Лили, кученцето може ли да съжителства с котки? И дружелюбно ли е към непознати?
Живея в къща с двор, мога да се грижа за кученце, ако то не е крайно негативно настроено към котките ми и непознати, тъй като имаме често гости. Ако е необходимо ще го гледам в къщата, не на двора, където са котките ми, ако това те притеснява. Живея в центъра на България, в северната част.
Ако не откриеш човек, който да го гледка, аз с удоволствие ще го приема. Едно животинче повече няма да ме завали в отглеждането. Не мога да си представя да му се случи нещо или да попадне на хора, които няма да се грижат добре за него.
Ако трябва да дам визитка за това какъв стопанин съм - обичам много животните, не мога да съм лоша с тях, за животните ми винаги има от всичко, което им е необходимо. В момента гледам 2 женски и 2 мъжки котета, очаквам едната женска да има поколение всеки момент, но ще се грижа и за него. Имам и полупитомен таралеж.
В двора ми има друго куче, но то е дворно куче, пазач, вързано е, то е немско пумче - един родител овчарка, а друг е улично куче.

Но е най-милото същество на света, живее в отлични отношения с моите котки, пуска се вечер, но не е агресивно нито към хора, нито към животни. Живее в кучешки палат - има остъкление. :mellow: Старата дограма от къщата използвахме за оградка на мястото му, за да е на завет.
Ако не откриеш съвестен човек, на който да имаш доверие и си в крайна безизходица за отглеждането на кученцето, ще поема отговорност за него, ако ме почувстваш като добър стопанин.
Не съм отглеждала такъв тип кученце до момента, ще е новост за мен, но ще съм старателна и изпълнителна.
Може и да бъркам, но май има някакви опции за превозване на животинчета чрез куриери. Може да поделим разходите по пренасянето му. Достаквата му е около 30-50 лв, поне това видях в интернет.
Ето и мястото, на което живея, както и една от котките ми. Много ми е бавен интернета, ползвам мобилен и трудно прикачвам снимки.