизводителна, защото съвременната производителна икономика е икономика на знанието”. Така че най-добре би било да се мисли отсега за бъдещето, при това много трезво и задълбочено. Да се мисли най-вече от хората, които умеят да правят това и които освен знания, стратегия за бъдещето, и мъдрост, притежават и голямо желание, сили и възможности да помогнат на всички."
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #41 -: Март 29, 2013, 12:55:13 pm »
Алдебран,цитирам: http://tayni.net/?p=2052

".....А “раждането” на последния цикъл Уран-Плутон, при точното съединение ... 9.10.1965 година ... в годините 1931-1933, .. септември 2007 г. до ноември 2009 г. и от април до юли на 2010 година... за посочените горе години (2007-2009)... (квадрата между тях през 1931-33г.),...."

И къде тук е прогнозата за бъдещето?!? Постфактум всеки може да обясни всичко.
Дайте КОНКРЕТНА ПРОГНОЗА за бъдещето! Месец, място, участници, събитие,...
И след това ще видим дали ще се случи наистина!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Март 29, 2013, 01:22:16 pm »
Усещам плутон да върлува, или поне марс
Но новите не знаят, че тук е пълно с подобни енергии и на никой окото му няма да трепне :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Март 29, 2013, 01:31:30 pm »
Дайте конкретна прогноза!

...а ти какво ще ни дадеш?  :P

Но новите не знаят, че тук е пълно с подобни енергии и на никой окото му няма да трепне :)

;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #44 -: Март 29, 2013, 01:53:04 pm »
Аз дадох една доста конкретна прогноза:

Повторение на финансовите сътресения. Европа: След Гърция (миналата година) и Кипър (в момента) ще трябва да бъде "спасявана" от банкрут трета държава. Може да е Италия (не съм проверявал! ... по-малко вероятно - Испания или Португалия). Критичен период: юли и особено август (квадрат Уран-Плутон, а после и с Юпитер). Очаквам бързо покачване на златото и нефта. До тогава ще се колебаят около сегашните цени (злато 1600$, нефт - 90$), така че който има пари да купува сега.   
Края на септември, октомври и особено нач. на ноември неблагоприятното влияние на Сатурн (съединение с Лунен възел в Скорпион) ще мине от икономическата в политическата сфера. Възможна нова война/напрежение в Бл.Изток (Сирия, Иран!!! ... по-малко вероятно други: Ливан, Израел, Турция). В САЩ спад при Обама. Съображения: негативни реакции от военния конфликт и/или от финансовата политика (през ноември започва финансовата година в САЩ = нов бюджет), а може комбинация от двете. Сегашната политика на ФЕД ще се обърне (пак ще се печатат пари, инфлацията ще расте...).  С две думи, втората половина на 2013 година е доста неблагоприятна според мен.

Добавям "подходяща" дата за война: 11.09-15.09.2013. В този момент Слънце-Марс е опозиция на тр Марс (Лъв) в хороскопа на Иран.
11 септември е подходящ за филма "Империята отвръща на удара" - втора серия, точна 12 години след 2001 година.
Срок на действията: 1 месец - до към 16-18 октомври (Марс минава в Дева...).

Или искаш нещо друго?  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Март 29, 2013, 01:55:22 pm »
Само транзитите ли гледаш към мунданните карти на държавите, за които прогнозираш?

Не съм мунданен астролог, не мога да бъда полезна. :)

Или искаш нещо друго?  :P

А ти какво предлагаш? :)

Имаме тема за хвърляне на боб, сънища, таро, ..., аз правя индийски шашми. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Март 29, 2013, 03:28:10 pm »

Само транзитите ли гледаш към мунданните карти на държавите, за които прогнозираш?

Не гледам никакви транзити! Всичко това го прогнозирам като хвърлям боб!

И какво разбираш под индийски шашми? Аз знам само две: Кама Сутра и индийски коноп  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Март 29, 2013, 03:43:56 pm »

Всичко това го прогнозирам като хвърлям боб!

През лявото или през дясното рамо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #48 -: Март 29, 2013, 03:49:09 pm »

Не гледам никакви транзити! Всичко това го прогнозирам като хвърлям боб!

И какво разбираш под индийски шашми? Аз знам само две: Кама Сутра и индийски коноп  :)
:rolf:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #49 -: Април 05, 2013, 12:39:03 pm »
Понеже темата явно не е интересна за никого, реших да напиша малко по-подробна прогноза (понеже днес съм в настроение) за нещо по-близко във времето - Иран тази година - с цел да проверим прогнозата след 5 месеца (което не е чак толкова далече). Интересува ме период от 2 месеца, които смятам за важни - август и септември. Според мен те са ключови за подготовка и начало на военен конфликт. Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Стремежът към единоначалие и залитането по религията минава разумните граници (юпитер/Лилит в лъв и големия им тригон с Луна и Уран/бяла луна), но такъв фанатизъм предвещава и неприятности с фатален край. Ще бъдат наказани от Марс в Лъв (което за мен е САЩ). Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата 9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс. Месец по-рано в тази точка е транзитното Слънце, което според мен е подготовка-противопоставяне на двете държави. Противникът на Иран има съюзници и подкрепа/логистика (уран в овен, меркурий в лъв и луна в тригон). Сатурн/глава на дракон в Скорпион подсказва, че моментът сега е удобен за ужилване (особено ако режима в Сирия падне дотогава)... С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ... Струва ми се доста любопитно "повторението" на следните конфигурации в двете карти - наталната и транзитната: Сатурн/възел в скорпион и в дева, и юпитер/лилит в лъв и в рак. Те последователно ще бъдат "покрити" първо от тр слънце, после от тр Марс, сякаш противникът се стреми да ги обезсили една след друга. Намерението на САЩ да сложи на място Иран ми се вижда доста сериозно и изглежда ще има успех, ако наистина започне война в този период. Начало на война в септември предвещава дълъг конфликт, но първата фаза ще е около 1 месец - до 15-16 октомври - когато тр Марс ще мине в дева. После ще има вероятно затягане на положението, дипломация и размиване на конфликта ... но вече ще излезем от октомври, което надхвърля задачата ми!
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.
« Последна редакция: Април 05, 2013, 01:52:45 pm от Калоян Иванов »

*

Lillie

• 30532
Re: ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО - 21.12.2020 г.
« Отговор #50 -: Април 05, 2013, 01:22:00 pm »
Интересна е темата, но тук почти няма мунданни астролози.  :blink:

Какво да кажем повечето, като не се занимаваме с мунданни прогнози?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #51 -: Април 05, 2013, 02:15:00 pm »
Kakво трябва да кажем? :rolleyes:
В очакване на прогнозата...сме. ;D

Но аз мисля..,че преди да разгледаме и картата на Америка..,не бихме могли да бъдем категорични в изводите си..по темата Иран.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #52 -: Април 05, 2013, 03:33:47 pm »

Но аз мисля..,че преди да разгледаме и картата на Америка..,не бихме могли да бъдем категорични в изводите си..по темата Иран.

Ами разгледайте я! Кой ви спира? )))

*

Константин

« Отговор #53 -: Април 05, 2013, 04:24:30 pm »
Намерението на САЩ да сложи на място Иран ми се вижда доста сериозно и изглежда ще има успех, ако наистина започне война в този период

Според теб Иран са агресор, а Сащ невинното властелинче, което е подразнено от мухата ? :D Нещо май геополитиката ти убягва, но няма лошо, решил си да инвестираш времето си единствено в по-висшата система. За съжаление обаче, често ще ти бягат детайлите и простата логика :) А относно втората част от изречението ти, вероятно и малко дете, което няма задълбоченият ти анализ, ще достигне до този извод :)
П.С.
Продължавай в същия дух и ако дойде момент, в който ни изумиш с откритието си, че един ден ще умрем (естествено, добре ще е отново да се обосновеш с анализ), тогава ще е дошло времето форумът да ти свали шапка :)
« Последна редакция: Април 05, 2013, 04:31:31 pm от Константин »

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Април 05, 2013, 04:27:00 pm »
Намерението на САЩ да сложи на място Иран ми се вижда доста сериозно и изглежда ще има успех, ако наистина започне война в този период

Според теб Иран са агресора, а Сащ невинното властелинче, което е подразнено от мухата ? :D Нещо май геополитиката ти убягва, но няма лошо решил си да инвестираш времето си единствено в по-висшата система. За съжаление обаче, често ще ти бягат детайлите и простата логика :) А относно втората част от изречението ти, вероятно и малко дете, което няма задълбоченият ти анализ, ще достигне до този извод :)
П.С.
Продължавай в същия дух и ако дойде момент, в който ни изумиш с откритието си, че един ден ще умрем (естествено, добре ще е отново да се обосновеш с анализ), тогава ще е дошло времето форумът да ти свали шапка :)

Е много се смях... :haha: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #55 -: Април 05, 2013, 05:53:59 pm »

И на кое точно се смя? На наивността на К. или на глупостите му?
Първото показва колко малко той вниква в това, което чете, а второто - колко е самонадеян и се изхвърля като "познавач".
На мен обаче не ми е смешно, защото няма смисъл да се обръща внимание на една муха и да се дразни човек от нея, понеже това е нейната природа, а няма как да се сърдиш на природата, нали?! Лошото е, че такива хора никога не си признават грешките! Иначе знаят много "детайли" и разбират от "простота логика", ама полза няма от това, защото хората са казали: Да имах на българина второто мнение! (аз го наричам тук "знание-постфактум")!
А има много прост начин да се провери кой е прав: Всеки казва "прогноза" за бъдещето и след това проверяваме кой е познал! Обаче повечето хора само обясняват миналото!

*

Константин

« Отговор #56 -: Април 05, 2013, 08:26:35 pm »
Драги ми Ки, има поговорка - който може нещо го прави, който не може - дава акъл и говори (Ще те оставя сам да прецениш от кои си, а според мен си от 3-ти вид, но във форума има дами и не искам да говоря такива неща пред тях :)
Аз нямам намерение да вниквам в безумията ти и опитите за доказване пред света, имаш си близки, които трябва да те търпят (вероятно по задължение). Както и да го гледаш е безумие доводите да са ти събития, които ще станат след 5+ години, когато я камилата я камиларя :) И к'во, дори да си прав, мислиш ли, че след 5 години някой ще му дреме за прогнозата ти ... надали :) Затова се концентрирай в/у душевния си мир, който очевидно не е "доволен" от статуквото, а нас простосмъртните остави да си живеем кротко :)
П.С. Невежеството е блаженство :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Април 05, 2013, 08:30:56 pm »
Драги ми Ки, има поговорка - който може нещо го прави, който не може - дава акъл и говори (Ще те оставя сам да прецениш от кои си, а според мен си от 3-ти вид, но във форума има дами и не искам да говоря такива неща пред тях :)
Аз нямам намерение да вниквам в безумията ти и опитите за доказване пред света, имаш си близки, които трябва да те търпят (вероятно по задължение). Както и да го гледаш е безумие доводите да са ти събития, които ще станат след 5+ години, когато я камилата я камиларя :) И к'во, дори да си прав, мислиш ли, че след 5 години някой ще му дреме за прогнозата ти ... надали :) Затова се концентрирай в/у душевния си мир, който очевидно не е "доволен" от статуквото, а нас простосмъртните остави да си живеем кротко :)
П.С. Невежеството е блаженство :P

:haha: :rolf:

Кефиш ме...ЯКО КЕФИШ МЕ... :haha:

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Април 05, 2013, 08:33:28 pm »

И на кое точно се смя? На наивността на К. или на глупостите му?
Първото показва колко малко той вниква в това, което чете, а второто - колко е самонадеян и се изхвърля като "познавач".
На мен обаче не ми е смешно, защото няма смисъл да се обръща внимание на една муха и да се дразни човек от нея, понеже това е нейната природа, а няма как да се сърдиш на природата, нали?! Лошото е, че такива хора никога не си признават грешките! Иначе знаят много "детайли" и разбират от "простота логика", ама полза няма от това, защото хората са казали: Да имах на българина второто мнение! (аз го наричам тук "знание-постфактум")!
А има много прост начин да се провери кой е прав: Всеки казва "прогноза" за бъдещето и след това проверяваме кой е познал! Обаче повечето хора само обясняват миналото!

Да ти отговоря ли? ;D

На нарцисизма ти....В конкретика. За да не бъда многословна ще ти кажа с 2 думи...Слаб 2.
Липсват доводи и аргументи по отношение на Американската карта...разбирам, че май ти е фетиш... :P

« Отговор #59 -: Април 05, 2013, 10:34:52 pm »
Както и да го гледаш е безумие доводите да са ти събития, които ще станат след 5+ години, когато я камилата я камиларя :) И к'во, дори да си прав, мислиш ли, че след 5 години някой ще му дреме за прогнозата ти ... надали

Досега не бях обръщал внимание на глупостите ти и не бих ти отговорил, ако не мина всякакви граници на тъпотия!
За кви "5+ години" говориш? (Както съм написал преди това - ти явно не внимаваш и затова не разбираш какво четеш!!!)
Аз съм написал прогноза за след 5 месеца. Ако не друго - поне гледай датите на картите! ---- август 2013 г.

Що се отнася до това, кой е длъжен да ме търпи и защо - няма логика ТИ да ме четеш и да ми пишеш в темата. Никой не те кара с пистолет опрян в главата! Но щом го правиш - значи имаш цел! И май целта ти е по-скоро да се заяждаш... именно затова не смятам да влизам в повече спорове с теб и да те забелязвам изобщо.
--------
На засегнатата Марая, която си връща за Русия и затова пее дует, изобщо няма да казвам нищо, освен: "Жалка си!" 
« Последна редакция: Април 05, 2013, 10:42:27 pm от Калоян Иванов »