Здравей Гост

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ ♥

• 24 Отговора
  • 3156 Прегледи
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ ♥
« -: Март 27, 2013, 09:33:22 pm »
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ, ЕДНА ГОЛЯМА ЗВЕЗДИЦА - ХУБАВИЦА, КОЯТО ОГРЯВА ТОЗИ ФОРУМ ОТ МНОГО ГОДИНИ СЪС СВОЯ ЛИЧЕН ЧАР И  ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ   :88:

ЕДНА ОТ ДЕСЕТКИТЕ, КОЯТО ОТДЕЛЯ СТОТИЦИ ЧАСОВЕ ОТ СВОЕТО ЛИЧНО ВРЕМЕ, ЗА ДА ПОСЪВЕТВА И ПОМОГНЕ НА СТОТИЦИ ПИТАЩИ ...

:ariess:

ДА НИ Е ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА !!!

:25:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ ♥
« Отговор #1 -: Март 27, 2013, 09:52:59 pm »

Честит рожден ден Лили,

Желая ти мъдрост...,светлина и желание за промяна...

Нека любовта озари пътя ти! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Март 27, 2013, 10:23:12 pm »
Честит Рожден Ден, Лили! Уверност и позитивни емоции!

http://www.youtube.com/watch?v=d7PdlPtK1II

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 27, 2013, 10:23:18 pm »
Благодаря за милите думи, много съм трогната.  :88:

Рожден ден като рожден ден - този път пълнолунен.  ;D

Наздраве!

:49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Март 27, 2013, 10:47:48 pm »
Лили, пожелавам ти на първо място да си много здрава!
Нека миналото остане зад гърба ти, нека поемеш по път, осеян с много верни приятели и една голяма, споделена любов!
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5 -: Март 27, 2013, 11:02:35 pm »
ЧРД и от мен,с пожелание за много здраве,късмет и повече поводи за усмивка!  :58:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6 -: Март 27, 2013, 11:12:26 pm »
ЧРД Лили, бъди жива и здрава .....
твоите опит, знания и по-различна перспектива винаги са полезни и интересни, за което аз лично ти благодаря ...за всичко споделено в този форум  :58: :58:
поздравите с малко закъснение, но от сърце  :blink:

« Отговор #7 -: Март 28, 2013, 12:02:48 am »
Лили, Честит рожден ден! Жива, здрава, щастлива и обичана бъди !

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Март 28, 2013, 08:04:37 am »
Лили, всичко най-добро и от мен! Жеелая ти спокойствие и щастие, добри хора около теб и много късмет :-*
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #10 -: Март 28, 2013, 08:10:13 am »
Честит Рожден Ден на патерици Лили и на всички, които бяха рожденници вчера. Бъдете здрави и успех! ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 28, 2013, 08:13:25 am »
Благодаря ви, момичета!  :wub: :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Март 28, 2013, 08:28:18 am »
Форумни прогнози и за изминалата година.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Март 28, 2013, 08:51:50 am »
Ох, сега нямам време да изчета всичко и да отговоря на всеки индивидуално по прогнозата му, но мога накратко да обобщя.

2012 беше много трудна година, особено в емоционален и психологически план. Година на катарзис, който все още продължава, но е малко по-утихнал вече. От тази гледна точка най-трудни бяха краят на пролетта и краят на годината, само дето не умрях тогава. Но впоследстние осъзнах, че от това не се умира, просто трупаме опитност - на всеки според това и точно толкова, каквото и колкото може да понесе.

Остава окончателно да приема нещо, което трябваше отдавна да приема, да тегля чертата и да затворя вратата завинаги. Просто не си струва да цикля повече в това, а така няма да дойде нищо ново, все ще съм в омагьосан кръг.

Отворих нова страница в професионален план, имаше и промяна в средата.

В края на годината, след двете ноемврийски затъмнения, се преместих в друго жилище, където физически и от гледна точка на бита не се чувствам комфортно, но емоционално и психически съм много по-спокойна вече.
Тук, в тишина и изолация имах време да помисля върху емоционалните си реакции, доколко са били правилни и адекватни, както и върху отношенията си с хора, които си тръгнаха или вече си отиват от живота ми.

Година на положителни професионални промени, за сметка на личния живот - там няма нищо ново, все същият застой. Някои ме жениха, обвързваха и задомяваха - засега не се очертава такава перспектива на хоризонта.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #14 -: Март 28, 2013, 09:18:11 am »
Lillie, Честит Рожден ден и от мен с малко закъснение.Преди 2 години,когато открих форума,ти беше първата ,която се отзова с отговор на мой въпрос,оттогава започнах и да се опитвам да вниквам в астрологията.Пожелавам ти да ти се отключи късмета и в личен план и само най-хубави изживявания през тази година.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #15 -: Март 28, 2013, 09:31:38 am »
Честит рожден ден, Лили, и в тази тема!  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #16 -: Март 28, 2013, 10:01:27 am »
aide i az da se razpisha i tuk chestit rojden den oshe vednuj Lili i ot men ,pojelavam ti dulgoletie i mnogo shastie .

« Отговор #17 -: Март 28, 2013, 11:47:04 am »
Честит рожден ден, Лили! Бъди щастлива и намери хармонията в себе си.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #18 -: Март 28, 2013, 12:08:15 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ, ЕДНА ГОЛЯМА ЗВЕЗДИЦА - ХУБАВИЦА, КОЯТО ОГРЯВА ТОЗИ ФОРУМ ОТ МНОГО ГОДИНИ СЪС СВОЯ ЛИЧЕН ЧАР И  ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ   :88:

ЕДНА ОТ ДЕСЕТКИТЕ, КОЯТО ОТДЕЛЯ СТОТИЦИ ЧАСОВЕ ОТ СВОЕТО ЛИЧНО ВРЕМЕ, ЗА ДА ПОСЪВЕТВА И ПОМОГНЕ НА СТОТИЦИ ПИТАЩИ ...

:ariess:

ДА НИ Е ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА !!!

:25:

Наистина заслужено! Браво!

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #19 -: Март 28, 2013, 12:44:55 pm »
4естит рожден ден Лили!
Пожелавам много от това, което желаеш и ве4е имаш и още пове4е от това, което желаеш, но все още нямаш... :58: