Дрийм, що не го дадеш за осиновяване?
Доколкото знам, има такава организация - вземат ги, кастрират, обезпаразитяват и изпращат в Германия (а твоят дори е кастриран).
Майката на бившия сега няма какво да прави, скучае у тях и с това е тръгнала да се занимава - прибира улични котета и после ги праща за осинавяване. Мога да я питам ими ли филиали на тази организация извън Варна и в кои градове.
И на мен ми е тежко с моите пет котки, развивам все по-силна алергия, но не мога да ги откъсна от сърцето си. Иска ми се да подаря поне две от тях, но предпочитам на познат човек, а не да пускам обяви. Вече кого ли не съм питала - първо проявяват интерес (все пак са персийки), после се отказват. Трябват ми сериозни хора за осиновяване.
А за това, че ти напикава ботушите, може да има две причини. Или в знак на протест, че е отделен от предишния си стопанин (ако е бил силно привързан към него), или евентуално в знак на специално внимание към теб - мъжките могат да маркират стопанина си (особено ако е жена), така демонстрират собственически чувства. Моите рядко правят бели, но има един по-ревнив, който ме маркира.